کاپیتان تیم فوتبال سایپا گفت: از خبرنگاران شنیدم که علی دایی خواهان حضورم در پرسپولیس است.ابراهیم صادقی در گفت و گو با فارس در مورد شایعه مذاکره با علی دایی برای حضور در پرسپولیس گفت: من هیچ مذاکرهای با دایی نداشتهام و از خبرنگاران شنیدم که او من را برای این تیم میخواهد. با این حال من با باشگاه سایپا قرارداد دارم و به قراردادم متعهد هستم.
وی در مورد اینکه در فصل آینده حاضر است به پرسپولیس برود یا نه، اظهار داشت: قراردادم با سایپا آخر فصل به پایان میرسد و پس از آن در مورد تیم آیندهام تصمیم خواهم گرفت.
صادقی در مورد دیدار دوستانه با پیکان قزوین عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم هر چند نتیجه مسابقه مساوی شد.پیکان یک ضربه پنالتی را از دست داد و ما هم چند فرصت خوب گلزنی را از دست دادیم. این مسابقه برای این برگزار شد تا از شرایط مسابقه در زمان تعطیلی لیگ دور نشویم.
وی با اشاره به نتایج سایپا در نیم فصل دوم گفت: در 5 مسابقه دور برگشت 3 پیروزی و یک شکست و یک مساوی داشتیم که روند بسیار خوبی است هر چند که لیگ دوباره تعطیل شد.
