اظهارات‌فرمانده‌سپاه‌کردستان‌درباره‌مسائل‌اخیر‌این‌استان

کد خبر: ۸۳۴۲۸۶
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۹ 15 September 2018
|
10006 بازدید

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان امروز در نشست با خبرنگاران استان کردستان در سنندج ضمن تشریح برنامه‌های سپاه بیت‌المقدس در رزمایش سپاهیان محمد(ص) و نیز برنامه سپاه برای هفته دفاع مقدس به سؤالات مطرح شده در خصوص مسائل اخیر استان به تفصیل پاسخ داد.

به گزارش تابناک کردستان، سردار محمدحسین رجبی در گفت‌وگو با خبرنگاران رسانه‌های جمعی استان در سنندج با محوریت تشریح برنامه‌های رزمایش بزرگ اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسول‌الله(ص) و هفته دفاع مقدس ضمن تسلیت ایام ماه محرم اظهار کرد: دلیل نامگذاری رزمایش به نام سپاهیان محمد(ص)(2) آن بود که در زمان دفاع مقدس، جذب، آموزش و اعزام بسیجیان به مناطق جنگی تحت عنوان سپاهیان محمد(ص) بود و استمرار مجاهدت‌ها و دفاع از آرمان‌های انقلاب توسط بسیجیان همیشه در صحنه در واقع ادامه همان رویکرد است.

وی زمان انجام رزمایش در کردستان را 26 شهریورماه اعلام کرد و گفت: رزمایش در استان با حضور 20 گردان بیت‌المقدس از بسیجیان برگزار می‌شود که در شهر سنندج 3 گردان، دهگلان یک گردان و در سایر شهرستان‌های استان نیز هر کدام 2 گردان رزمایش را اجرا خواهند کرد؛ علاوه بر این، گردان‌های دیگر از جمله گردان‌های امام حسین(ع) و امام علی(ع) را هم به منطقه صبحگاه و منطقه رزمایش خواهیم آورد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان به ضرورت‌های سالانه برگزاری چنین رزمایش‌هایی اشاره و تصریح کرد: به نظر می‌رسد ضرورت‌های برگزاری رزمایش در سال جاری مستثنی از دیگر سال‌ها است چرا که ترکیبی از تهدیدهای دشمن، طراحی عملیات روانی علیه مردم و آغاز جنگ اقتصادی علیه کشور نیاز به تدابیر مقابله‌ای را محسوس‌تر کرده است.

وی با بیان اینکه، مردم از ابتدای انقلاب تا کنون، عنصر اصلی ماندگاری نظام یوده‌اند و این مردم مسائل را همواره تحلیل کرده و متناسب با شرایط و تهدیدها مقابله می‌کنند، گفت: بسیج و از آن فراتر نیروهای مسلح هم شکل گرفته از میان همین مردم هستند و هم‌افزایی عناصر مختلف جامعه با برگزاری برنامه‌هایی همانند رزمایش پیش رو می‌تواند در خنثی کردن توطئه‌ها، نقشی اثرگذار داشته باشد.

سردار رجبی با اشاره به اینکه شعار رزمایش روز دوشنبه، «وحدت، ایستادگی و پیشرفت» است، افزود: مجموعه اقدامات دشمن در حوزه نرم برای التهاب‌آفرینی، بویژه در یکسال گذشته، در جامعه زیاد بوده که برای مقابله با جنگ روانی طراحی شده علیه جامعه و جوی که معاندان برای تهییج مردم درصدد شکل دادن آن بوده و هستند برنامه‌هایی در راستای جلوگیری از تحرکات دشمن، تقویت روح حمایت مردم از نظام، مأیوس‌سازی دشمن و تغییر رویکرد آن و نیز تقویت روحیه نیروهای عمل کننده(بسیجیان) پیش‌بینی شده است.

وی به تقارن اجرای رزمایش با ماه محرم اشاره و خاطر نشان کرد: با اعتقاد راسخ قدم در راه برگزاری رزمایش برمی‌داریم؛ باور قلبی بنده هم آن است که اگر اخلاص برادران و خواهران اهل سنت به اهل بیت رسول‌الله(ص) بیشتر از برادران و خواهران اهل تشیع نباشد کمتر از آنها نیست.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان از اجرای مرحله نخست رزمایش خبر داد و گفت: اولین مرحله رزمایش سپاهیان حضرت محمد(ص)، سازماندهی، اعزام و بکارگیری گروه‌های جهادی در سطح استان بود که از یک ماه قبل آغاز شده و در مراحل پایانی اجرای آن هستیم.

وی اقدامات جهادی سپاه کردستان را محدود به زمانی خاص ندانست و افزود: برای مثال در جریان زلزله تأسف‌بار استان کرمانشاه، نخستین استانی بودیم که گروه‌های جهادی ما در صحنه حضور پیدا کردند و از آن زمان هم کار تعطیل نشده است؛ اعزام حدود 270 گروه جهادی به شهرستان‌های استان از تاریخ 9 شهریورآغاز شده و این کار تا 29 شهریور هم ادامه خواهد داشت؛ مثالی دیگر در این زمینه تقبل موضوع ساخت یک‌هزار واحد مسکن مددجویی توسط سپاه بیت‌المقدس کردستان است که کار هم آغاز شده و از برنامه زمان‌بندی شده هم جلوتر هستیم.

سردار رجبی به موضوع محرومیت‌ در کردستان اشاره کرد و گفت: محرومیت کردستان در حوزه عمران خلاصه نمی‌شود، محرومیت‌های فرهنگی و تربیتی و محرومیت‌های دیگری در استان وجود دارد که به نظر می‌رسد بسیار مهم‌تر از محرومیت‌ها در حوزه عمرانی هستند.

وی به بازدید اخیر خود از اقدامات گروه‌های جهادی در شهرستان قروه اشاره کرد و افزود: در بازدید یادشده این نکته برجسته بود که امکانات حوزه عمران اگر هم مطلوب نباشد حداقل‌ها را در بر می‌گرفت ولی قابل مشاهده بود که مسئله‌ای چون اعتیاد نفس مردم را در برخی نقاط محروم گرفته است و این مسائل جزو مسائلی است که ما گرفتار شدن مردم به آن را ناشی از محرومیت فرهنگی و اطلاع‌رسانی می‌بینیم که واقعاً مایه تأسف است و جا دارد همه ما مسئولان به خاطر چنین مسائلی خواب به چشم‌مان نیاید.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با نقل مضمون بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در یک جلسه که با وجود برخی آسیب‌های فرهنگی در کشور خواب به چشم ما نمی‌آید تصریح کرد: وقتی این موضوع دیدگاه و باور بالاترین مقام مملکت است معلوم نیست که چرا تعدادی از مسئولان نسبت به مسائل مهم این حوزه بی‌تفاوت هستند.

وی گفت: آنچه درباره عملکرد مسئولان اعلام می‌کنیم ناظر بر آن نیست که کاری انجام نمی‌شود بلکه اعتقاد ما آن است که کار باید انقلابی و بسیجی‌وار انجام شود تا نتایج مطلوب مردم حاصل شود.

سردار رجبی مثالی از برخی کم‌کاری‌ها ذکر کرد و افزود: سال گذشته عملیات احداث یک جاده را که مشکل ارتباطی سه استان را حل می‌کند به انجام رساندیم و آن را به مرحله آسفالت رساندیم و این کار را حتی بدون ابلاغ دولت انجام دادیم، اهمیت کار هم به حدی بود که یکی از مقامات دولتی در بازدید از مسیر گفته بود اگر این کار را ما انجام می‌دادیم معاون اول رئیس‌جمهور را برای افتتاح آن دعوت می‌کردیم، این در حالی است که متأسفانه امسال هم کار آسفالت مسیر یاد شده هنوز انجام نشده است!

وی با بیان اینکه فرهنگ ارائه خدمت بی‌منت به مردم کم‌رنگ شده است، گفت: از همه رسانه‌ها دعوت می‌کنیم در جاهایی که سپاه کار محرومیت‌زدایی انجام داده بازدید میدانی انجام دهند، اگر کاری انجام شده به حساب انجام وظیفه بگذارند و اگر امری مغفول مانده به ما گوشزد کنند و ما تذکرات را با دیده منت پذیرا خواهیم بود.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان به اراده سپاه برای استفاده از همه ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی به مردم اشاره کرد و افزود: برای نمونه در حادثه اخیر آتش‌سوزی در مریوان با وجود همه جوسازی‌های ناجوانمردانه، گفتیم که از همه ظرفیت سپاه و بسیج برای کمک به کسانی که در اطفاء حریق مشارکت داشتند استفاده شود، در برخی نقاط مردم شاهد بوده‌اند که دستگاه‌های مسئول غایب بوده‌اند ولی ما بسیج را برای کمک به مهار آتش وارد عمل کرده‌ایم.

وی به کلیات برنامه‌های سپاه کردستان در هفته دفاع مقدس هم اشاره و اظهار کرد: هدف از اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس ترویج فرهنگ انقلابی، ولایتمداری، مقاومت، ایثار، جهاد، شهادت و روحیه خودباوری دینی و ملی با حفظ و نشر ارزش‌های والای دفاع مقدس است.

سردار رجبی گفت: تبیین نقش و مدیریت کارآمد رهبری انقلاب اسلامی در دفاع مقدس، مدیریت جنگ، مدیریت کشور و سرکوب فتنه‌ها، تکریم شهدا و ایثارگران، تبیین قدرت دفاعی کشور در گذشته، حال و آینده، تشریح روحیه و مدیریت جهادی در اداره جنگ تا کسب پیروزی، تلاش در جهت ارتقا و کسب روحیه جهادی توسط کلیه مدیران کشوری و لشکری، تبیین وحدت کلمه همه اقوام و قومیت‌ها در پیروی از ولایت فقیه و تبیین نقش بی‌بدیل بسیج در همه عرصه‌ها خصوصاً دفاع مقدس از دیگر اهداف اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره چگونگی برآورد خسارات جنگ در کردستان افزود: برآوردهای خسارت در حوزه‌های مختلف انجام شده البته در حوزه‌ای چون شهادت بهترین جوانان این مرز و بوم تعیین خسارت معنایی ندارد و از دست دادن آن عزیزان ما به ازاء ندارد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با طرح گلایه‌ای از فعالان رسانه‌ای استان تصریح کرد: شهدای اخیر مریوان از جوانان کردستان بودند؛ ما همچنان که از مرگ یک فعال محیط زیست باید ابراز تأسف کنیم برای شهادت یک مدافع مرزی هم باید ناراحت باشیم؛ حرمت نهادن اصحاب رسانه به شهدا حرمت نهادن به جامعه رسانه‌ای کشور است.

وی حادثه مریوان را مصیبت‌بار توصیف کرد و گفت: خداوند از عاملان آن حادثه و کسی که دستور عملیات را داد انتقام گرفت و برخورد ما با آنها هم مطابق آیه شریفه قرآن صورت گرفت و مصداق «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» بود.

سردار رجبی به رویکرد رسانه‌ای در استان در قبال شهدای مریوان اشاره کرد و افزود: سکوت رسانه‌ها در مسئله شهدای حادثه مریوان در واقع توهین به جامعه رسانه‌ای بود.

وی سکوت روابط عمومی ادارات در موضوع حادثه شهدای مریوان را هم «سکوت مرگ‌بار» توصیف و خاطر نشان کرد: امنیت کردستان از هر موضوعی بااهمیت‌تر است؛ برخی قدر نمی‌دانند؛ دلیل قدرناشناسی هم آن است که تصور نمی‌کنیم اگر امنیت نباشد چه اتفاقی در جامعه خواهد افتاد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با طرح این سؤال که مگر کسانی که در «دری» حضور داشتند مشغول کار اقتصادی و فعالیت در بازارچه مرزی بودند؟! گفت: کار افرادی که در پایگاه «دری» مریوان حضور داشتند حتماً مؤثر بوده که به آنها حمله کرده‌اند.

وی افزود: در شرایطی که برخی مسئولان و ادارات مطبوع آنها در قبال حادثه سکوت کردند مردم قدرشناسی خود را به ما اثبات کردند و حتی مردم روستای «دری» هم که در آن قضیه مظلوم واقع شدند قدرشناسی خود را از حافظان امنیت، قبل و بعد از حادثه بارها اثبات کرده‌اند.

سردار رجبی تصریح کرد: آنهایی که عامل حادثه «دری» بودند نه تنها به مردم آن روستا بلکه به مردم مریوان و کردستان خیانت کردند و این، عین عقیده مردم خوب آن روستا است.

وی در پاسخ به سؤالی در این باره که با توجه به کمبود برخی کالاهای اساسی در مریوان سپاه چه تدابیری برای مقابله با این جنگ اقتصادی دارد، گفت: اگر بخواهم صادقانه به این سؤال پاسخ دهم سپاه وظیفه مستقیمی در این حوزه ندارد، وظیفه ذاتی ما برقراری امنیت می‌باشد تا آنچه شایسته مردم است برای آنها انجام شود در برخی مواقع هم بیشتر از حد وظیفه گام برداشته‌ایم.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان در پاسخ به این سؤال که با توجه به تکذیب موضوع توسط فرماندار مریوان رسانه‌ها چگونه باید به موضوع ورود کنند افزود: مهم نیست فرماندار مریوان در این باره چه گفته است، صورت مسئله وجود دارد، مهم آن است که این مسئله وجود دارد و باید توسط مسئولان پیگیری شود، ما هم همانند شما در این مسئله مطالبه‌گر هستیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره نقش سپاه کردستان در موشکباران مقر حزب دموکرات در خاک اقلیم کردستان خاطر نشان کرد: ما نمی‌توانیم در مورد آنچه در خارج مرز اتفاق می‌افتد بی‌نقش و بی‌تأثیر باشیم؛ بنده در حوزه موشکی تخصص ندارم ولی آنچه دیده شد هدف قرار گرفتن اتاق یک جلسه و نه یک پادگان بود؛ موضوع هدف قرار دادن یک اتاق و نیز اشراف بر این امر که جلسه چه زمانی آغاز می‌شود و چه زمانی به پایان می‌رسد مسئله‌ای قابل تأمل است.

سردار رجبی در پاسخ به سؤالی در ارتباط با موضوع واگذاری زمین متعلق به سپاه کردستان برای الحاق به آرامستان بهشت محمدی سنندج گفت: سپاه کردستان نمی‌تواند زمین‌هایی را که مالک آنهاست و سند آنها را در اختیار دارد به مردم یا نهادها ببخشد؛ بخشیدن این زمین‌ها اصلاً جزء اختیارات سپاه استان نیست؛ اگر نهادی خواستار در اختیار گرفتن زمین‌هایی باشد که مالکیت آنها متعلق به سپاه است، سپاه باید با اخذ مجوز نسبت به فروش آنها اقدام کند.

وی افزود: ایجاد زیرساخت برای یک بهشت محمدی جدید در سنندج ده برابر آن مبلغی که به سپاه پرداخت می‌کنند هزینه‌بر است؛ بنده عضوی از سپاه هستم و در ارتباط با این موضوع از فرماندهان مافوق درخواست کرده‌ایم اجازه بدهند زمین‌ها را با پایین‌ترین قیمت برای الحاق به آرامستان بهشت محمدی واگذار کنیم؛ استاندار محترم در این موضوع پادرمیانی کرده و ما هم همراهی کرده‌ایم ولی بعد از آن تاکنون برای این موضوع به ما مراجعه‌ای نشده است؛ دلیل اصلی عدم ساخت و ساز سپاه در آن محدوده هم آن است که بنا بر واگذاری آن زمین‌ها برای دفن اموات است؛ سه برابر قیمتی که برای آرامستان عنوان شده به ما پیشنهاد شده ولی نفع مادی در این موضوع برای سپاه به هیچ وجه ملاک نیست.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان در پاسخ به سؤالی درباره موضوع رامین حسین‌پناهی خاطر نشان کرد: در حالی که برخی سعی کرده‌اند آن فرد را فعال مدنی معرفی کنند خود سایت گروهک مزدور در خبری که از درگیری منجر به دستگیری آن فرد در همان مقطع زمانی منتشر کرده به صراحت از درگیری مسلحانه تیم کومله با نیروهای سپاه خبر داده و حتی در همان خبر مدعی شده‌اند که ده‌ها نفر از نیروهای سپاه در این درگیری به شهادت رسیده‌اند و حتی گفته شده که آن فرد در جنگ زخمی شده است؛ البته الان قضیه منتفی است و حکمی که قانون مشخص کرد اجرا شده است.

وی گفت: البته این موضوع را باید به کسانی که جوسازی می‌کنند و تلاش کرده‌اند آن فرد را فعال مدنی معرفی کنند یادآوری کرد.

سردار رجبی افزود: البته بنده در جایی عنوان کردم کسانی که درباره آن فرد جوسازی می‌کردند اعتقادی به او ندارند آنها مشغول تسریع دادن موضوع بودند تا اتفاقی بیافتد و آنها هم در این میان به کارهایی دست بزنند، آنها می‌خواستند از این بستر چیزی برای خود دست و پا کنند؛ آنهایی که جوسازی می‌کردند اصلاً دل‌شان برای آن فرد نمی‌سوخت؛ ما عقبه آن افراد را به خوبی می‌شناسیم و با علم به این موضوع اظهار نظر می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات سخنگوی اقلیم کردستان درباره استرداد اعضای احزاب منحله و عنوان این مسئله که آنها پناهنده هستند و ما نمی‌توانیم آنها را به ایران مسترد کنیم اظهار کرد: به فرض که آن اظهارات را بپذیریم حالا این سؤال مطرح است که پناهنده چطور قادر به انجام آن اعمالی است که اعضای آن گروهک‌ها انجام می‌دهند؟ پناهنده می‌تواند آنجا اردوگاه و پادگان داشته باشد؟ پناهنده می‌تواند سلاح و تجهیزات بخرد و به دنبال ارائه آموزش نظامی برای خرابکاری باشد؟

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه در پاره‌ای موارد باید شمشیر را از رو بست تا طرف متوجه موضوعی شود، تصریح کرد: آنهایی که جوانان را اغفال کرده و با فریبکاری جذب گروهک‌ها می‌کنند و آنها را به کشتن می‌دهند مسئول جان آن جوانان هستند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره انسداد مرز در کردستان و وعده‌هایی که در دولت یازدهم در این باره داده شد گفت: در مورد انسداد مرز باید بگویم با عرض تأسف تا الان هیچ کاری صورت نگرفته است! هرکس هر وعده‌ای داده به آن عمل نکرده است! هیچ قدم مثبتی در حوزه اقدامات فیزیکی و مهندسی برای انسداد مرز که بالاترین فراز ایجاد امنیت برای کردستان است برداشته نشده است!

سردار رجبی افزود: برای جبران این امر در عرصه‌های دیگر، حضور سپاه با ازدیاد پایگاه و مقر بیشتر شده و این موضوع به وضوح قابل مشاهده است، همین‌طور حضور مرزبانی و نیروی انتظامی در مرز بیشتر شده و سایر فعالیت‌های اطلاعاتی هم افزایش پیدا کرده است.

وی به اهمیت انسداد مرز اشاره و تصریح کرد: مقصود از انسداد مرز بستن کل مرز نیست، در جاهایی که بازارچه‌های مرزی و معابر قانونی وجود دارد نیازی به انسداد نیست، اما سایر نقاط را ببندند و انجام این کار مستلزم وجود اراده ملی، منطقه‌ای، استانی و وجود جرأت لازم برای انجام این کار است.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه درباره انسداد مرز برآورد مهندسی انجام داده‌ایم و اعلام کرده‌ایم انجام کار را به هر کسی که خود می‌خواهند واگذار کنند، گفت: وزیر کشور به وعده خود در این باره عمل نکرد؛ رئیس مجلس هم در این باره قول داد و به آن عمل نکرد؛ همچنین مسئولان پایین‌تر هم وعده‌هایی در این باره دادند و متأسفانه به وعده خود عمل نکردند؛ انسداد مرز به نفع همه است؛ اگر انسداد مرزها انجام می‌شد این امر در جلوگیری از وقوع حوادثی مانند حادثه «دری» مریوان بسیار مؤثر بود.

وی به موضوع موشکباران اخیر مقر حزب دموکرات اشاره کرد و افزود: در ارتباط با عهدشکنی حزب دموکرات، در سال 75، نیروهای ما که در هیبت‌سلطان حضور داشتند تا کوی سنجق رفتند و آنها تعهدی به جمهوری اسلامی دادند و دبیرکل حزب منحله دموکرات پای تعهد را امضا کرد مبنی بر اینکه در کردستان عراق فعالیت سیاسی انجام می‌دهد و به هیچ عنوان در داخل خاک ایران مسلحانه دست به اقدام نمی‌زند و نیرو یا تیمی به داخل مرز اعزام نمی‌کند.

سردار رجبی تصریح کرد: کشورهایی که با ما دشمن هستند در سال‌های اخیر گروهک‌ها را ترغیب به عهدشکنی کردند و به آنها تجهیزات دادند و آنها هم بعد از 20 سال با شکستن عهد خود تیمی به سروآباد فرستادند و آن ضربه را در آنجا خوردند و تیم کامل منهدم شد و حتی یک نفر هم سالم به آن سوی مرز بازنگشت و آنها پس از آن هم تشویق شدند به امثال آن کار دست بزنند؛ اقدام اخیر سپاه، یک نوعی هم پاسخ به عهدشکنی آنها است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اعتصاب چهارشنبه هفته گذشته در کردستان هم گفت: اعتصاب روز چهارشنبه را مردم در مریوان در روز جمعه به جهت عکس برگرداندند چون مردم دریافتند تحریکات انجام شده به خیر و صلاح آنها نیست و مردم به رغم فراخوان انجام شده، بیشتر از حد معمول هفته‌های گذشته در نماز جمعه شرکت کردند؛ مردم مریوان جواب دندان‌شکنی به آنهایی دادند که خیر و صلاح مردم را نمی‌خواهند.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان افزود: کسانی که در روز چهارشنبه آن فضا و آن التهاب را آفریدند به تعبیر اینجانب هیچ‌کدام دوست مردم کردستان نیستند؛ یک دلیل قابل ارائه برای این نظریه هم آن است که آنها حداقل در ایران نیستند و آبشخور آنها جاهایی است که دشمنان برای‌شان ایجاد کرده‌اند؛ عقبه آنها هم برای مردم مشخص است.

وی اظهار کرد: با این اوصاف اصلاً زیبنده کسبه و بازار کردستان نبود که اینجا تعطیل شود و این گلایه از بازاریان وجود دارد؛ اینکه کسانی می‌گویند بازاریان تهدید شده بودند سؤال این است که مگر مردم مریوان تهدید نشده بودند؟

سردار رجبی گفت: موضوع تعطیلی بازار کردستان باید پیگیری شود و ما این موضوع را پیگیری می‌کنیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم با کسانی که مسئول هستند موضوع را حتماً و به صورت دقیق پیگیری کنیم و همه کسانی را که عمداً محرک بوده و در این قضیه لیدر بوده‌اند شناسایی کرده و با آنها برخورد می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره دلیل سکوت نخبگان در این قضیه هم افزود: این موضوع ما را به یاد قیام امام حسین(ع) می‌اندازد؛ یاران امام حسین(ع) 72 نفر بودند؛ ویژگی یاران امام حسین(ع) آن بود که در زمانی که باید انتخاب می‌کردند دست به انتخاب درست زدند؛ نخبگان باید به موقع اظهار نظر کرده و به موقع سکوت کنند تا موضع آنها ماندگار باشد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان به تذکری درباره ضرورت تشریفاتی نبودن برنامه‌های رزمایش روز دوشنبه اشاره و خاطر نشان کرد: برنامه‌های رزمایش یا برنامه‌های هفته دفاع مقدس به هیچ وجه تشریفاتی نیست تا متحمل هزینه باشد و پیش‌بینی شده حتی بنرهایی هم که چاپ آنها هزینه‌بردار است کم شود؛ از رسانه‌ها هم درخواست می‌کنیم هرجا احساس کردند برنامه تشریفاتی است موضوع را تذکر دهند و ما با دیده منت تذکر آنها را خواهیم پذیرفت؛ آنچه باید بگوییم این است که برنامه‌ها به هیچ وجه با دید تشریفاتی بسته نشده است.

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اعدام رامین حسین‌پناهی گفت: تشکیلات قضایی فرآیند خاص خود را دارد، محتوای پرونده متهمان با یکدیگر متفاوت است؛ در مدتی که حسین‌پناهی در زندان بود، تعدادی قضیه را بسیار احساسی کردند و این کار برای آن فرد نبود و برای بهره‌برداری خودشان بود.

سردار رجبی در پاسخ به سؤال دیگری درباره موضوع اعتصاب در کردستان افزود: در مسئله اعتصاب، تعدادی لیدر قضیه بودند که موضوع برای رده‌های امنیتی پنهان نیست و برخورد هم با آنها صورت خواهد گرفت؛ به نظر بنده اعتصاب اخیر انشقاق و تهدید نیست در عین حال این امر را فرصت هم نمی‌دانم؛ به نظر بنده آنچه روی داد تنها یک غفلت و نفوذ بود که می‌شود آن را جبران کرد.

وی تصریح کرد: آنچه روی داد اولین و آخرین اقدام دشمن علیه مصالح مردم کردستان نبود؛ این موضوع را باید یک آسیب قلمداد کنیم و در جهت منافع مردم حرکت کرده و در صدد جبران باشیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟