مواد لازم:
دو پیمانه خامه قنادی پرچرب
سه قاشق غذاخوری آبدوغ تخمیر شده
کِرِم فِرِش نوعی خامه ترش است که با ترکیب خامه قنادی پرچرب و آبدوغ تخمیر شده درست میشود. برتری این خامه نسبت به خامههای معمولی این است که میتوان از آن در پختوپز استفاده کرد و در اثر حرارت نمیبرد و دلمه نمیبندد، همچنین طعم عمیق و چند لایهای دارد که از ترشی ساده خامه ترش بهتر است. روش درست کردن این خامه را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.