هندوانه حاوی چندین نوع از ترکیبات فنولیک طبیعی است که در کاهش التهاب بدن مفید می باشد و لذا می تواند به عنوان یک روش جایگزین طبیعی برای پیشگیری یا درمان بیماری های التهابی مزمن به کار گرفته شود.
به گزارش مجله سلامت، بسیاری از اتفاقات در فصل تابستان می توانند به خاطره ای بی نظیر تبدیل شوند که هر گاه در طول سال به آن ها فکر کنید لبخند بر لب هایتان خواهد آمد و به یاد تابستان شگفت انگیز خود خواهید افتاد. برخی از این چیزها که می توانند به خاطره ای بی نظیر تبدیل شوند درست کردن کباب در باربیکیوی حیاط پشتی منزلتان و یک سینی پر از هندوانه های تازه، رسیده و آب دار است که با خوردن آن ها و چشیدن طعم لذت بخششان هرگز تابستان خود را فراموش نخواهید کرد.
اکثر مردم این میوه خوش طعم و خوش بو را دوست دارند، اما بعضی از مردم به خوبی متوجه شده اند که هندوانه ها علاوه بر داشتن عطر و طعمی بی نظیر دارای مواد غذایی منحصر به فردی نیز هستند و همین ویژگی های منحصر به فرد توانسته این میوه را به یک میان وعده کاملا سالم تبدیل می کند.
در این مقاله با ۹ خاصیت شگفت انگیز هندوانه آشنا خواهید شد:
هندوانه رنگ قرمز جذاب و دلربای خود را مدیون آنتی اکسیدان قدرتمندی تحت عنوان lycopene است که در گوجه فرنگی نیز به وفور یافت می شود.
در سال های اخیر، lycopene توسط جامعه علمی به عنوان یکی از مواد مغذی مهمی که از اهمیت شایان توجهی برای سلامت قلبی عروقی برخوردار است شناخته می شود. مصرف غذاهای غنی از lycopene، مانند هندوانه، باعث بهبود جریان خون شده و LDL را که به عنوان کلسترول بد نیز شناخته می شود کاهش می دهد؛ به دلیل برخورداری از این مزایا به جرات می توان گفت که lycopene موجود در هنودانه برای قلب شما مفید است.
یکی دیگر از مزایای استفاده از غذاهای غنی از lycopene این است که با کاهش استرس اکسیداتیو ، که می تواند منجر به مشکلات و عارضه های استخوانی شود سلامت استخوان شما را بهبود خواهد بخشید. مطالعات اخیر نشان داده اند که lycopene ممکن است یک درمان طبیعی جایگزین برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان، به ویژه در زنان بعد از یائسگی باشد.
هندوانه منبع غنی ای از citrulline است و citrulline نیز یک اسید آمینه غیر آلفا است که بر اساس تحقیقات اخیر انجام شده استفاده از اسید آمینه های ضروری را در طول ورزش افزایش می دهد و گردش خون را سریع تر به جریان می اندازد. بنابراین خوردن هندوانه را قبل و بعد از تمرینات ورزشی در دستور غذایی خود بگنجانید، زیرا می تواند زمان ریکاوری پس از تمرین را کاهش داده و به افزایش سطح هورمون رشد پس از تمرین های مقاومتی کمک کند.
بدن ما انسان ها به طور طبیعی citrulline موجود در هندوانه را به آرژنین موجود در کلیه ها تبدیل می کند. شواهد اولیه ای که از طریق مطالعات حیوانی به دست آمده نشان می دهد که تبدیل سیترولین به آرژینین ممکن است به جلوگیری از انباشت بیش از حد چربی در سلول های چربی بدن کمک کند و لذا به آسانی سبب چربی سوزی گردد.
همانطور که از نام این میوه ی فوق العاده نیز پیداست، هندوانه (Watermelon) پر از آب است. اما علاوه بر وجود آب، این میوه بی نظیر منبع خوبی از الکترولیت ها است که به بدن شما کمک می کند تا هیدراته بماند و علاوه بر این به سرعت مواد معدنی ای را که هنگام عرق کردن از دست داده اید جایگزین خواهد کرد.
هندوانه یک میوه ی ادرار آور طبیعی است که به بدن ما کمک می کند تا جریان ادرار را افزایش دهد، اما بر خلاف قهوه یا الکل، فشار بیش از حدی را به بدن ما وارد نمی کند. مصرف منظم هندوانه باعث کاهش فشار اعمال شده بر کلیه ها می شود و در عین حال سبب می شود که بدن شما مایعات اضافی خود را به راحتی دفع نماید.
هندوانه حاوی چندین نوع از ترکیبات فنولیک طبیعی است که درکاهش التهاب بدن مفید می باشد و لذا می تواند به عنوان یک روش جایگزین طبیعی برای پیشگیری یا درمان بیماری های التهابی مزمن به کار گرفته شود.
هندوانه منبع خوبی از پتاسیم است و این ماده نیز یک آیتم حیاتی برای عملکرد مناسب بدن می باشد. علاوه بر این، سطوح پایین پتاسیم می تواند منجر به اختلال مغز مه آلود و سردرگمی شود، زیرا در صورت عدم وجود سطوح کافی از این ماده معدنی بسیار حیاتی در بدن، سیگنال های الکتریکی که باعث تحریکات مغزی می گردند قطع خواهند شد.
علاوه بر برخورداری از مزایای دیگر، هندوانه یک روش خوشمزه برای دریافت دوز روزانه ویتامین C است. در واقع یک برش از آن حاوی حدود ۱۶٪ ویتامین سی مورد نیاز روزانه ی شما می باشد. ویتامین C یکی از محرک ترین و موثر ترین مواد مغذی موجود در بدن می باشد و وجود این ماده در بدن به بهبود ایمنی و افزایش سلامت کلی بدن کمک خواهد کرد.
هندوانه میوه ای است که هر چه رسیده تر باشد مزایای آن بیشتر خواهند بود.
وقتی که هندوانه برسد گوشت آن از سفید به رنگ صورتی و یا قرمز در خواهد آمد، در چنین شرایطی نه تنها این میوه شیرین تر و خوشمزه تر می شود، بلکه حاوی مواد مغذی بیشتری نیز خواهد بود، زیرا چگالی آنتی اکسیدان های آن به تدریج افزایش می یابد، بنابراین اطمینان حاصل کنید که هندوانه ی شما کاملا رسیده باشد تا بتوانید نه تنها از طعم دلپذیر آن بلکه از مواد مغذی موجود در آن نیز لذت ببرید.