درباره شرایطی که AFC مشخص کرده تا بتوانیم چهارسهمیه فوتبال کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا را حفظ کنیم هم صحبت‌هایی شد. شرایط به اطلاع باشگاه‌ها رسانده شده و قرار شد آنها اطلاعات‌شان را هرچه زودتر در فرصت مقرر ارایه کنند تا بتوانیم این سهمیه را حفظ کنیم.
رییس سازمان لیگ گفت: مشکل مهدی مهدوی‌کیا حل شده و در صورت آمدن کارت ITC او، می‌تواند برای استیل‌آذین در ادامه مسابقات لیگ به میدان رود.
عزیزمحمدی با اعلام این خبر به ایسنا، گفت: در جلسه‌ای که عصر امروز (شنبه) در سازمان لیگ داشتیم یکی از موارد بحث امکان بازی مهدی مهدوی‌کیا بازیکن تیم استیل‌آذین در ادامه مسابقات لیگ بود که با بررسی شرایط به این نتیجه رسیدیم که او می‌تواند تیمش را در ادامه بازی‌ها همراهی کند و تنها باید منتظر آمدن کارت ITC باشد.
رییس سازمان لیگ همچنین با اشاره به مواد دیگر جلسه امروز، گفت: درباره شرایطی که AFC مشخص کرده تا بتوانیم چهارسهمیه فوتبال کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا را حفظ کنیم هم صحبت‌هایی شد. شرایط به اطلاع باشگاه‌ها رسانده شده و قرار شد آنها اطلاعات‌شان را هرچه زودتر در فرصت مقرر ارایه کنند تا بتوانیم این سهمیه را حفظ کنیم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین