تکرار ادعای فرمانده ارتش میانمار در دیدار با پاپ

کد خبر: ۷۵۰۷۹۲
|
۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۸ 28 November 2017
|
6059 بازدید

فرمانده ارتش میانمار که نیروهایش به عنوان بدنام ترین ارتش های جهان شناخته شده و ازسوی سازمان ملل متهم به پاکسازی قومی و نسل کشی است، در دیدار با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان در یانگون دوباره این ادعا را مطرح کرد که در این کشور تبعیض مذهبی وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، مینگ آنگ هالینگ در دیدار 15 دقیقه ای با پاپ فرانسیس ادعا کرده است که فرار روهینگیایی ها به علت تبعیض مذهبی نبوده و نیروهای ارتش در این کشور برای صلح و امنیت فعالیت می کنند.
وی با قرار دادن این اظهارات در صفحه فیس بوک خود عملا راه را برای هر گونه مذاکره در مورد امنیت روهینگیایی ها بست.

پاپ فرانسیس رهبرکاتولیک های جهان عصر گذشته در نخستین سفرش به میانمار وارد یانگون شد و قرار است با مسئولان این کشور در مورد موضوعات مختلف ازجمله وضعیت روهینگیایی ها گفت وگو کند.

میانمار به ویژه فرمانده هان ارتش این کشور از سوی سازمان ملل به طور رسمی به نسل کشی و تبعیض نژادی متهم شده اند و درعین حال آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی در قبال کشتار گسترده این مسلمانان در ماههای اخیر همراه با آنگ سان سوچی رهبر معنوی میانمار سکوت اختیار کردند و همچنان اقدام مهم عملی برای مقابله با این نسل کشی انجام نداده اند.

بیش از 623 هزار نفر از روهینگیایی ها از روز 25 اوت (سوم شهریور) به علت حملات شدید نیروهای ارتش و گروههای بودایی افراط گرا، به دلیل اقدامات سیستماتیک قتل و کشتار و سوزاندن خانه های آنها مجبور به ترک زادگاه خود در ایالت راخین و فرار به سوی بنگلادش شدند.

سازمان ملل براساس مستندات کشتار و سرکوب دسته جمعی علیه اقلیت روهینگیایی توسط ارتش میانمار، این نیرو را عامل اصلی 'پاکسازی قومی و تبعیض نژادی ' معرفی کرده است.

نهادهای حقوق بشری و جامعه بین المللی و بسیاری از کشورهای جهان خواستار تحریم و مجازات فرماندهان ارتش میانمار و عاملان کشتار روهینگایی ها هستند.
این سازمان ها ارتش میانمار را یکی از بدنام ترین ارتش های جهان می دانند.

دولت میانمار در انتقاد سازمان های حقوق بشری نسبت به پاکسازی قومی اقلیت روهینگیایی ادعا کرد که این افراد اتباع میانمار نیستند و از آنها به عنوان کارگران مهاجر بنگلادشی نام می برد.

پیش از حضور پاپ در میانمار، بنگلادش و میانمار توافق کردند روند بازگشت آوارگان روهینگیایی به میانمار از دو ماه آینده آغاز شود که این توافق با واکنش گسترده ای روبه شد.

آوارگان روهینگیایی و منابع حقوق بشری و سازمان ملل اعلام کرده اند که به رغم این توافق میانمار هنوز برای بازگشت آوارگان امن نیست زیرا فرمانده هان ارتش در این کشور همچنان سیاست تبعیض نژادی و کشتار گروهی روهینگیایی ها را کنار نگذاشته اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟