قیمت اینترنت موبایل واقعی نیست

کد خبر: ۸۱۹۶۵۰
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۹ 25 July 2018
|
4391 بازدید
|
۶

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به جبران حاشیه سود اپراتورهای موبایل در بخش صوت به‌جای اینترنت، تاکید کرد: اگر تعرفه‌ صوت موبایل واقعی شود و کاهش پیدا کند، تعرفه اینترنت هم واقعی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر اثنی‌عشری درباره تلاش برای تغییر تعرفه اینترنت در کشور اظهار کرد: در این زمینه هر کسی راهکارهای مختلفی را بررسی می‌کند و هیچ راه‌حل قطعی هم وجود ندارد اما یکی از راه‌حل‌ها آزادسازی تعرفه و راه دیگر تجدیدنظر در تعرفه صوت و همچنین بالا بردن تعرفه اینترنت ADSL است. بنابراین راه‌حل‌های مختلف در مرحله مذاکره و کارشناسی و پیشنهاد قرار دارد و همه می‌دانند که مشکلی وجود دارد، اما بحث اقناعی است و طرفین باید یکدیگر را قانع کنند.

وی در پاسخ به اینکه آیا آزادسازی تعرفه‌ها پیشنهاد شرکت‌های FCP (شرکت‌های ارایه کننده خدمات ارتباطات ثابت) است، گفت: حتی آزادسازی‌ تعرفه‌ها هم ممکن است مسئله را حل نکند و درنتیجه باید تعاملی با اپراتورهای موبایل انجام شود که تعرفه‌ها را واقعی‌تر کنند. پیشنهاد ما این است که تعرفه صوت کاهش پیدا کند زیرا بالا بودن تعرفه‌های صوت به دامپ بازار توسط اپراتورها کمک می‌کند و آن‌ها که از بازار صوت منبع درآمد خوبی دارند، از جای دیگر هزینه می‌کنند. اگر تعرفه‌ صوت موبایل واقعی و مثل اینترنت ثابت که به‌طور متناسب کم شده، کاهش پیدا کند، آن وقت تعرفه اینترنت موبایل هم واقعی می‌شود.

ترجیح کاربران به استفاده از اینترنت موبایل

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به تمایل افراد به استفاده از اینترنت موبایل به جای ثابت بیان کرد: طبق گزارش کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، تعرفه اینترنت موبایل در همه جای دنیا و روی تلفن همراه، برای یک درصد تا حجمی که بتوانند با پیام‌رسان‌ها کار کنند، پایین است و برای مرورگری و دانلود کردن، نرخ‌ها بالاتر از ADSL است؛ اما در ایران این طور نیست و یک تعرفه ثابت وجود دارد که مصرف‌کننده در خیلی موارد ترجیح می‌دهد از اینترنت موبایل استفاده کند.

اثنی‌عشری ادامه داد: نرخ صوت کاهش پیدا نکرده اما اپراتورهای تلفن همراه که برروی اینترنت حاشیه‌ سود پایینی دارند، حاشیه سودشان برروی صوت خوب است و این حاشیه به آن‌ها کمک می‌کند که این قسمت را پوشش دهند. این موضوع باعث شده تعداد محدودی از شرکت‌های FCP کم کم دچار مشکلات مالی و از بازار خارج شوند و در نتیجه مشترکشان را از دست بدهند که این خواسته مردم، صنف و دولت نیست.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌های FCP و تاکید بر اینکه این شرکت‌ها سرمایه‌های‌ ما هستند اما با اختلاف کم میان تعرفه اینترنت ADSL با تعرفه اینترنت روی اپراتورهای موبایل، بخش عمده‌ای از بازارشان را به سرعت از دست می‌دهند تصریح کرد: شرکت‌های FCP در زمینه اینترنت ثابت و ADSL که از نیازهای مملکت هستند، اگر نتوانند کارشان را حفظ کنند و توسعه دهند، جای دیگری دچار بحران می‌شویم.

به گزارش ایسنا، تعرفه‌های اینترنت سال گذشته از مدل حجمی به مصرف منصفانه تغییر کرد و با واکنش‌هایی روبه‌رو بود؛ اگرچه برای کسانی که به حجم بالای اینترنت با سرعت بالا احتیاج داشتند، تعرفه‌های مناسبی به نظر می‌رسید، اما کاربران کم‌مصرف به این تعرفه‌ها اعتراض داشتند. همین موضوع موجب شد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده‌ی اصلاح این وعده‌ها را بدهد.

پس از چند بار وعده‌ی تغییر تعرفه‌ها نیز اخیرا حسین فلاح جوشقانی - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- با اشاره به تصمیم برای آزادسازی تعرفه اینترنت در راستای اصلاح تعرفه‌ها، از جلساتی با اپراتورهای اینترنتی برای ارائه پیشنهادهایشان خبر داد و با تاکید بر آزادسازی و رقابتی کردن تعرفه‌ها در راستای اصلاح در حوزه خرده‌فروشی، نسبت به مشخص شدن این وضعیت تا پایان تابستان ابراز امیدواری کرده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۶
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
اجبار کردن کاربران به خرید اینترنت ترکیبی به صورت روزانه و شبانه(از ساعت2تا7 صبح) چه فرقی با کلاه برداری دارد؟ این روشی است که در ابتدا از اپراتورهمراه اول شروع شد و اخیرا نیز ایرانسل برای گرانتر فروختن اینترنت بکار گرفته انست و ظاهراکسی به آن توجه نکرده است.وقتی کاربر نمیتواند ازاینترنت موبایل در ساعات پس از نیمه شب استفاده نماید چرا باید مجبور به خرید آن باشد؟ این اپراتورها با این روش مبلغ را تغییر نداده اند ولی درصدی از اینترنت فروشی را به اینترنت شبانه تغییر داده اند و درصد روزانه آنرا کم کرده اند و در حقیقت آنها میدانند خیلی از افراد به دلیل ضرورت حضور در محل کار در ساعات صبح امکان استفاده از اینترنت در ساعات 2 تا 7 صبح را ندارند بنابراین حجم اینترنت شبانه خریداری شده بلا استفاده خواهد ماند و به نفع اپراتور موبایل تمام میشود.
براحتی در این روش ها حقوق مصرف کنندگان و آزادی انتخاب آنها زیر پا گذاشته می شود و حق انتخاب صحیح از آنها گرفته میشود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
چیه میخواین اینترنتم گرون کنید؟؟؟؟:
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
از این به بعد به جای واژه ارزان است میخواهیم گرانش کنیم واژه واقعی نیست استفاده کنید .پارسی را پاس بدارید.
مخاطب تابناک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
قیمت هیچی واقعی نیست خب که چی ؟ چرا پی اینطور چیزها رو میگیرید وقتی میدونید هیچ فایده ای نداره ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
با این خطهای تلفن ثابت کاری کردند که اینترنت و فقط میتوان انحصاری از شرکت مخابرات تامین کرد و نمیتوان از شرکتهای توزیع کننده اینترنت تهیه نمود لذا استقبال از اینترنت ثابت کمتر شده است
saeed
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
آقا همه قیمتها پایینه. شما دارین ضرر میکنین. ما هم فعلا طاقت داریم یا علی ببرین بالا
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟