زندگی نباتی هدیه متخصص بیهوشی و مسئول فنی بیمارستان چمران به یک مادر تهرانی+ سند

با اینکه ارتقای کمی و کیفی بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور، آمار اشتباهات پزشکی را کاهش داده و میزان رضایتمندی از اقدامات درمانی را بالا برده است، هنوز قصورهای آشکاری در برخی بیمارستان ها رخ می دهد که نتیجه آن، چیزی جز تلخ کردن زندگی برای برخی خانواده ها نیست. همانند اتفاقی که تابستان سال جاری برای یک مادر تهرانی رخ داد و او را برای ماه ها در حالت نباتی پایدار قرار داد.
کد خبر: ۷۷۶۵۳۷
|
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵ 22 February 2018
|
28804 بازدید
|

زندگی نباتی هدیه متخصص بیهوشی و مسئول فنی بیمارستان چمران به یک مادر تهرانی با اینکه ارتقای کمی و کیفی بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور، آمار اشتباهات پزشکی را کاهش داده و میزان رضایتمندی از اقدامات درمانی را بالا برده است، هنوز قصورهای آشکاری در برخی بیمارستان ها رخ می دهد که نتیجه آن، چیزی جز تلخ کردن زندگی برای برخی خانواده ها نیست. همانند اتفاقی که تابستان سال جاری برای یک مادر تهرانی رخ داد و او را برای ماه ها در حالت نباتی پایدار قرار داد.

به گزارش «تابناک»؛ ورود به زندگی نباتی و کاهش شدید سطح هشیاری، اتفاق تلخی است که بعد از مراجعه مادر تهرانی برای انجام عمل سزارین در یکی از بیمارستان های شهر تهران برای او رقم خورد تا این مادر با وجود گذشت نزیک به شش ماه از این اتفاق، هنوز در همان شرایط باشد؛ وضعیتی که پزشکی قانونی استان تهران نیز پس از بررسی مدارک، این اتفاق را تأیید و آن را حاصل قصور متخصص بیهوشی و مسئول فنی بیمارستان عنوان کرده است.

حکایت پرونده های گشوده با نام قصور پزشکی در کشورمان ـ که بعید است هر کداممان چند نمونه از آنها را در پیرامونمان سراغ نداشته باشیم ـ حکایات رنج آوری است که گاه رنج های مادام العمری را برای برخی به همراه می‌آورند و آنها را برای یک عمر با خبر باور نکردنی از دست دادن جان و یا سلامت کامل عزیزانشان رو به رو می کند.

مثل خانواده ای که مادرشان برای انجام عمل سزارین در 13 شهریورماه سال جاری به بیمارستان شهید چمران تهران مراجعه کرد و در جریان عمل جراحی او، مجموعه اتفاق و قصورهایی رخ داد که در کنار زمینه های بیماری قبلی، حال او را نامساعد کرد و سطح هشیاری اش را برای ماه ها به شدت کاهش داد.

این مادر 37 ساله با سابقه دیابت بارداری و هیپوتیروئیدی به منظور ختم بارداری دوم خود در سن بارداری 38 هفته در بیمارستان شهید چمران بستری و تحت بی حسی اسپینال و سزارین قرار گرفت که در حین عمل دچار افت فشار خون و افت ضربان قلب شد که تحت اقدامات حمایتی و نهایتاً احیای قلبی – عروقی قرار گرفت.

پس از انجام عمل سزارین، وی به ICU منتقل شد و ماحصل سزارین او تولد نوزادی بود که مشکل خاصی ندارد، اما خودش از آن زمان تا کنون در حالت کاهش سطح هشیاری و بستری در بخش مراقبت های ویژه همین بیمارستان است.

زندگی نباتی هدیه متخصص بیهوشی و مسئول فنی بیمارستان چمران به یک مادر تهرانی

خانواده این مادر که از زمان قوع اتفاق، اعتراض خود را نسبت به آنچه برای مادرشان رخ داده در قالب شکایت به سازمان پزشکی قانونی استان تهران تسلیم کردند، اکنون و پس از بررسی های تخصصی و صدور رأی نهایی، مطلع شدند که در جریان عمل سزارین، قصورهای آشکاری از سوی متخصص بیهوشی این عمل و نیز مسئول فنی بیمارستان رخ داده که اگر این موارد نبود، حالا مشکلی متوجه مادرشان نمی شد.

نتیجه رأی صادره پزشکی قانونی نشان می دهد، در فرایند انجام عمل سزارین به دلیل افزایش داروی بیهوشی و انجام ندادن اقدامات تشخیصی و درمانی این مشکل رخ داده که نتیجه آن ایست قلبی و تنفسی بیمار در اتاق عمل شده است؛ شرایطی که حالا این بیمار را در وضعیت نباتی قرار داده و مشخص نیست آینده او چه خواهد شد!

پزشکی قانونی با بررسی اسناد و مدارک و بررسی دقیق وضعیت بیمار، در مجموع 40 درصد دلیل این اتفاق را به خاطر قصور پزشکی عنوان کرده است که از این میان، متخصص بیهوشی به دلیل تجویز بیش از حد مقدار مجاز دارو و ترک اتاق عمل جراحی و عدم تشخیص و درمان بموقع وضعیت حاد بیمار و نیز انجام بیهوشی اسپانیال بدون بررسی داروهای ضروری 25 درصد مقصر تشخیص داده شد و نیز مسئول فنی وقت بیمارستان به دلیل نبود داروها و امکانات لازم در اتاق عمل از جمله داروی افدرین و وجود اشکال در دستگاه پالس اکسی متری و مونیتورینگ به میزان 15 درصد مقصر بودند.

بررسی این اتفاق و خساراتی که در جریان آن برای این مادر تهرانی و نیز خانواده اش رخ داد، نشان می دهد اگر متخصص بیهوشی بیمارستان و مسئول فنی در انجام به تعهدات و وظایف خود به خوبی عمل کرده بودند، حالا او در کنار نوزاد و دیگر اعضای خانواده اش بود و این شرایط تلخ که وی را در زندگی نباتی و در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان قرار داده است، برای او رخ نمی داد.

حالا و شرایطی که رخ داده است، یک خانواده را از هم پاشیده و اقوام و آشنایان این بیمار را برای ماه ها در شوک فرو برده است. این وضعیت همچنان ادامه دارد و مشخص نیست تا چه زمانی ادامه خواهد یافت؟

این رخداد و نقش موثر یک متخصص بیهوشی در بروز آن در حالی است که می دانیم چند ماهی هست که تلاش وزارت بهداشت در کاهش تعرفه های خدمات متخصصان بیهوشی در مقایسه با سایر متخصصان، آنها را دچار مشکلات فراوانی کرده است.

در این اتفاق، یکی از عوامل ایجاد اشکال، ترک محل توسط متخصص بیهوشی عنوان شده است و این خود به خوبی نشان می دهد که متخصص بیهوشی باید تمام وقت در اتاق عمل باشد، حال آنکه وزارت بهداشت با کاهش تعرفه های متخصصان بیهوشی، عملاً فضایی را فراهم کرده که آنها از حضور تمام وقت در اتاق عمل صرف نظر کنند.

آنچه در بالا به آن اشاره شد، حکایت تلخ دیگری از یک قصور پزشکی بود که البته هنوز بیماری که قصور روی او رخ داده در قید حیات است و «تابناک»، امیدوار است در پی اقدامات درمانی و تلاش متخصصان به زندگی عادی خود بازگردد.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۱۲۱
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
«با اینکه ارتقای کمی و کیفی بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور آمار اشتباهات پزشکی را کاهش داده و میزان رضایتمندی از اقدامات درمانی را بالا برده است»
این اظهارات خود نیاز به ارائه مستندات دارد. اما اگر این را نمی گفتید متهم به رعایت نکردن انصاف و مورد هجمه جامعه پزشکی نه چندان همراه این روزهای کشور می‌شدید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
محض اطلاعات امار خطا های پزشکی تو ایران از میانگین بین المللی کمتره ولی هیچ جا اندازه ایران سیاه نمایی نمیشه راجب خطاهای پزشکی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
مستندات موجود هست در امارهای وزارت بهداشت اگر خیلی کنجکاو هستید شاخص های بهداشتی کشور با بقیه کشور ها مقایسه کنید و همچنین شاخص های درمانی قبل و بعد از طرح تحول سلامت که تفاوت متوجه میشید شما نمیدونید که تنها ۱۵درصد هزینه های طرح تحول سلامت بابت حقوق پزشکان بوده و مابقی خرج بالا بردن کیفیت درمانی و ارتقا تجهیزات و این موارد شده ولی متاسفانه رسانه ها اصلا واقعیت طرح تحول هیچ وقت بازگو نکردن و نمیکنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
ناشناس 17:58
تو ایران هیچ آماری تو زمینه پزشکی نداریم یا خود پزشکان ترجیح میدن نداشته باشیم مثلا هیچ آماری از میزان درامدهای پزشکان وجود نداره یا هیچ آمار مستدلی از میزان خطاها وجود نداره که با دنیا مقایسه بشه. در ثانی در کشورهای دیگه اگه قصوری از طرف پزشک سر بزنه به طور جدی مسئله دنبال میشه و پزشک خاطی به اشد مجازات می رسه و پروانه طبابتش باطل میشه. اینجا ولی به طور نمونه پزشک جراح ارتوپد معروف پایتخت که با هماهنگی کل تیم جراحیش برای چندین سال پروتزها رو در بدن بیماراش قرار نمیداد و می فروخت رو فقط به یک سال عدم فعالیت تو اون بیمارستانی که دستش رو شده بود مجازات کردن یعنی کشک.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
من خودم قربانی اشتباهات پزشکی هستم تا اخر عمر هم باید تحمل کنم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
فقط مهندسها خوبن چون مسکن مهر میسازن!
کامران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
یادمه چندسال پیش یک پزشک ایرانی که مدیر بیمارستان بزرگی در آلمانه در کنفرانسی که درتهران برگزار شده بود گفت پزشکان ایران سه برابر همتایان آلمانیشون درآمد دارند ولی یک سوم آنها هم کار نمیکنند!!! و خیلی حرفای دیگه که توی روزنامه ها نوشته بودن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
پاسخ وزیر:
این کاملا عادی هست و همه جای دنیا رخ میده.
بودجه باید تزریق بشه در سیستم پزشکی. بودجه اگر نیاید وضعیت بدتر میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
کارانه عمل بی حسی اسپاینال سزارین ۲۵هزار تومان هست شما که فکر میکنی پزشکش کارانه نجومی میگیره ودیه زندگی نباتی از مرگ هم بیشتره و بیمه هم تقبل نمیکنه الان اون پزشک به خاطر دستمزد ۲۵هزار تومانی باید چندین میلیون دیه و ارش و اینا پرداخت کنه ضمنا مشکل همین کمبود بودجه و کار کشیدن صد برابری از پرسنل هست یه پزشک بی هوشی باید همزمان چندین مریض و تو چند اتاق عمل که به صورت همزمان داره عملا انجام میشه مدیریت کنه و تا تکنسین متوجه بشه مریض مشکل داره و بره پزشک و تو اتاقای دیگه پیدا کنه و بیاد ببینه چی شده کار از کار گذشته
مجيد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
انصافا بهترين وزيري كه در وزرات بهداشت وجود داشته وزير فعلي مي باشد
ناشناس
| United States of America |
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
هر مجموعه ای یه بخش این مملکت رو گروگان گرفته و بودجه طلب میکنه، یکی امنیت یکی سلامت یکی بازار کار و اقتصاد...
نیازی به تزریق بودجه نبود اگر از مردم نمیترسیدند و جامعه رو ثروتمند میکردد..
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
بعضی مشاغل مثل پزشکی وکالت تدریس و ...رو نمیشه صرفا به عنوان منبع درآمد در نظر گرفت در بعضی کشورها کسی نمیتونه فقط به این دلیل که نمرات بالایی در دوره . دبیرستان داشته وارد رشته پزشکی بشه و باید آزمون های دیگه ای رو بگذرونه وقتی میگید چون دستمزد کسی پایینه میتونه جون دیگران رو به خطر بندازه یاد خانه خودتون و آتش نشان محل بیفتید! ه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
شما چرا هیچوقت از خدمات پزشکان تقدسر و تشکر نمیکنید؟و دایما دنبال سیاه نمایی هستید....تا حالا فکر کزدید اگر یک ساعت پزشکان تو کشور خدمات ندهند چه اتفاقی براس همه. اقراد میفتد؟از مادر باردار و بیمار ترومایی تصادفی و .....کینه توزی را کنار بگذارید
پاسخ ها
حجت
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
اتفاقا بستن این جاها کمک بزرگی به زنده ماندن ایرانی ها می کند
مجيد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
دكتر عصباني نباش به موقع از جامعه پزشكي تشكر و قدرداني صورت گرفته ولي بايد اشكالات اين قشر را نيز بازگو كرد چون اشتباهات اين حرفه باعث زيان جبران ناپذير مي شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
مطمئنا وضع سلامت مردم بهتر میشه.تجویز مسکن که هنر خاصی نیست که دکتر ها بهش افتخار میکنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
مگر این پزشکان با کدام هزینه پزشک شده‌اند؟ عیر از این است که بخش اعظمی از آنها با پول بیت المال و صرف بودجه عمومی به این درجه رسیده اند؟ حال که باید دینشان را ادا کنند، و البته از درآمد بسیار بالای آن هم برخوردارند، آیا شایسته است که این چنین برای خود حریم اهورایی قائل شوند و خواستار آن باشند که هیچ کس هیچ گونه انتقادی به وضعیت بغرنج کنونی جامعه پزشکی کشور نکند. بغرنج که می گوییم واقعا بغرنج است و صحبت کردن درباره آن خود نیازمند بحث و گفتگو در مجالی دیگر است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
رایگان و مفت و مجانی خدمات نمی دهند پولش را میگیرند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
در یکی از کشورها یکماه پزشکان اعتصاب کردند. آمار فوت ۱۸% کاهش داشت.
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
مشکل همین نوع نگاه شما و همکاران عزیزتون هست یعنی سایر مردم کهر مفیدی انجام نمیدن
وااسفا از اینهمه تکبر و غرور
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
اامیدوارم این اتفاق برات پیش بیاد تا بفهمی که پزشکی هم مانند دیگر مشاغله..یعنی چی اگر نباشند یک ساعت چه میشود...
دكتر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
پرشكان حق ندارند به وظيفه شغلى شان عمل نكنند. در صورتى كه جمين تهديدى كنند بايد دولت اجازه ورود به بزسكان خارجى متبحر بدهد. سالها در اروپا در دانشگاه تحصيل و كار مرده ام و قاطعانه عرض مى كنم پزشكان فارغ التحصيل ايران قانوناً با مدركشان به هيچ وجه اجازه كار در كشورهاى اروپايى را نخواهند داشت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
بابا ولمون کن تورو قرآن بیشتر دکترا تاجر تشریف دارن من ترجیح میدم پزشک از هند و پاکستان بیاریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
آقای محترم پولش را ۱۰ برابر از مردم میگیرید لطفا منت نگذارید.
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
حتما 60 درصد هم من مقصرم
پاسخ ها
مصطفی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
نه بابا، اون 60 درصد تقصیر بیماره که اصلا چرا باردار شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
حتما می خواهی بگی 40 درصد دیگش رو هم من مقصرم. برو بابا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
عزیز من، 60 درصد اتفاق برمی گرده به مشکل سلامتی خود بیمار که از قبل وجود داشته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
من فقط یه سوال دارم. تو کدوم کشور فقط با استفاده از پزشکی میشه ظرف 15 یا بیست سال 1000 میلیارد تومان سرمایه جمع کرد؟
پاسخ ها
مردم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
البته برشكى كه شما اشاره مى كنيد مدرك بزشكى داشته به اضافه فرار از ماليات به اضافه رانت و انحصار و دست درازى به بودجه كشور.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
ایران - زیمبابوه
Dr
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
پزشکی تو همه دنیا جزو مشاغل پردرامدهچه امریکا چ ه اروپا جزو ده شغل پر درامده همیشه
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
چرا بازپرس شعبه ۷ دادسرای نظامی؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
انحصار در پزشکی کار خودش را می کند.
---سالی 150 هزار نفر کنکور ریاضی میدن و 233 هزار نفر مهندس خارج میشن. تو تولید مهندس به نسبت جمعیت با فاصله زیاد اول دنیا هستیم. (95 درصد مهندس ضعیف هستند)
---سالی 600 هزار نفر کنکور تجربی میدن و 3 هزار نفر پزشک میشن. (به نسبت جمعیت تقریبا نصف کشورتاجیکستان پزشک داریم).
افراط و تفریط با هم .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
نود و پنج درصد مهندس ضعیف رو از کجات درآوردی جانم؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
بله همینطور که تو مهندسی کیفیت فدای کمیت کردیم تو پزشکی هم همین کار کنیم به نظرتون که امار پزشکای بی کیفیت و خطاهای پزشکی صد برابر بشه ضمنا اموزش مهندسی چندان سختی برای وزارت خونه نداره به جای چهل نفر صد نفر میشینن سر کلاس ولی محض اطلاعت پزشکی فقط سه سال اموزش دانشگاهی داره و چهار سال دیگش عملی و در بیمارستان هست برای بالا بردن ظرفیت رشته پزشکی باید اول بیمارستان و تخت به تعداد کافی باشه همین الانم چند سال اخیر ظرفیت خیلی بردن و متاسفانه کیفیت اموزش بسیار پایین اومده و بعضا تعداد دانشجوهای یه بخش از تعداد مریضای اون بخش بیشتره
كارشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
نظام بزشكى بنا بر تمام تعاريف و معيارهاى عم اقتصاد به عنوان يك مارتل اقتصادى عمل مى كند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
مضرات طرح تحول جيب پزشکان:
1-افزايش فاصله طبقاتي ( زيرا با يک درصد ماليات بر ارزش افزوده و افزايش حق بيمه پول از فقرا گرفته ميشه و بخشي از ان به پزشکان ثروتمند داده ميشه)
2-افزايش بي کاري (زيرا با پول هاي هنگفت اختصاص داده شده به آن که شامل يک درصد ماليات ر ارزش افزوده و ده درصد هدفمندي يارانه هاست ميشد کلي اشتغال زايي کرد)
3-خروج ارز از کشور (زيرا خانواده بسياري از پزشکان در خارج از کشور هستند و همچنين بسياري از آنها براي تفريح به خارج از کشور سفر ميکنند تا پول هاي هنگفت را خرج کنند)
4-دلسرد شدن ساير تحصيل کردگان رشته هاي ديگر و کاهش بهره وري(وقتي يک استاد دانشگاه پس از سالها مطالعه درس هاي سنگين مي بيند که درامدش يک چندم يک دندانپزشک جوان و تازه فارغ التحصيل است)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
اره برو توی بیمارستانا ببین چ خبره . وزیر بهداشت فقط دریافتی ها رو چندین برابر کرد .
پاسخ ها
ساكن محله
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
بيمارستانى خصوصى در خيابان ل تهران با كمال وقاحت هم سد معبر مى كند و هم به خودم ديده ام زباله هاى خونى بيمارستانى را مخفيانه در سطل زباله عمومى شهردارى در خيابان تخليه مى كند. يعنى به بهاى به خطر انداختن جان شهروندان در هزينه دفع زباله صرفه جويى مى كنند. سودجويى تا كى؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
ایران بهشت پزشکان:
1- درامدهای بالا و 6 برابر آلمان.
2- مالیات های کم 10 درصدی با امکان فرار مالیاتی به سادگی با نصب نکردن کارتخوان (در کشور های اروپایی 50 تا 90 درصد مالیات پلکانی می دهند).
3- راحتی در هنگام قصورات.
4- درامد بین 50 تا 1000 برابر سرانه. (در کشور های اروپایی بین 3 تا 20 برابر).
5- ارج و قرب بسیار بالا بر خلاف کشورهای پیشرفته.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
من موندم این امار از کجا اوردی محض اطلاعت طبق همین بررسی که چتد وقت پیش حتی خود تابناک هم نشون داد پزشکی جز ده شغل اول از نظر درامد تو دنیا بود و ده کشور اول از نظر درامد پزشکا هم اورده شده بود که المان هم جز ده کشور اول بود و محض اطلاعت ایران جز ارزان ترین تعرفه های پزشکی هست حالا اینکه درامد درصد محدودی از پزشکا خیلی بالا باشه قابل تعمیم به همه نیس طبق خود امار وزارت بهداشت میانگین درامد پزشک عمومی ۷و میانگین متخصص۱۵میلیون بوده که در برابر مسوولیت و استرس بسیار ناچیزه ضمن اینکه یه پزشک متخصص بعد از ۱۵سال درس و دوره دیدن بدون درامد خاصی تازه به طور مستقل وارد بازار کار میشه با کوچکترین اشتباه باید چندین میلیون دیه بده بیش از ده میلیون ماهانه باید اجاره مطب بده حقوق منشی و سایر هزینه ها بماند بیشتر از همه باید مالیات پلکانی بده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
یعنی برنامه ریزان کشور نمیدونن این اختلاف فاحش طبقاتی پزشکان با دیگر شغلها رو
طاهره
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
نا شناس عزیز 18:08 میانگین درآمد یک دانشیار یا استاد تمام که خیلی بیشتر از امثال شماها درس خوانده و زحمت کشیده چقدر است؟ تولید علم و دانش که مهمترین فاکتور رشد یک کشور است توسط اساتید و محققان سایر علوم ایجاد میشود در صورتی که پزشکی عملا هیچ تولید علمی ندارد و فقط مصرف کننده است. تمامی دانشمندان رشته های ژنتیک، بیوشیمی، هماتولوژی و .... و تمامی مهندسان دست به دست هم داده اند که شما در آن بالاها پول ها را پارو کنید. به قول بزرگی برای آنکه ببینی وضعیت یک کشور چگونه است ببین در آن جامعه به کدام شغل بیشتر بها داده می شود
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟