آخرین خبرعکس: برد یک بر صفر استقلال مقابل الشمال
4بازدید
۰

رتبه بندی اساتیدودانشجویان براساس شاخصهای بومی

رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید اساتید و دانشجویان براساس شاخص‌های بومی رتبه‌بندی شوند تا در این راستا پژوهشگران و فناوران برتر معرفی شوند.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، فرهاد رهبر در جلسه هیات رئیسه واحد علوم و تحقیقات گفت: با ترسیم نقشه راه و معماری پژوهش و فناوری، می‌توان علاوه بر استادان و دانشجویان علوم و تحقیقات، سایر محققان کشوری و دنیا را به تمرکز بر روی حل مسئله‌ای که مطرح می‌کنید، ترغیب کرد.

وی افزود: در این چارچوب، اگر واحد علوم و تحقیقات به جای ۲ مجله نمایه شده در آی اس آی ، ۱۰۰ مجله در آی اس آی داشته باشد، می‌تواند جریان علمی کشور را مدیریت کند و تاثیر بالایی در هدایت جریان علمی دنیا داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد عنوان کرد: تدوین شاخص‌های بومی حوزه علم و فناوری از اجزای نقشه راه و معماری پژوهش و فناوری است.

رهبر اظهار داشت: تاکید بر بومی‌سازی شاخص‌های حوزه علم و فناوری، به معنای نادیده گرفتن ظرفیت‌ها و قواعد بین‌المللی نیست، بلکه منظور این است که مقهور شاخص‌های طراحی شده رتبه‌بندی‌های بین‌المللی نشویم و بدانیم ارزش تولیدات و مقاله‌های علمی در حل مشکلات مردم و جامعه است.

وی فاصله رتبه جمهوری اسلامی ایران در تولید علم جهانی و رتبه کشورمان در تولید علم موثر در حل مسئله را قابل تامل دانست و گفت: پایان‌نامه‌های موازی یا بی‌ارتباط با یکدیگر، گره‌ای از مسائل کشور باز نمی‌کنند بلکه پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها باید مکمل باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلام با تاکید بر تشویق استادانی که در جریان تولید علم مشارکت دارند، خطاب به مدیران حوزه پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات گفت: باید اساتید و دانشجویان را براساس شاخص‌های بومی رتبه‌بندی شوند تا براساس این شاخص‌ها، پژوهشگران و فناوران برتر معرفی شوند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.