ته چین؛

طرز تهیه گوشت قلقلی

کد خبر: ۸۲۲۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲ 05 August 2018
تعداد بازدید : 4094
کد خبر: ۸۲۲۶۷۸
|
۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲ 05 August 2018
|
26139 بازدید

مواد لازم:
يک پیاز کوچک
نیم کیلو گوشت چرخ کرده با چربی کم
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
نصف قاشق چایخوری نمک سیر
یک و نیم قاشق چایخوری ادویه غذای ایتالیایی
سه چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
سه چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
سس فلفل تند به میزان دلخواه
یک و نیم قاشق غذاخوری سس ووسترشر
یک سوم پیمانه شیر خامه گرفته
یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
نصف پیمانه خرده نان طعمدار شده

بازدید 26139
گوشت قلقلی ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز است که به شکل گلوله‌هایی در اندازه‌های متفاوت درست می‌شود. این غذا همراه پاستا و یا نان سیر غذای کلاسیک ایتالیایی محسوب می‌شود. در این دستور غذا از سس ووسترشر استفاده شده است این سس توسط دو شیمیدان بنام جان ویلی لی و ویلیام هنری پرینز در قرن نوزدهم میلادی ساخته شد که طعم متفاوتی به غذا می بخشد. دستور پخت این گوشت قلقلی را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟