تعداد بازدید: 4نبض خبر؛
اتوبوس واحد با سرعت 140 کیلومتر!
تصاویری از تلویزیون پخش شد که ظاهراً یکی از شهروندان ثبت کرده و نشان میداد یک اتوبوس واحد با سرعتی نزدیک به 140 کیلومتر، مسافرانش را در اتوبان جابجا میکرد. این تصاویر را در تابناک میبینید.
تعداد بازدید: 4نبض خبر؛
تصاویری از تلویزیون پخش شد که ظاهراً یکی از شهروندان ثبت کرده و نشان میداد یک اتوبوس واحد با سرعتی نزدیک به 140 کیلومتر، مسافرانش را در اتوبان جابجا میکرد. این تصاویر را در تابناک میبینید.
دیدگاهها (10)
سرعت اتوبوس با سواری یکیه اما از نظر کیلومتر چون سواری تایرش کوچیکتره اگه ۱۲۰ میره اتوبوس داره ۱۰۰ میره دلیلش تا یه دور لاستیک اتوبوس بزنه یواری چون کوچیکتره دو دور میزنه اگه رو تابلو تو اتوبان دیده باشی نوشته سواری ۱۱۰ کامیون ۹۰ البته این نظر شخصی خودمه
علم فیزیک رو یه تنه نابود کردی،مهندس جان اولا تو تابلوهای جاده بخاطره خطر تو سرعت بالا اونجوری میزنه،دوما شما یه مسافت صد کیلومتری رو در نظر بگیر،وقتی یه سواری با کامیون بغل هم راه میرن با هم میرسن مقصد،تو کیلومتراشون مگه میشه سرعت متفاوت زد؟
اینجا که همه لاینا 140 ه!
اتوبوس 120 تا هم نمیتونه بره این دروغها را از کجا میاورید.
اتوبوس بیشتر از ۱۴۰ تا میره
آيا با اين رانندگان متخلف كه با جان و مال مردم بازي ميكنند نبايد برخورد شديد و قاطع شود؟ آيا فقط جريمه چند هزارتومني كافيست؟!
اخرش 120 تا یا 140 تا؟
وقتی تو داری 120 تا میری و اتوبوس هم داره 120 تا میره مسلما که بهش نمیرسی چون فاصله تو سرعت مساوی حفظ میشه.140 رو از کجا اوردی؟؟؟
يكي به راننده ماشين سواري نمي گويد چرا شما با سرعت 140 كيلومتر، اتوبوس را تعقيب مي كرديد؟؟
اونم که داشت 120 تا میرفت. 140 کجا بود؟
دیدگاه خود را بنویسید