مواد لازم:
دو عدد راسته گوسفند
دو قاشق چایخوری پاپریکا دودی
یک قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
پوست و آب یک پرتغال
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
در این دستور پخت با کباب بره ادوبو آشنا میشوید که روش اسپانیایی خواباندن گوشت در سس با ادویه است. در این دستور پخت از ادویه های تند همراه با آب پرتغال برای ملایم کردن طعم آن استفاده می شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.