شرکت پوشاک «ودر پروف» در یک حرکت تبلیغاتی تازه، جنجال برانگیخت.این شرکت، عکسی از باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا را که نوامبر سال گذشته روی دیوار چین در حال پیاده‌روی است، به یک بیلبورد تبلیغاتی عظیم تبدیل کرده و آن را در میدان تایمز شهر نیویورک که یکی از شلوغ‌ترین میدان‌های این شهر است، به معرض نمایش گذاشته‌اند.«ودر پروف» ادعا می‌کند که آقای اوباما در این تصویر کتی به تن دارد که محصول شرکت آنهاست.
به گزارش بی بی سی فردی استولمک، مدیر این شرکت در مصاحبه با رسانه‌ها گفت: «با دیدن این عکس که در سایت خبررسانی آسوشیتدپرس منتشر شد، حدس زدم کت دیده شده در تصویر، تولید شرکت ماست اما باز هم برای اطمینان یک نسخه از بهترین کیفیت این تصویر را خواستم.»وی ادامه می‌دهد: «پس از دیدن تصویر با کیفیت بالا از روی زیپ و دگمه‌ها مطمئن شدم که این کت ماست.»در بیلبورد تبلیغاتی مورد بحث، از اوباما به عنوان رئیس‌جمهوری خوش تیپ یاد شده است.عکس‌العمل دفتر رئیس‌جمهوری آمریکا به این اقدام تبلیغاتی، ماجرا را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.
کاخ سفید طی نامه‌ای به رسانه‌ها اعلام کرده که قوانین محکم و سختگیرانه‌ای در برابر استفاده از نام رئیس‌جمهوری و کاخ سفید برای بحث تبلیغات دارد.
اگرچه همین عکس‌العمل باعث شد تا نشریات نیویورک تایمز، نیویورک پست و پوشاک زنان از درج همین آگهی در نشریات‌شان که خواسته اصلی روسای کمپانی بود، سرباز زدند اما هنوز خبری مبنی‌بر شکایت رسمی کاخ سفید از شرکت «ودرپروف» منتشر نشده است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین