خبرآنلاین نوشت:
باور کنید واردات رسمی آدامس به مرز 4 میلیون دلار نزدیک شده است.
براساس آمارهای گمرک ایران طی سال 87 واردات آدامس به مرز 3.7میلیون دلار رسیده است این در حالیای است که تا چند سال قبل یعنی در سال 83 میزان واردات ثبت شده در این شماره تعرفه تنها 1658دلاربوده است.
امارهای مربوز به رشد واردات رسمی آدامس به کشور نشان می دهد که طی سالهای 84 تا 87 میزان واردات این کالای مصرفی از 53 هزار دلار به نزدیک 4 میلیون دلار افزایش یافته است.البته بخشی از این واردات مربوط به رفع ممنوعیت های وارداتی و تنظیم سیستم تعرفه ای بوده است که در ان از ممنوعیت های واردتی کاسته شده است و واردات آدامس به جای روشهای غیر رسمی و قاچاق به شکل رسمی و از طریق گمرکات کشور انجام گرفته است.
ولی آنچه در این میان اهمیت دارد روند رشد و حجم مصرف این کالای وارداتی است که اگر پیش از این منابع تامین مالی بازار سیاه تامین منابع شده و وارد کشور می شده اند امروز از طریق منابع رسمی حاصل از صادرات خریداری شده و برای بمصرف راهی بازار کشور می شوند.بر اساس آمار گمرک طی شش ماهه اول سال جاری بالغ بر 794 هزار دلار برای واردات بالغ بر 886 تن آدامس به کشور هزینه شده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

نمیدانم تابناک چرا اینقدر مایل است اصرار نظام را فاش کند. فردا امریکا همین آدامس را هم تحریم میکند به بهانه کاربرد دوگانه.

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

صنعتگران باید از این فرصت برای تولید آدامس مورد نیاز داخل استفاده کنند.

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

کار که نداریم ، سماق هم که گران است، حداقل بشینیم آدامس بجویم روزنامه بخوانیم

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

باسلام اگرکارخانه های سازنده ادامس درایران مانندلنگ کفش کهنه ادامس نمی ساختند ببینید چه درامدی برای خودشان داشت وچقدرارزمملکت صرفه جویی میشداما کو یک جو عقل ودرایت؟

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

در برابر سیگاری که وارد مملکت می شه عددی نیست

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

خوش به سعادت تولیدکنندهاش و آدمای بیکار آدامس جو وبدا به حا ل ما که آدامس وارد می کنیم

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

دیدی تابناک روحیه انتقاد ندارید شما اصول گراها خوب املا تمرین کنید این 1000 بار

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

معلوم هست چه کسی این همه آدامس وارد کرده؟!

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

آدامسهای مرغوب ایرانی مثل خروس نشان چرا تولید نمیشوند؟

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

البته اگر روزنامه قابل خواندن گیرمون بیاد!

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

با افزودن شدن به خیل بیکاران در سال های گذشته، حتی به حجم واردات بیشتری هم احتیاج داریم. البته احتمالا واردات زنجیر هم در سال های گذشته زیاد شده!؟

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

مایه تاسف وشرمندگی ایران است

کاربر مهمان -> 1388/10/03
پاسخ

به بیزنس های من کاری نداشته باشید.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین