دمکرات‌ها کنترل مجلس نمایندگان را به‌ دست گرفتند/مجلس سنا، همچنان در اختیار جمهوری خواهان

شبکه تلویزیونی «سی ان ان» گزارش داد: دمکرات ها توانستند در انتخابات کنگره آمریکا، کنترل مجلس نمایندگان را به دست بگیرند. از مجموع 435 کرسی مجلس نمایندگان بر اساس آرای شمرده شده، تاکنون نتایج 346 کرسی مشخص شده؛ 178کرسی متعلق به دمکرات ها و 168 کرسی نیز به نمایندگان جمهوری خواهان تعلق دارد.
کد خبر: ۸۴۹۶۹۷
|
۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ 07 November 2018
|
27061 بازدید
|

رأی‌گیری در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در برخی ایالات به پایان رسیده و نتایج این انتخابات به تدریج اعلام می‌شود. بر اساس نتایج اعلام شده، دموکرات‌ها توانسته‌اند همان طور که پیش بینی می‌شد، در مجلس نمایندگان پیروز شوند.

به گزارش «تابناک»؛ در این انتخابات میان‌ دوره‌، تمامی ٤٣٥ کرسی‌ مجلس نمایندگان کنگره آمریکا به رأی گذاشته شده است. رأی‌گیری برای انتخاب یک‌سوم کرسی‌های مجلس سنا (۳۵ سناتور) نیز همزمان در برخی ایالات‌ برگزار شده است.

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها و نتایج انتخابات، دموکرات‌ها توانسته‌اند کنترل مجلس نمایندگان را به دست بگیرند و از فردا کاخ سفید مانعی جدی بر سر پیشبرد برنامه‌های خود خواهد داشت. با این حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در توییتر، عملکرد حزب خودش (جمهوری‌خواه) را یک «پیروزی بزرگ» نامیده و از همه رأی دهندگان تشکر کرده است. اشاره رئیس جمهوری آمریکا می‌تواند به تحکیم اکثریت جمهوری خواهان در مجلس سنا باشد و همچنین پیروزی در برخی از انتخابات فرمانداران ایالت‌ها.

در این انتخابات، حزب جمهوری خواه - حزب رئیس جمهوری - اکثریت خود در مجلس نمایندگان را پس از هشت سال از دست داد؛ اما توانست اکثریت خود در سنا را افزایش دهد. دونالد ترامپ نتیجه انتخابات را موفقیت برای دولت توصیف کرده است.

در زمان برگزاری انتخابات صف‌های طولانی در مقابل حوزه‌های رأی‌گیری شکل گرفت و آمار رأی‌های زودهنگام حکایت از مشارکت کم‌سابقه مردم آمریکا در این انتخابات دارد.

به گزارش گاردین، آخرین نتایج این انتخابات، ترکیب کنگره آمریکا را که متشکل از سنا (Senate) با مجموع۱۰۰ عضو و مجلس نمایندگان (House of Representatives) با مجموعاً ۴۳۵ است، تا اینجای کار به شرح زیر رقم زده است؛

دمکرات‌ها کنترل مجلس نمایندگان را به‌دست گرفتند/مجلس سنا همچنان در اختیار جمهورخواهان

هنوز نتایج انتخابات مجلس نمایندگا کامل اعلام نشده اما تاکنون حدود ۶۰ زن موفق به ورود به کنگره شده‌اند که رکوردی کم‌سابقه در ایالات متحده است.

رسانه‌های آمریکا اعلام کرده‌اند که دموکرات‌ها با کسب بیش از 26 کرسی جدید در مجلس نمایندگان، توانسته‌اند اکثریت این مجلس کنگره را کسب کنند. آنها در هشت سال گذشته در اقلیت قرار داشتند و جمهوری‌خواهان موفق شده بودند هر دو مجلس سنا و نمایندگان را از آن خود کنند.

الهان عمر، نامزد مسلمان سومالیایی تبار، در ایالت مینه‌سوتا و رشیده طلیب، نامزد فلسطینی‌تبار مسلمان در ایالت میشیگان موفق شدند به عنوان نمایندگان دو حوزه انتخاباتی وارد مجلس نمایندگان شوند.

میت رامنی، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲ هم موفق شده در یوتا به پیروزی برسد و به عنوان جمهوری‌خواه وارد سنا شود. این در حالی است که رامنی بارها علنا با اظهارات دونالد ترامپ مخالفت کرده و بسیاری از ورود او به مجلس سنا به عنوان یک جمهوری‌خواه مخالف یاد می‌کنند.

برنی سندرز که رقیب اصلی هیلاری کلینتون در رقابت‌های درون‌حزبی دموکرات‌ها در سال ۲۰۱۶ بود، از مخالفان سرسخت دونالد ترامپ در مجلس سناست. این سناتور برجسته دموکرات ایالت ورمونت پس از پیروزی در انتخابات و حفظ کرسی خود، در بین هوادارانش سخنرانی کرد.

با آشکار شدن نتایج اولیه شمارش آرا در انتخابات کنگره آمریکا به نظر می‌رسد که در این دوره، نمایندگانی با پس‌زمینه و خصوصیات نژادی و فرهنگی متنوع‌تری به این مجلس راه یافته‌اند.

در میان تازه انتخاب شدگان دو زن مسلمان، یک بومی آمریکایی و یک زن ۲۹ ساله (الکساندریا اوکازیو کورتز) دیده ‌می‌شوند که جوان ترین عضو کنگره تا این زمان است.

همچنین، یک زن آمریکایی ایرانی تبار (آنا اسکیمانی) نیز به عضویت مجلس نمایندگان ایالت فلوریدا انتخاب شده است.

نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان که انتظار می‌رود با کسب اکثریت توسط دموکرات‌ها، بار دیگر به این سمت برسد، گفته است، موفقیت این حزب در انتخابات اخیر مکانیسم نظارت و بازرسی قوا بر یکدیگر را احیا می‌کند.

از دست دادن اکثریت حزب رئیس جمهوری در کنگره در انتخابات میاندوره‌ای آمریکا امری عادی بوده است و گاه از آن به عنوان رای اعتراضی مردم نسبت به سیاست‌های دولت نام برده می‌شود. رهبران حزب جمهوریخواه گفته‌اند که در مقایسه با بعضی انتخابات میاندوره‌ای در گذشته، از جمله اولین انتخابات میاندوره‌ای ریاست جمهوری باراک اوباما، نتیجه این انتخابات دلگرم کننده بوده است. در آن انتخابات، حزب دموکرات - حزب اوباما - در کسب کرسی‌های مجلس نمایندگان شکست سنگینی خورد.

با از دست رفتن اکثریت حزب جمهوری خواه در مجلس نمایندگان، دونالد ترامپ در دو سال باقی مانده از این دوره ریاست جمهوری در پیشبرد سیاست‌های خود به خصوص در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی داخلی، با مقاومت بیشتری از سوی کنگره مواجه خواهد بود.

در همین حال، در حالی که بارندگی شدید در بسیاری از نقاط کرانه شرقی آمریکا، بسیاری را مضطرب کرده بود ـ که ممکن است روی میزان مشارکت رأی‌دهندگان تاثیر منفی بگذارد ـ اما با آغاز ساعت عصرگاهی، رنگین کمانی که بر فراز پایتخت آمریکا و بالای گنبد کنگره این کشور شکل گرفت، توجه عکاسان را جلب کرد و به دنبال آن در شبکه‌های اجتماعی مشهور شد.

منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۶۴
تاریخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
هنوز شمارش تمام نشده احتمال پیروزی جمهوری خواهان بسیار زیاد هست در کنگره
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
قطعی بدانید که ترامپ با این پیروزی تاریخی در سنا از هفته اینده تغییرات کابینه خود را کلید خواهد زد و اولین تغییر برکناری متیس و جایگزینی پمپئو به جای او و اعلام کاندیدای نیکی هیلی به عنوان وزیر خارجه خواهد بود. به هر حال در ایران باید بدانیم که ترامپ و تیم او حداقل تا 2024 و حتی بیشتر در قدرت خواهند بودو چین و اروپا و روسیه هم تمام برنامه خود را برای عدم همکاری با ترامپ بازنگری خواهند نمود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
شما دیگه خیلی عقب هستی. در همان تعداد از ایالت های که آرا شمارش شده است دمکراتها با داشتن 198 کرسی به اکثریت رسیده اند. باقیمانده ها تعداد را تغییر خواهند داد اما بهر حال اکثریت با دمکراتهاست. همانطور در سنا اکثریت با جمهوریخواهان است
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
ترامپ و حزب جمهوریخواه به یکی از بزرگترین پیروزیهای تاریخ حزب پیروز روسای جمهوری امریکا رسیدند. مجلس سنا مهمترین مجلس و مهمترین مرکز قدرت در امریکا است و حرف اخر را در امریکا می زند. تمام مصوبات مجلس نمایندگان امریکا باید برای اجرایی شدن به تصویب مجلس سنا برسد. بخصوص در سیاست خارجی و تایید وزرا تنها وظیفه سنا امریکا است . حالا نه تنها حزب دمکرات نتوانست اکثریت را در مجلس سنا بدست اورد بلکه اکثریت جمهوریخواهان در این مجلس از 51 درصد به 55 درصد رسید که بسیار عجیب و تاریخی است. کمتر رئیس جمهور امریکا بوده که بعد از دو سال بتواند اکثریت خود را در مجلس سنا افزایش دهد. این مید ترم شده بود نظر سنجی و رفراندوم در باره ترامپ. و متاسفانه ترامپ توانست بالاترین و بهترین کارکرد را داشته باشد. او تمرکز خود را درحفظ اکثریت سنا گذاشت و موفق شد. به هر حال در ایران باید بدانیم با این پیروزی که ترامپ اورد به راحتی می تواند تا 2024 رئیس جمهور باقی بماند و با این چشم انداز سیاست خارجی خود را تنظیم کنیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
انتخابات سنا فقط برای 35 کرسی بود یکمی اطلاعاتتون رو زیاد کنید بد نیست. در این 35 کرسی حزب دموکرات نسبت به گذشته 2 کرسی ازدست داده در حالیکه خیلی از جاهایی که دموکرات‌ها اکثریت رو دارند انتخابات سنا دو سال دیگه برگزار میشه و یک تعداد دیگه 4 سال دیگه. سناتورها برای یک دوره 6ساله انتخاب میشن. کسایی که عشق ترامپی دارند لازم نیست از خودشون هم تفسیر ارائه بدن
رضا
| Germany |
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
این کامنت من روز قبل انتخابات آمریکا بود

*** دقیقا فردا حزب جمهوری خواه هم اکثریت رو در سنا از دست میده و هم در هاووس و عملا امشب آخرین شب ماه عسل ترامپ تروریست با کنگره جمهوری خواه هست !!! حزب جمهوری خواه عملا پیش از انتخابات قبلی مرده بود و ترامپ سر عمله آخرین میخ تابوت این حزب شد !! امروز نزدیک ۶۰ درصد مردم آمریکا مستقل هستند و این ۶۰ درصد ٬ اکثریت ریشه لاتین ٬ آفریقایی و آسیایی دارند و به حزب دمکرات متمایل تر هستند و حزب جمهوری خواه عملا تبدیل شده به حزب افراطی اقلیت سفید پوست که دائما در حال کاهش هستند ٬ ترامپ به یقین رئیس جمهور تک دوره ایی خواهد بود ***

علت به اکثریت نرسیدن دمکراتها در سنا برای این بود که فقط ۳۵ کرسی از ۱۰۰ کرسی سنا به رای گذاشته شد و از اون ۳۵ کرسی هم ۲۶ تا برای دمکرات ها بود بعبارتی ترامپ تروریست فقط ۱۱ تا کرسی رو بدست آورده ٬ که ۹ کرسی قبلی از خودشون و ۲ تا کرسی از دمکراتها در حالی که در هاووس دمکراتها نزدیک به ۲۵ تا کرسی از جمهوری خواهان گرفتند ٬ نتیجه انتخابات شکست سنگین ترامپ تروریست بود .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۷
آفرین رضا تحلیل خوبی بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۷
آقا رضا تحلیل سیاسیت ما رو کشت بپا ندزدنت نخبه خوب چرا نمیگی در طی صد سال گذشته سابقه نداشته انتخابات میان دوره ای سنا رو حزبی برنده بشه که حزب رئیس جمهور بوده انتخابات بعدی سنا هم فرقی نداره چرا که اکثریت فرماندار از حزب جمهوریخواه هستن و این یعنی یک عامل اساسی در پیروزی این حزب در انتخابات بعدی مجلس سنا و در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ضمنا وضعیت فعلی یعنی اکثریت سنا با جمهوری خواه و اکثریت کنگره با دمکرات ها فقط یک معنی میده همگرایی بیشتر در مسائل خارجی
به جای این تحلیل های ابکی و ذوق زده شدن از پیروزی دمکرات ها در مجلس کم اهمیت تر نمایندگی بهتره یک فکری بحال خودمون بکنیم و ضمنا خیلی باحاله که دوستان شدن طرفدار حزب دمکرات .:))))))))))
فدوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
به نفع ایران نیست !
هر دو حزب در مواردی با هم اختلاف دارند که بیشتر بر می گردد به مسایل داخلی آمریکا و در مواردی با هم اشتراک دارند مانند ضربه زدن به ایران .
اگر جمهوری خواه ها پیروز می شدند ترامپ با فراق بال بیشتری به مسایل اختلافی بین دو حزب می پرداخت و مسایلی مانند ایران تا حدودی کم رنگ می شد اما حالا که دموکرات ها پیروز شدند و البته جایگاه ترامپ تضعیف شده است واضح است که بیشتر به مسایل مورد اشتراک مانند ایران خواهد پرداخت و دموکرات ها نیز از این موضوع استقبال خواهند کرد .
یادمان باشد که برجام برای دموکرات ها نیز مرده است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
یادمان نمیباشد.پیروزی دموکراتها اغازی بر پایان ترامپ است و خبری خوش برای مردم ایران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
آدم باید از دشمنش هم یاد بگیرد . دقیقا وسط دوره ریاست جمهوری انتخابات می گذارند تا از مردم بازخورد بگیرند. اگر ما هم داشتیم تمام نمایندگان ناکارامد برکنار میشدند
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
برا ما هم همینطوریه دیگه. انتخابات مجلس وسط دوره 4 ساله ریاست جمهوریه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
شما عملکرد روحانی رو تو 4 سال اول دیدین رفتین دوباره به خودش یه لسیت بدتر از خودش رای تکرار کردین حالا میگین کاش یاد بگیریم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
اینم از کنگره که دست دمکرات ها افتاد و بهانه را برای کار نکردن از دولت ما میگیره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
هیچی نمیتونه بهانه رو از دولت ما بگیره! تا این دولت هست، بهانه هم هست. دموکرات باشه یه جور بهانه میارن ، جمهوری خواه باشه یه جور دیگه. بینابین باشه هم یه مدل دیگه!
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
معلوم هست چی نوشتی؟ اختلاف 1 درصد، شد برتری دمکراتها؟ فرمانداری ها که کلا دست طرفداران ترامپ است.
محمد قاسمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
اولین جمله ترامپ :
چین و ایران در انتخابات دخالت کردند
ناشناس
|
France
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
خووب که چی ؟؟؟؟؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
گردش قدرت و چرخش احزاب در دمکراسی همین هست یعنی نگاه میکنند مردم چی میخواهند . جالب این هست که در خبرها آمده یک زن ایانی و یک زن فلسطینی و دیگری کنیایی به مجلس راه یافتند
جوهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
آیا نمایندگان گنگره می توانند دستورات ترامپ را لغو کنند و امریکا را به برجام برگردانند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
بله میتواننن هرکاری بکنن حتی رئیس جمهور بردارن
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
نه بخاطر اینکه سنا در دست جمهوری خواهان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
دلتان را به این چیزها خوش نکنید آنها از هر حزبی باشند فکر منافع ملی خودشان هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
دقیقا همینگونه است
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات