با به بهبود تقاضای داخلی و جهانی؛

قیمت فولاد در ژاپن بالا رفت

توکیو استیل ژاپن اعلام کرد قیمت های دسامبر انواع محصولات خود را با توجه به بهبود تقاضای داخلی و جهانی و همچنین رشد قیمت قراضه، تا ۲۷ دلار هر تن بالا می برد.
کد خبر: ۷۴۹۴۸۰
|
۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰ 22 November 2017
|
3641 بازدید
توکیو استیل ژاپن اعلام کرد قیمت های دسامبر انواع محصولات خود را با توجه به بهبود تقاضای داخلی و جهانی و همچنین رشد قیمت قراضه، تا ۲۷ دلار هر تن بالا می برد.

به گزارش بورس کالای ایران، قابل ذکر است این کارخانه قیمت های نوامبر را ثابت نگه داشته بود. برخی پروژه های بازسازی در مرکز توکیو و ساخت و سازهای مربوط به المپیک ۲۰۲۰ تقاضای داخلی فولاد ژاپن را بالا نگه داشته است. از طرفی کاهش صادرات فولاد چین فرصت بیشتری به صادر کننده های ژاپنی داده و تقاضای صادراتی آن ها نیز رو به افزایش است.

در این راستا انتظار می رود قیمت میلگرد در بازار ژاپن برای دسامبر به ۵۸۰ دلار برسد که رشدی معادل ۴.۸ درصد خواهد داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟