تخلف برخی دانشگاه‌ها در جذب هیات علمی

کد خبر: ۸۳۷۶۲۳
|
۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰ 27 September 2018
|
2787 بازدید
|
۳

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم از تخلف برخی دانشگاه‌ها در زمینه جذب اعضای هیات علمی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه بعضی از دانشگاه‌ها و موسسات شرایط عمومی و اختصاصی وزارت علوم در فرایند جذب را مورد توجه قرار نمی دهند و برای خود شرایط خاص تعیین می کنند که ما با این نوع برخوردها کاملا مخالف هستیم و با دانشگاه‌های متخلف برخورد خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا،  دکتر محمدرضا رضوان طلب ضمن بیان این مطلب درخصوص اقدام برخی از دانشگاه‌ها در تعیین شرایط اختصاصی برای جذب اعضای هیات علمی در فراخوان جذب شهریور ماه 97، اظهارکرد: روح فراخوان جذب که از سوی وزارت علوم اعلام می‌شود، به منظور مشارکت عمومی و ایجاد زمینه اجرای عدالت بین تمامی واجدان شرایط ترسیم شده است، متاسفانه بعضی از دانشگاه‌ها و موسسات این اصل غیرقابل عدول را در مقام اعلام و یا در مقام اعمال مورد توجه قرار نمی دهند.

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم تصریح کرد: ما صد در صد با چنین رفتارهایی مخالفیم و از همکاران خود در گروه های علمی و آموزشی دانشکده ها و دانشگاه‌ها تقاضا داریم عنصر "عدالت" را در قضاوت‌های خود و برنامه ریزی‌های جذب اعضای هیأت علمی جدی بگیرند و صرفا مصالح رشد و ارتقاء آموزشی عالی کشور مورد نظر آنها باشد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در هیأت مرکزی جذب وزارت علوم طی 5 سال گذشته به هیچ چیز غیر از صلاحیت‌های علمی و اخلاقی توجه نشده است، تاکید کرد: با کمال صراحت می‌گوییم گزارشات متعددی که از گروه‌ها و دانشکده ها به ما می‌رسد حاکی از وجود تیم بندی‌هایی است که بین اساتید وجود دارد و عنصر سیاسی هم در آن دخالت چندانی ندارد بلکه برخی از اساتید صرفا به تبع "منافع شخصی" قضاوت می‌کنند و به کسی برای عضویت در گروه رأی می دهند که بعدا بتوانند از رأی او برای ریاست بر گروه، دانشکده و دانشگاه استفاده نمایند و یا تحقیقات خود را مشترک و به نام آنان ثبت کنند.

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم خاطر نشان کرد: تخلفات فوق آفت‌های مزمنی است که در گروه‌های آموزشی دانشگاه‌ها دیده می‌شود. ما این قضاوت‌های شخصی و تیمی و .... را در وزارت علوم مستند سازی می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد کسی نظر شخصی خود را در فرایند جذب اعضای هیأت علمی دخیل کند.

دکتر رضوان طلب در پایان به شرایط اختصاصی جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: متقاضیان دکتری برای شرکت در فرایند جذب باید حداقل سابقه همکاری با موسسه آموزش عالی و ... را داشته باشند. در واقع فراخوان اخیر صرفا جهت ارتقاء و تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی موسسات آموزشی و غیره ارائه شده است و سایر متقاضیان مجاز به شرکت در آن نمی باشند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۵
فک وفامیل را بگذارند ادم های باسواد استخدام کنند ............چقدر توقع تون بالاست..............
دکتر م. ن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۹
با سلام خدمت شما بزرگواران. بنده حداقل به نمایندگی از سه دانش آموخته دکتری که قرار است در فراخوان اخیر شرکت کنند این پیام را مینویسم ولی مطمئنا هر داوطلب دیگری هم که خبر منتشرشده توسط شما را بخواند همین اعتراض را خواهد داشت: یک)لطفا حتما حتما و حتما یکبار دیگر اصل خبر را در سایت مرکز جذب ملاحظه بفرمایید. دو)آنچه شما نوشته اید درست متضاد آن چیزی است که آقای رضوان طلب گفته است. شما در بند آخر از قول ایشان نوشته اید که «فراخوان اخیر صرفا جهت ارتقاء و تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی موسسات آموزشی و غیره ارائه شده است و سایر متقاضیان مجاز به شرکت در آن نمی باشند» در حالیکه چنین شرطی خود یکی از موارد تخلف دانشگاه ها است. یعنی دانشگاه ها حق ندارند چنین شرطهایی بگذارند. لطفا اصلاح بفرمایید چون چنین خبرهایی بهانه به دست سوء استفاده کنندگان میدهد تا دوستان و اقوام خود را جذب کنند و نه کسانی که دارای رزومه برتر هستند. سه)ما باز هم به لینک این خبر مراجعه خواهیم کرد تا مراتب اصلاح آن را پیگیری کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۵
یک مشکل اساسی در کشور اینست که برای نمره و درس بسیار اهمیت قائل هستیم و برای کارهای پژوهشی نه. اکثر افراد پذیرفته شده در دانشگاه های مادر فقط زیاد درس خوندند رتبه خوبی گرفتند و غالبا بدون داشتن حداقلهای پژوهشی یک یک مدارک را از کارشناسی تا دکتری طی کرده اند و موقع جذب به عنوان هیات علمی نیز باز چون در دانشگاههای درجه یک کشور خوندند در اولویت جذب قرار دارند. اونوقت افرادی که مثلا دوره کارشناسی را در دانشگاه درجه 2 خوندند ولی در ارشد و دکترا در دانشگاههای درجه یک و رزومه پژوهشی اونها هم 100 برابر اون نفرات قبلی هست با بهانه اینکه شما لیسانست از دانشگاه مادر نبوده حذف میشن. دانشگاههای ما چه در جذب دانشجوی دکترا و چه در جذب هیات علمی، فقط به پوسته و اسم دانشگاه هایی که طرف مدرک گرفته نگاه میکنیم یعنی این عامل حق وتو داره، اما به شایستگیهای دیگر فرد مثل پژوهش، توانایی تدریس و ،... نگاه نمیکنیم. مگر نه اینه است که هدف تحصیلات در دکتری باید خروجی ای باد که به درد کشور بخورد؟ آیا نمره 19 یا 20 یا فارغ التحصیلی از مثلا شریف برای پبشرفت کشور کافیست؟
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟