رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات از انتشار 1000 عنوان مقاله در ژورنالهای معتبر علمی طی 5 سال گذشته با تلاش اعضای این باشگاه خبر داد.
به گزارش ایسکانیوز، دکتر امیر خسروجردی با بیان اینکه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد فعالیت رسمی خود را از سال 1388 آغاز کرده و تا کنون 2135 اعضاء ثبت شده دارد، افزود: در حال حاضر این باشگاه دارای 423 عضو معمولی و 12 عضو استعدادهای درخشان است که از این میان 57 درصد اعضا متشکل از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات و سایر اعضاء از دانشگاهها و مراکز داخل و خارج از کشور هستند.
وی با بیان اینکه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات تا کنون موفق به کسب 6 سال پیاپی رئیس برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در کل کشور، عنوان باشگاه برتر کشور شده است، ادامه داد: همچنین تا کنون 64 نفر از اعضای این باشگاه دارای عناوین و افتخارات چشمگیری نظیر مخترع برتر زن جهان، اختراعات امپلکس آمریکا توسط روزبه صبوری، کسب مدال طلا و نقره مسابقات ژنو سوئیس، مدال طلای مسابقات اختراعات مالزی، کسب مدالهای طلا از چندین کشور دیگر، برگزیده شدن اعضای باشگاه واحد به عنوان عضو برتر ایران و ... شدهاند.
دکتر خسروجردی افزود: ثبت بیش از 10 اختراع و یو اس پتنت توسط اعضای باشگاه نظیر مخترع برتر زن جهان فرشته علیزاده، ایمان ابوالحسنی و سولماز صدر جهانی مدال طلای مسابقات اختراعات مالزی، کسب مدال طلا و نقره از مسابقات بینالمللی آلمان، ترکیه، بلغارستان توسط حامد اهری، مدال برنز ژنو سوئیس و اولین جشنواره و مسابقات بینالمللی غرب آسیا توسط نعیمه باغچه، یو اس پتنت توسط حامد اهری از جمله دستاوردهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات است.
دکتر خسروجردی ادامه داد: اعطای مسئولیت کمیته جذب استعدادهای درخشان و نخبگی استان تهران به باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات و انتخاب هشت عضو باشگاه به عنوان اعضای برتر باشگاههای سراسر کشور از دیگر دستاوردهای این باشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات تا کنون بالغ بر 60 کارگاه پژوهشی نظیر کارگاههای مقالهنویسی، روش تحقیق، تدوین مقالات ISI و پروپوزالهای علمی، جستجوی مقالات در اینترنت، داوری مقالات و آموزش نرمافزارهای کاربردی برگزار شده است. همچنین این باشگاه 15 کارگاه پژوهشی را بصورت وبینار برای اولین بار برای اعضاء سراسر کشور برگزار کرده است.
دکتر خسروجردی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات، اضافه کرد: برگزاری 12 سمینار، همایش، سخنرانی و هماندیشی مانند همایشهای موفقیت، برترینهای طبیعت ایران، معرفی دانشگاه ملبورن استرالیا، نمایشگاه عکس با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه از سال 1390 تا پایان سال 1395 بیش از 1000 عنوان مقاله از سوی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات ارائه شده است، خاطرنشان کرد: از میان این مقالات 690 مقاله ISI از نوع WOS.، 90 مقاله ISI از نوع Listed، 95 مقاله ISC و عملی و پژوهشی و 150 عنوان مقاله همایشی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات 36 طرح در دست اجرا دارد که از آن جمله میتوان به طرحهای «جداسازی و استخراج یون کادمیوم»، «بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی نانو سیمان» اشاره کرد، همچنین تا کنون 15 طرح نظیر «بررسی تاثیر نانو سیلیس و هیدروکسید آلومینیوم بر خواص حرارتی» را به اتمام رسیده است.
دکتر خسروجردی در ادامه به تشریح برنامههای آتی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات پرداخت و گفت: از آنجا که طرحهای تحقیقاتی سبب شکلگیری و رشد خلاقیت و روحیه تحقیقاتی میشود، افزایش تعداد طرحها درون و برون دانشگاهی و ارتقای کیفیت آنها در دستور کار آتی این باشگاه قرار دارد.
وی افزود: کسب درآمد به واسطه اجرای برنامههای متنوع آموزشی و کارگاهی، تجاریسازی طرحها و اختراعات اعضای باشگاه که از ظرفیت بالایی در این زمینه برخوردار هستند، راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و ایجاد کارگروههای مختلف تخصصی نیز در زمره برنامههای آتی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات قرار دارد.
دکتر خسروجردی افزود: افزایش دو برابری عضویت استعدادهای درخشان بجای عضویت معمولی از جمله برنامههای درنظر گرفته شده در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم و تحقیقات است.