رییس اداره کانونهای فرهنگی در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت فعالیت کانونهای فرهنگی در دانشگاهها گفت: کانونهای فرهنگی در دانشگاهها منشأ تغییر و تحول مثبت هستند و با رشد کمی و کیفی این کانونها به این مهم خواهیم رسید.
به گزارش ایسنا٬ سیده مریم حسینی رییس اداره کانونهای فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به اهداف برگزاری نشست سراسری دبیران و کارشناسان مسئول کانونهای فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: هدف از برگزاری این نشست افزایش سطح کیفی فعالیتهای فرهنگی کانونها در دانشگاهها، ارتقاء سطح قابلیتها و توانمندیهای کارشناسان و دبیران کانونهای فرهنگی، برگزاری انتخابات اعضای شورای مرکزی مجامع و بسترسازی برای تشکیل مجامع جدید است.
وی برنامههای این نشست دو روزه را تشریح کرد و بیان داشت: در اولین روز از برگزاری این نشست برای نخستین بار کارگاههای آموزشی گروهی با رویکرد حل مساله نوآورانه در حوزه سلامت برای کانونهای فرهنگی برگزار خواهد شد. برای صبح روز دوم، آموزش تخصصی مرتبط با موضوع مجامع به صورت مجزا توسط اساتید متخصص در این حوزه برگزار می شود. همچنین در این کارگاهها سعی داریم کانونهای فرهنگی با موضوع فعالیت مشترک را به سمت ایده پردازی هدایت کرده و امکان انجام طرحهای ملی را برای این دانشجویان فعال فرهنگی فراهم کنیم.
حسینی کانونهای فرهنگی را متولی اصلی در خصوص فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه عنوان کرد و در خصوص برنامههای پیش رو توضیح داد: مطابق آیین نامههای بالادستی کانونهای فرهنگی متولی رسمی فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها هستند بنابراین بدنبال ایجاد بستری برای شکل گیری ساختارهای دانشجویی در حوزه فرهنگی و بسط و گسترش آن هستیم. با حمایت از فعالیتهای فرا دانشگاهی و هدایت جشنواره فرهنگی به سمتی که خروجی کانونها را بعنوان ورودی آثار خود بپذیرد در تلاشیم تا از کانونهای فرهنگی حمایت کنیم.
وی افزود: تهیه ساز و کار آموزشهای مدون و هدفمند تخصصی برای کانونها از دیگر برنامههایی است که برای کانونهای فرهنگی در نظر داریم.
ریس اداره کانونهای فرهنگی در معاونت فرهنگی وزارت بهداشت رشد فعالیت کانونهای فرهنگی را منشأ تغییرات مفید در دانشگاهها عنوان کرد و گفت: با توجه به چشم انداز تعریف شده در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، یکی از مهمترین پارامترهای اعتلای فرهنگی دانشگاهها حضور تفکرات متنوع در حوزه فعالیتهای دانشجویی برای پوشش تمامی سلایق در قالب چارچوبهای تعریف شده است. بی شک افزایش تعداد این تشکلهای دانشجویی اگر همزمان با رشد کیفی و پویایی آنها در فعالیتهایشان باشد منشاء تغییرات مفید و موثری در دانشگاهها خواهد بود.
وی در پایان با اشاره به رشد چشمگیر فعالیتهای فرهنگی در قالب کانونهای فرهنگی در دانشگاهها گفت: در حال حاضر قریب به ۷۰۰ کانون فرهنگی٬ دانشجویی فعال در دانشگاههای علوم پزشکی وجود دارد که اکثریت قریب به اتفاق آنها را در این نشست پذیرا خواهیم بود.
به گزارش مفدا،نشست سراسری دبیران و کارشناسان مسئول کانونهای فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ۲۰ و ۲۱ اسفندماه سال جاری به همت اداره کانونهای فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با هدف ارتقاء توانمندیهای فعالان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، در مجتمع فرهنگی و آموزشی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برگزار میشود.