ته چین؛

طرز تهیه کِرِم فِرِش خانگی

کد خبر: ۷۶۰۴۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۸ 31 December 2017
تعداد بازدید : 163
کد خبر: ۷۶۰۴۰۹
|
۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۸ 31 December 2017
|
7852 بازدید

مواد لازم:
دو پیمانه خامه قنادی پرچرب
سه قاشق غذاخوری آب‌دوغ تخمیر شده

 

بازدید 7852
کِرِم فِرِش نوعی خامه ترش است که با ترکیب خامه قنادی پرچرب و آب‌دوغ تخمیر شده درست می‌شود. برتری این خامه نسبت به خامه‌های معمولی این است که می‌توان از آن در پخت‌و‌پز استفاده کرد و در اثر حرارت نمی‌برد و دلمه نمی‌بندد، همچنین طعم عمیق و چند لایه‌ای دارد که از ترشی ساده خامه ترش بهتر است. روش درست کردن این خامه را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟