روزنامه قدس نوشت:
سید حسین یحیوی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد درباره کمبود جسد برای واحد تشریح دانشجویان رشته پزشکی گفت: الان سه چهار سال است که جسد به دانشگاه آزاد داده نمی‌شود و هر زمان که دانشگاه درخواست می‌کند، به ما می‌گویند برای خرید جسد باید ابتدا مبلغی حدود 10میلیون تومان به حساب سازمان پزشکی قانونی بریزید.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

ببحشید می شه به عبارتی هر جسد چند؟!!!

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

دانشگاه آزاد که پول نمیدهد فقط میگیرد و مدرک میدهد. عجیب است که پزشکی قانونی تا کنون به این مهم پی نبرده و از دانشگاه طلب مبالغ میلیونی میکند

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

اگر جسدمان ده میلیون می ارزد من حاضرم بمیرم !

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

اگر من دستم به اون کسی که این تیتر رو انتخاب کرد برسه می کشمش. این هم شد تیتر آخه. چقدر تیترتون خشنه. آدم میترسه

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

آخه خانواده صاحب جسد مفت که نمی فروشن

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

کشمش دم داره .... ایشون آقای دکتر سید حسین یحیوی هستند که کرسی استادی هم دارند . ادب دیگه واقعا از جامعه رفته . حداقل بگید دکتر سیدحسین یحیوی . واسه کسانی که نباید تیتر دکتر رو استفاده کنید به زور تیتر دکتر رو میچسبونید بیخ ریشش ولی واسه کسی که کرسی استادی دانشگاه رو داره این کار رو نمیکنید .

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

خوب واریز کنید مگه کم ارز دانشجویان پول میگیرین؟

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

اشکال این امر کجاست ؟ اقایان عادت کرده اند از پول بی زبان دولت (ملت) مجانی همه چی بگیرند انهم که دلش میسوزه جسد مرده اش را ببخشد بعد دانشجویی ارزان پرورش یافته میاید خارج و فخر به مردم ایران میفروشد

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

نتیجه میگیریم انسان بر خلاف فیل زنده ومردش 100 تومان نیست بلکه مرده اش 10 میلیون بیشتر می ارزه!!!!!!!!!!!!!

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

من حاظرم خودم رو کادو کنم که پس از فوت رایگان در خدمت دانشجویان قرارم بدهند . نیازی هم به دفن مرسوم را ندارم .

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

اقا ما میفروشیم خودمون و 10 میلیون بدید بریزیم به حساب وراثمون بیاید جسدمون و بردارید برید. خوبه؟

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

می گویند پول باعث پیشرفت هر جامعه می شود. اصولی ترین راه پیشرفت سرمایه گذاری در بخش تحقیق است که متاسفانه ایران در رده های آخر جهان است. وقتی پول بدون حساب و کتاب در سفرهای استانی به دست استقبال کنندگان داده می شود چرا پزشکی قانونی برای بخش آموزشی دانشگاه آزاد در ازای هر جسد 10 میلیون پول بخواهد؟ آیا با این کار پیشرفتی صورت خواهد گرفت. اخیرا به یک شهرستان کوچک شمال سفر کرده بودم. صبح که اتومبیل را پارک کردم در هنگام مراجعه قبض 200 تومانی دریافت کردم اما در بعدازظهر همان روز ماشینمو در همان مکان صبح پارک کردم ولی در بازگشت قبض 400تومانی دریافت کردم وقتی علت را از پارک بان پرسیدم گفت به خاطر خاتمه یافتن یارانه ها، شهرداری اجاره پارک را گران کرده است. وقتی متولی حرمت امام زاده را نگه نمی دارد آیا از مردم می شه انتظار داشت. پول ملی هر روز توسط دولتمردان بی ارزش می شود آیا این است روش ادراه کشور؟

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

آقا این که خبر سازی ندارد به دانشگاه های دولتی هم همین را می گویند و همین مبلغ را دریافت می کنند. بعد هم عنوان خبر درست نیست به ایشان هم جسد می دهند منتهی پس از پرداخت هزینه شاید عنوان صحیح این بود : به ما جسد رایگان نمی دهند. البته که هیچ چیزی را رایگان نمی دهند

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

من یک دانشجوی پزشکی یک دانشگاه سراسری در تهران هستم. متاسفانه اجساد موجود در سالن تشریح دانشگاه ما هم بسیار کهنه هستند و این روی روند آموزش تاثیر بدی دارد.فکر نمی کنم دلیل کمبود جسد منابع مالی باشد احتمالا مشکل از جای دیگری است!

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

بنده در کمال صحت عقل و سلامت روان وصیت می کنم بعد از مرگم به جای اینکه فرزندانم بروند بهشت زهرا و قبر بخرند و از این حرفها و مخارج زاید دیگر یکراست پس از مرگ بروند دانشگاه آزاد و جسدم را تحویل دهند و مبلغ نه میلیون هفتصد هزار تومان بگیرند ( با کسر 3% ارزش افزوده سهم دولت) و سریع با یک تاکسی دربستی به منزل بیایند و شناره تلفن رستوران( ن ا ی ب) را بگیرند و چند پرس چلوکباب اعلا سفارش دهند تا با این کار هم عزای من را گرفته باشند و هم دلی از عزا در آورده باشند و سپس فاتحه ای برایم بخوانند تا هم آنها شاد شوند و هم روح من

کاربر مهمان -> 1388/10/02
پاسخ

وصیت میکنم پس از مرگم جسدم در اختیار دانشگاه آزاد قرار گیرد بشرط اینکه 10میلیون تومان آن بحساب دانشجویان بی بضاعت واریز گردد. جدا میگویم به آقای یحیوی بگوئید به کجا مراجعه نمایم برای مکتوب نمودن وصیتم؟

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین