خودروسازان شرکت‌های غیرمرتبط و زیان‌ده را واگذار کنند

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: خودروسازان در شرایط فعلی که با تحریم خارجی و مشکلات داخلی مختلفی روبرو هستند می‌توانند با واگذاری شرکت‌های غیرمرتبط و همچنین شرکت‌های مرتبط زیان‌ده، به اصلاح ساختار مالی و کاهش هزینه‌های خود بپردازند.
کد خبر: ۸۴۲۲۶۹
|
۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۴ 12 October 2018
|
3801 بازدید
|
۱

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: خودروسازان در شرایط فعلی که با تحریم خارجی و مشکلات داخلی مختلفی روبرو هستند می‌توانند با واگذاری شرکت‌های غیرمرتبط و همچنین شرکت‌های مرتبط زیان‌ده، به اصلاح ساختار مالی و کاهش هزینه‌های خود بپردازند.

حسن کریمی سنجری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در طول چند دهه فعالیت صنعت خودرو، دو خودروساز بزرگ کشور در برهه‌های مختلف به دلایلی از جمله فشارهای بیرونی وارد حوزه بنگاه‌داری در بخش‌هایی غیرمرتبط با خودروسازی شده‌اند.

وی با بیان اینکه این موضوع باعث شده که بخشی از منابع خودروسازی در حوزه‌های غیرمرتبط هزینه شود، خاطرنشان کرد: بنابراین در شرایط فعلی که خودروسازان با مشکل کمبود شدید نقدینگی و زیان‌دهی مواجه هستند یکی از راهکارها برای بهبود وضعیت، واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه غیرمرتبط است.

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: برخی از شرکتهای زیرمجموعه غیرمرتبط خودروسازی زیان‌ده نیز هستند که این موضوع موجب شده بخشی از منابع مالی صنعت خودرو صرف اداره این شرکتهای زیان‌ده شود.

وی افزود: در این شرایط خودروسازان می‌توانند با واگذاری شرکتهای زیرمجموعه غیرمرتبط با فرایند تولید خودرو و قطعات، از یک سو از دست بنگاه‌های زیان‌ده خلاص‌ شده و از سوی دیگر نقدینگی به دست‌ آمده از این واگذاری را صرف فرایندهای مالی این صنعت از جمله پرداخت مطالبات قطعه‌سازان کنند.

کریمی سنجری با بیان اینکه متاسفانه برخی از شرکت‌های مرتبط با خودروسازی در صنعت خودرو نیز زیان‌ده هستند، تصریح کرد: در دو دهه گذشته تحت فشارهای برخی مسولان دولت و مجلس، خودروسازان برخی سایت‌های خودروسازی و قطعه‌سازی را در نقاطی از کشور ایجاد کرده‌اند که از نظر اقتصادی فعالیت آنها فاقد توجیه بوده است. هم‌اینک این سایت‌های زیان‌ده به بار اضافه‌ای بر گردن صنعت خودرو تبدیل شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد:‌ در این موارد نیز خودروسازان می‌توانند با واگذاری سایت‌های تولید زیان‌ده خود به بخش خصوصی، اصلاح قابل ملاحظه‌ای در ساختار و هزینه‌های مالی انجام دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
به نظر بنده کلا واگذار کنند سیستم رو ...
بابا بلد نیستی نساز
کل خود صنعت فرغون سازی و شرکت های وابسته ش رو جم کنید برید دوغ فروشی بزنید
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟