این سه استاد دانشگاه، حقوق میلیونی می گیرند اما اجازه تدریس ندارند!

ریاست دانشکده با ارسال زودهنگام پرونده درخواست اخراج این اساتید به هیأت عالی جذب، عملاً فرصت باقی مانده پنج ساله را برای رسیدن امتیاز احتمالی این افراد به حد لازم از آنها سلب کرده است؛ موضوعی که هرچند احتمالش کم بود، به هر حال ممکن بود این سه استاد بتوانند در سال آخر حد نصاب امتیازهای علمی لازم را به دست آورند.
کد خبر: ۷۶۸۵۲۴
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۷ 27 January 2018
|
38562 بازدید
|

این سه استاد دانشگاه، حقوق میلیونی می گیرند اما اجازه تدریس ندارند!با آغاز سال تحصیلی جدید، ریاست دانشکده برق و مخابرات دانشگاه شیراز، اخراج سه تن از اعضای هیأت علمی خود را آن هم با روندی کاملاً غیر قانونی در دستور کار قرار داد و تلاش کرد، ترکیب اعضای هیأت علمی دانشکده را تغییر دهد؛ هرچند این اقدام با مخالفت هیأت عالی جذب کشور ناکام ماند، پیگیری ها نشان می دهد، این سه استاد از ابتدای نیم سال دوم سال تحصیلی جاری ـ به رغم مخالفت های دانشجویی ـ قطعا اخراج خواهند شد.

به گزارش «تابناک»؛ دانشکده برق و مخابرات دانشگاه شیراز ـ که همچون تمامی دانشکده های دانشگاه های سراسری از طریق هیأت عالی جذب کشور اقدام به جذب استاد می کند ـ تلاش دارد سه تن از اعضای هیأت علمی خود را که دوره پنج ساله پیمانی آنها رو به پایان است، از دانشگاه اخراج کند؛ اقدامی که البته ماه هاست مدیران این دانشکده به دنبال آن هستند، ولی هر بار بنا به دلایلی به سر انجام نرسید.

علی حقدل دارای مدرک دکترای مهندسی مخابرات از دانشگاه شیراز، علیرضا و حامد مسندی دارای مدرک دکترای مخابرات ـ سیستم از دانشگاه کالیفرنیا در سن‌دییگو آمریکا، اساتیدی هستند که در فرایند مورد اشاره ریاست دانشکده برق و مخابرات دانشگاه شیراز قصد اخراجشان را دارد.

سه استادی که نامشان برده شد، پنج سال پیش و بر اساس تشخیص هیأت عالی جذب کشور و پس از بررسی مدارک به استخدام دانشگاه شیراز درآمدند و بر اساس قوانین این هیأت تا پایان دوره پنج ساله هر گونه تصمیم در مورد وضعیت آنها در اختیار این هیأت قرار دارد.

به رغم نکته ای که به آن اشاره شد، پس از پایان چهار سال از دوران تدریس این سه استاد، ریاست دانشکده برق به هیأت عالی جذب نامه ای می نویسد و در این نامه درخواست اخراج این سه استاد را بنا به دلایلی از قبیل پایین بودن کیفیت آموزشی، عدم کسب امتیازهای پژوهشی لازم و نیز نارضایتی هیأت رئیسه دانشکده از وضعیت آنها را اعلام می کند.

به رغم درخواست هیأت رئیسه دانشکده مذکور، هیأت عالی جذب بنا به دلایلی از جمله عدم اتمام دوره پنج ساله پیمانی و نیز وجود شرایط مشابه برای تعداد زیادی از اساتید پیمانی دانشگاه شیراز، دستور به استمرار همکاری این سه استاد با دانشکده برق را اعلام می کند.

بررسی ها در مورد آخرین وضعیت این اساتید، حکایت از آن دارد که به رغم دستور هیأت عالی جذب مبنی بر استمرار همکاری، هیأت رئیسه دانشکده از ارائه درس به این سه استاد امتناع کرد و در نیم سال اول سال تحصیلی جاری، هیچ یک از این سه استاد نتوانستند در کلاس درس حاضر شوند. این در حالی است که بر اساس قانون هر سه این افراد تا پایان ماه گذشته حقوق و مزایای هیأت علمی خود را دریافت کردند.

حامد مسندی شیرازی، یکی از سه استاد مورد اشاره در گفت و گو با خبرنگار «تابناک»، در مورد مشکل پیش آمده و چرایی تصمیم ریاست دانشکده برای اخراج او و سه استاد دیگر گفت: آنها برای عملیاتی کردن این خواسته خود، موضوع عدم اکتساب امتیاز کافی علمی توسط من و دو استاد دیگر را مطرح می کنند و از آن گذشته، رئیس دانشکده در گزارش خود برای هیأت عالی جذب عملکرد ما را در بخش های مختلف از قبیل حضور در محیط آموزشی، نحوه تدریس، تعامل با دانشگاه و... ضعیف ارزیابی کرده است.

مسندی شیرازی ادامه داد: تأکید ریاست دانشکده بر به حد نصاب نرسیدن امتیاز علمی ما، در حالی است که هنوز دوره پنج ساله پیمانی بودن ما به اتمام نرسیده بود و از سویی وضعیت دیگر همکاران دانشکده نیز در این حوزه از ما بهتر نیست. علت این موضوع نیز آن است که در رشته ما کسب امتیاز علمی کار زیاد آسانی نیست و معمولاً اساتید برای اینکه به مشکل نخورند، قراردادهایشان تمدید می شود.

وی ادامه داد: جدا از موضوع امتیاز علمی و اینکه بر اساس این معیار باید بسیاری از اساتید دانشکده و دانشگاه اخراج شوند، موضوع دیگر این است که بر اساس فرم های ارزشیابی از دانشجویان آنها بالاترین نمره و رضایت را نسبت به نحوه و روش تدریس ما داشته اند.

این استاد در شرف اخراج از دانشگاه افزود: رئیس دانشکده بنا دارد از ترم آتی تحصیلی حکم اخراج ما را از طریق دانشگاه صادر کند و در ترم گذشته نیز علی رغم پرداخت حقوق و مزایا اجازه تدریس به من و دو استاد دیگر نداد.

مسندی در پاسخ به سؤال خبرنگار «تابناک»، در مورد فعالیت سیاسی و احتمال دخالت این موضوع در تصمیم گیری ها گفت: من تمام دوران تحصیلات دانشگاهی خودم را در آمریکا گذرانده ام و خودم را زیر مجموعه هیچ یک از طیف های سیاسی موجود در کشور تعریف نمی کنم. برای من سیاست در اولویت نیست و بیش از هرچیز به کیفیت علم و دانش خودم فکر می کنم. من بارها به صورت مستند به اساتیدی که با من مشکل دارند، گفته ام که فعالیت های بین المللی من در حوزه تخصص دانشگاهی از آنها بیشتر است.

در همین رابطه، «بهمن فیزابی» رئیس روابط عمومی دانشگاه شیراز به «تابناک»، گفت: موضوعی که شما از آن صحبت می کنید، مربوط به گذشته است و من در جریان آخرین تحولات آن نیستم. با این حال باید این موضوع را به عرض برسانم که مدیریت دانشگاه و ترکیب هیأت رئیسه در ماه گذشته تغییر کرده است و فکر می کنم این مشکل حل شده باشد.

نکات مهمی که در مورد شرایط این استاد دانشگاه شیراز و دو همکار دیگرش وجود دارد این است که این سه استاد در شرایطی در ترم گذشته از تدریس در دانشکده و فعالیت پژوهشی محروم شدند که حقوق و مزایای خود را از بیت المال دریافت کرده اند؛ اتفاقی عجیب که مصداق بارز اتلاف منابع در این دانشگاه است و باید مسئولان مربوطه به چرایی این تخلف ورود کنند.

به بیان دیگر، ریاست دانشکده با علم به پرداخت حقوق و مزایا به این سه استاد حداقل تا پایان نیم سال اول سال تحصیلی جاری از ارائه درس به آنها جلوگیری کرده و مشخص نیست، کلاس های خالی مانده را بر اساس کدام معیار و سنجه در اختیار سایر اساتید قرار داده است؟

نکته مهم دیگر آنکه ریاست دانشکده با ارسال زودهنگام پرونده درخواست اخراج این اساتید به هیأت عالی جذب، عملاً فرصت باقی مانده پنج ساله را برای رسیدن امتیاز احتمالی این افراد به حد لازم از آنها سلب کرده است؛ موضوعی که هرچند احتمالش کم بود، به هر حال ممکن بود این سه استاد بتوانند در سال آخر حد نصاب امتیازهای علمی لازم را کسب کنند.

به موارد بالا باید این را افزود که واکنش رئیس روابط عمومی دانشگاه در مورد این حادثه بیش از آنکه به مشکلات علمی و کیفیت پژوهشی این سه استاد اشاره داشته باشد، ناظر بر اختلافات مدیریتی است؛ موضوعی که این مسئول روابط عمومی امید دارد با تغییر ترکیب هیأت رئیسه دانشگاه حل شود!

بنابراین، به نظر می رسد ورود یک نهاد بی طرف خارجی برای بررسی شرایط این سه استاد و مقایسه وضعیت آنها با دیگر اساتید دانشکده ضروری باشد؛ اتفاقی که می تواند ضمن اجرای عدالت، حقیقت اشکال پیش آمده را نیز روشن کرده و در اختیار افکار عمومی قرار دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۶۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
تصفیه حساب در دانشگاه ها به این روال ناجوانمردانه مدتهاست جریان دارد
البته این مدل فله ایش جدیده!!!!!!!!
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
چیز جدیدی نیست. قانونی ظالمانه تر از قانون استحدام پیمانی استادان نیست که در مدت پیمانی امنیت شغلی یک دکترای فارغ التحصیل از برترین دانشگاههای دنیا به اندازه یک امنیت شغلی یک کارگر ساده هم نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
این اساتید شروع کنند به نوشتن پایان نامه دانشجویی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
همچین نوشتین حقوق میلیونی میگیرن انگار بنده های خدا جز حقوق هیات علم میگیرن و انگار ماجرا زیر سر خودشان بوده... بیچاره ها در آستانه اخراجن...احتمالا به این دلیل که کارشان را خوب بلدن!!! نترس تابناک جان دانشگاه ها به چشم برهم زدنی حقوقشان را هم قطع میکند تا باز هم نحبگان بروند
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
سلام تنها هیات علمی 5 سال می تواند پیمانی باشد و آیین نامه تنها بین سالهای 5 تا 8 را با شرایط موافقت دانشگاه و تصویب هیات امنا مجاز می داند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
خوب پول بیت المال را این سه استاد تلف نکرده اند، آن کسانی تلف کرده اند که کلاسی به ایشان نداده اند، ضمن اینکه در ایران کسب امتیاز که بیشتر از طریق چاپ مقاله صورت می گیرد کار بسیار دشواری است و در برخی موارد علنا مافیا وجود دارد و نشریاتی هستند که گویا مشترک افرادی خاص می باشند و شمار ثابتی از نویسندگان همیشگی دارند و به ندرت مقاله افراد دیگر، به خصوص افراد بدون وابستگی های خاص را چاپ می کنند، و کارهای پؤوهشی رشته برق نیز مسلما به امکانات بسیار نیاز دارد و دشوار سات که فردی در خانه یا دفتر کارش و تنها با اتکای به کتابهایش کار پژوهشی انجام دهد. بی تردید مسائل دیگری در کار سات و احتمالا قرار است سه تن ازمابهتران را به جای این افراد سر کار بگذارند، سه فردی که هم اکنون کارهای پژوهشی اشان هم آماده و پر و پیمان است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
من ورودی هفتاد و شش دانشگاه بودم یادم میاد یک دانشجو به نام مسندی هفتاد و هشت امد دانشگاه دانشجوی بسیار زرنگی بود سال اول شیراز بود ولی سال دوم یا سوم به بعد رفت امریکا اگر همان است که شاگرد بسیار ممتازی بود
amir
|
Iraq
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
واقعا وقتي در عالي ترين نهادهاي علمي كشور وضع بدين صورت است و رانت و لج بازي و زير اب زني وجود دارد ديگر از ساير حوزه ها چه توقعي ميشه داشت
تاسف اوره
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
من به عنوان یه دانشگاهی عرض میکنم.اینقدر این نا عدالتی ها زیاد هست،حتی در بهترین دانشگاه این کشور.ما ادمهایی داریم که الان 12ساله هیچ فعالیت علمی ندارند وهمون استادیار موندند ولی هیچکی بهشون "تو"هم نمیگه،یا ادمایی که طرف 3ساله امریکاست ولی هنوز حقوق از اینجا میگیره.ولی برعکس ادمی هست که اهل لابی نیست،میاد با اینکه خیلی صلاحیت علمی داره،حتی به محقق پسا دکتری هم قبولش نمیکنند چه برسه به هیات علمی.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
خخخخ.......من ۵ سال است که بازنشسته شده ام ولی ظاهرا در دانشگاه ها در بر همان پاشنه قبل میگردد. اکثرا تصمیم گیری ها در مورد ارتقا در اکثر دانشگاه ها سیاسی است. اگر با گروهی که در مدیریت است همراه باشی مشکلی نداری.
اتا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
فاتحه آموزش عالی خیلی وقتها خوانده شده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
گناه خودشونه . اگر در امریکا و اروپا بودند الآن برای خودشان کسی بودند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟