پشت پرده واگذاری ۲۹۱ میلیاردی نیشکر هفت تپه چیست؟رئیس سازمان خصوصی سازی می گوید وضعیت واگذاری عالی است!کارگران اما هفت ماه است حقوق دریافت نکرده اند!

حدود دو هفته ای است، از اعتراضات کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه می گذرد. عمده اعتراضات کارگران به حقوق های پرداخت نشده آنها بازمی گردد؛ حقوق هایی که بعضاً پنج ماهی است پرداخت نشده و باید گفت، ریشه تمام داستان های کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به بهمن ماه 1394 بازمی گردد؛ زمانی که صددرصد سهام این شرکت به دو جوان 28 و 31 ساله واگذار شد.
کد خبر: ۸۵۳۲۹۶
|
۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۲ 20 November 2018
|
66459 بازدید
|

هفت تپهحدود دو هفته ای است، از اعتراضات کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه می گذرد. عمده اعتراضات کارگران به حقوق های پرداخت نشده آنها بازمی گردد؛ حقوق هایی که بعضاً پنج ماهی است پرداخت نشده و باید گفت، ریشه تمام داستان های کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به بهمن ماه 1394 بازمی گردد؛ زمانی که صددرصد سهام این شرکت به دو جوان 28 و 31 ساله واگذار شد؛ خریدارانی که هم اکنون یکی در زندان و دیگری متواری است.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ـ که این روزها به تیتر اول رسانه های داخلی و خارجی تبدیل شده است، در 14 کیلومتری شهر شوش و 10 کیلومتری معبد چغازنبیل به وسعت 24 هزار هکتار قرار دارد که در سال 1338 شروع به کار کرد. فعالیت رسمی شرکت از سال 1340 آغاز شد، ولی در سال 1354 رسما با نام شرکت، دارای اختیار انجام عملیات کشاورزی برای تولید نیشکر و ایجاد صنایع و فرآورده های وابسته ثبت شد. در سال 1391 پروژه بازسازی و نوسازی تجهیزات مکانیکی با هدف افزایش تولید شکر، بر عهده شرکت نوسازی صنایع ایران قرار گرفت.

پشت پرده واگذاری ۲۹۱ میلیاردی نیشکر هفت تپه چیست؟

تا سال 1394 این شرکت که یکی از بزرگترین کارخانه های صنعتی استان خوزستان محسوب می شد، صددرصد زیر در اختیار دولت بود. نحوه اداره این شرکت توسط دولت به گونه ای بود که این شرکت تا مرز ورشکستگی نیز پیش رفته بود. به گفته علی اشرف عبدالله پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی زیان انباشته این شرکت در سال 1394 و قبل از واگذاری به حدود 345 میلیارد تومان رسیده و حقوق کارگران و کارکنان شرکت هفت ماه بود که پرداخت نشده بود.

این شرکت قبل از واگذاری حدود 150 میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار بود که این موضوع نشان می داد، بیش از 10 تا 15 سال، حق بیمه کارگران پرداخت نشده. همچنین هدف گذاری تولید شکر در این شرکت، 100 هزار تن بود که در زمان واگذاری این میزان به 35 هزار تن رسیده بود.

با این شرایط، دولت تصمیم گرفت که این شرکت تحت کنترل خود را به بخش خصوصی واگذار کند. سازمان خصوصی سازی نیز مأمور انجام این کار شد. در سیصد و پنجمین جلسه هیأت واگذاری در 21 شهریور ماه 1394 که در محل سالن جهاد اقتصادی وزارت امور اقتصادی و داریی تشکیل شد، موضوع واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه تصمیم گرفته شد، 100درصد سهام شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه متعلق به شرکت مادرتخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به صورت مزایده واگذار شود.

قیمت پایه هر سهم بـه مبلغ 14,974 ریال جمعاً به مبلغ 2,916,056,720,342 ریال بر اساس ارزش روز خالص دارایی ها به ‏صورت نقد و اقساط شامل 5 درصد نقد و مابقی به ‏صورت اقساط 8 ساله طی 16 قسـط مساوی بـا فـواصل زمانی 6 ماهه از طریق مزایده مطابق جداول پیوست مورد تصویب قرار گرفت و مقرر در شرایط عرضه درج شود، در صورتی که خریدار متعهد شود در دو سال نخست پس از واگذاری نسبت به سرمایه‏ گذاری جدید از منابع خود در شرکت مبادرت نماید، طی همین مدت (دو سال) و حداکثر تا 4 قسط به میزان سرمایه‏ گذاری صورت گرفته و تا سقف مبلغ 4 قسط یاد ‏شده پس از تأیید مطابق ساز وکار مـاده (2) دستـورالعمل "نحوه نظارت پس از واگذاری" تـوسط سازمـان خصوصی‏ سازی، از تنفس در پرداخت اقساط بدون احتساب سود فروش اقساطی بهره ‏مند شود.

در 27 مهر ماه 1394 بود که روابط عمومی سازمان خصوصی سازی خبر مزایده این شرکت را منتشر کرد و سرانجام این شرکت دولتی در بهمن ماه 1394 و طی یک فرآیند قانونی در سازمان خصوصی سازی به بخش خصوصی واگذار شد. با این واگذاری صاحبان جدید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، دو شرکت زئیوس و آریاک بودند که با پیش پرداخت 60 میلیارد ریال صاحب این شرکت عظیم شدند. مهرداد رستمی چگنی و امید اسدبیگی به ‌عنوان دو جوان 28 ساله و 31 ساله بودند که توانستند در مزایده این شرکت را خریداری کنند.

از همان زمان واگذاری شرکت کشت و صنعت هفت تپه، اعتراضات به نحوه واگذاری آغاز شد. برخی به زیان ده بودن شرکت در زمان واگذاری به دیده تردید می نگریستند و معتقد بودند این موضوع به آن دلیل مطرح شده است که خریداران، شرکت را با مبلغ کمتری خریداری کنند و برخی دیگر پیش پرداخت 60 میلیارد ریال برای در اختیار گرفتن شرکتی که دارای 24 هزار هکتار زمین مرغوب از قرار هر هکتار 100 میلیون تومان می باشد را ناعادلانه می خواندند. عده ای نیز این پرسش برایشان مطرح بود که چگونه دو جوان 28 ساله و 31 ساله اهلیت خرید چنین شرکت بزرگی را داشته اند؟

به هر صورت این تردیدها و شک ها به نحوه واگذاری و سایر مسائل راه به جایی نبرد و صاحبان جدید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه کار خود را در این شرکت آغاز نمودند. امید اسدبیگی که مدیرعامل شرکت آریاک بود به عنوان سهامدار اصلی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به مدیرعاملی این شرکت نیز منصوب و مهرداد رستمی چگنی نیز رئیس هیأت مدیره این شرکت شد. اعضای هیأت مدیره را نیز احسان ‌الله اسدبیگی، امیرحسین اسدبیگی و سیامک نصیری افشار تشکیل می دادند.

پشت پرده واگذاری ۲۹۱ میلیاردی نیشکر هفت تپه چیست؟رئیس سازمان خصوصی سازی می گوید وضعیت واگذاری عالی است!کارگران اما هفت ماه است حقوق دریافت نکرده اند!

رئیس سازمان خصوصی سازی از واگذاری این شرکت به بخش خصوصی کاملاً ابراز رضایت می کرد. وی بارها این ابراز رضایت را در مصاحبه های خود عنوان نمود. پوری حسینی در برنامه گفت وگوی ویژه خبری مورخه 27 آبان 1397 از این واگذاری دفاع کرد و گفت: صاحبان جدید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه از زمان واگذاری حدود 300 میلیارد تومان در این شرکت سرمایه گذاری نموده اند. آن ها کارخانه MDF و رب را به این مجموعه اضافه کرده اند. هزار هکتار از زمین های در اختیار این شرکت را (20 قطعه 50 هکتاری) به کشت انگور و مرکبات اختصاص داده اند که حدود شش قطعه عملیاتی شده است.

وی در ادامه افزود: صاحبان این شرکت قرار است 500 میلیارد تومان دیگر نیز در آن سرمایه گذاری انجام دهند. رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: صاحبان جدید حقوق معوقه کارگران را از هفت ماه به دو ماه رسانده اند.

تمام این دفاعیات پوری حسینی از صاحبان شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در حالی انجام گرفت که حدود دو هفته از اعتراضات کارگری این شرکت نسبت به حقوق معوقه خود می گذشت.

برخی از کارگران این شرکت طی مصاحبه هایی عنوان داشته اند که حدود 5 ماه است، حقوق خود را دریافت نکرده اند و این بر خلاف گفته رئیس سازمان خصوصی سازی است که معتقد است این صاحبان جدید حقوق معوقه را به دو ماه رسانده اند. عدم دریافت حقوق توسط کارکنان این شرکت که حدود 5 هزار و400 نفرند (تعداد پرسنل تا پایان سال 96) باعث شده است تا آن ها با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم کنند و حتی فشارهای وارده به آن ها موجب شده است تا چند نفری خودکشی کنند.

همچنین طبق مصاحبه غلامحسین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضائیه در 27 آبان 1397 مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت‌ تپه فراری است و اصلا زندان نیست که فرصتی به او داده شود تا مشکلات را حل کند. گفته می شود، سهامدار دیگر این شرکت نیز در زندان به سر می برد. حالا پرسش این است که اگر این دو نفر اهلیت واگذاری را داشته اند چرا یکی در زندان به سر می برد و دیگری متواری است؟

به هر حال به نظر می رسد که اوضاع در شرکت کشت و صنعت هفت تپه آن گونه که توسط رئیس سازمان خصوصی سازی گفته می شود، خوب نیست و گویا شرکت کشت و صنعت هفت تپه از چاله دولت درآمده و به چاه بخش خصوصی فرو غلتیده است. البته پوری حسینی دلیل مشکلات شرکت کشت و صنعت هفت تپه را به استخدام های بی رویه و بی ضابطه در حد فاصله زمانی آگهی واگذاری این شرکت تا زمان واگذاری مرتبط می داند و در بخشی از صحبت های خود در گفتگوی ویژه خبری نیز عنوان نمود که مدیران دولتی قبل از واگذاری 1800 تن را در این شرکت چپاندند!

به هر صورت در پایان باید اشاره نمود که قبل از آن که به موضوع نحوه واگذاری این شرکت ورود پیدا شود، باید در ابتدا حق و حقوق کارگران این شرکت پرداخت شود، چرا که این کارگران هم اکنون با مشکلات شدید معیشتی دست و پنجه نرم می کنند؛ موضوعی که طبق گفته سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی مورد توجه فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد نیز قرار گرفته و وی دستور پرداخت حقوق معوقه کارگران این شرکت را صادر نموده است.

همچنین طبق مصاحبه مورخه 28 آبان 1397 احمد شجیرانی معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تیم کارشناسی به دستور محمد شریعتمداری وزیر کار به خوزستان سفر کرده اند تا در جلسه کمیسیون کارگری خوزستان به مشکلات کارگری نیشکر هفت تپه و گروه ملی فولاد ایران و بحث پرداخت حقوق‌های معوقه بپردازند. به نظر می رسد در چند روز آینده اوضاع کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تچه رو به بهبودی حرکت کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۰۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
خوب ورشکست شده! چکارش باید کرد؟ از آسمون که نمیاد!
پاسخ ها
سبوس برنج شمال
| United States of America |
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
عجب شیر تو شیریه






هرکی هرکاری دلش میخواد میتونه بکنه.
حیات خلوتها !!!
| - |
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
مشکل اصلی فساد در خصوصی سازی است ... مشکل تبانی و ارزان فروشی است .... مشکل ارتباط نزدیک فروشنده ( مدیر دولتی ) و خریدار است ... مشکل این است که در بسیاری مواقع خریدار همان فروشنده است که نقاب جدیدی به چهره زده است ... مشکل شرکتهای خصوصی است که حیات خلوت دولتیها هستند .... مشکل مدیران دولتی بازنشسته هستند که شرکت خصوصی برای تصاحب ارزان مجموعه ی دولتی تشکیل داده اند .... مشکل مدیران دولتی هستند که قبل از بازنشستگی به حیات خلوت خدمات میدهند و پس از بازنشستگی به آنجا میروند ....
مطلع
| - |
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
نوع دیگر خصوصی سازی و سوء استفاده جدید برای دورزدن قانون و کمتر زیر ذره بین رفتن ، روش جدیدی است به نام (قرارداد راهبری ) یا (اجاره) صنایع و معادن دولتی به گروههای ویژه و مرتبط . به این صورت که مدتی مجموعه را زیان ده جلوه میدهند یا فروش را پایین میآورند ، بعد با شرایط بسیار جذاب به شرکتهای حیات خلوت اجاره میدهند . در همان ابتدا هم با یک تولید معمولی ، شرایط بسیار فعال و ایده آل جلوه میکند . در صورتیکه همه ی اینها صحنه سازی و شیطنت است .
خصوصی سازی = انهدام اقتصاد ایران
| - |
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خصوصی سازی = انهدام اقتصاد ایران و تنزل زندگی ایرانیان
...................................................................................
خصوصی سازی = تاراج اموال عمومی
علي
|
Germany
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
مشكل اصلي را از وارد کننده شكر بپرسيد
كسي كه اين صنعت را در ايران برزمين زد تا خود سود كلان از واردات ان داشته باشد
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
همانزمان در سال ۹۱ مشکل افشا شد که دولت احمدی نژاد با دلار دولتی به دو نفر از بزرگان سیستم اجازه ورود شکر از ونزوئلا با ارز دولتی برای کمک به چاوز که تحت تحریم جهانی بود تا چند برابر نیاز کشور را صادر کردند
و تولیدات هفت تپه قادر به رقابت در بازار فروش شکر خود نشدند و وارد کنندگان شکر مذکور با توجه به رانت ارز دولتی که سود بسیار کلانی را برایشان داشت توجهی به نابودی این مجتمع نداشتند و هفت تپه اجبارا کل تولیداتشان در انبار های شرکت ماند و از بین رفت و ضربه اول و هولناک از همان زمان بر پیکر این
کارخانه بزرگ وارد امد .
و پس از انهم مدیریتهای دولتی عیر بومی فاقد تخصص و بدون اطمینان از حضور بلند مدت باعث شد تا نتوانند در بحرانها پیروز شوند و این خرابی و ورشکستگی هرروز بیشتر و بیشتر شد تا به اینجا رسیده
حالا هم این دو نفر جوان که معلوم نیست از کجا حمایت شدند و پشت پرده مالک اصلی این واگذاری کیست ، با گرفتن یک وام ارزی ۸ میلیون یورویی و عدم توانایی مدیریت یک کشت و صنعت معظم هم شرکت را ورشکست کرده اند و هم کارگران و خانواده شان را به بدبختی کشانده اند .
چنانچه سیستم مافیایی دولتی موازی اجازه دهد تا مدیران خبره و مجرب و دلسوز بر سر مدیریت مجتمع بیایند قطعا میتوانند علاوه بر رفع مشکلات فعلی توسعه و پیشرفت فوق العاده ای را نصیب کشور نمایند ولی رانتخواران و مختلسین که بقایشان در خوابیدن صنعت و کشاورزی و هرج و مرج کشور است فقط و تنها به واردات اجناس بی کیفیت و ارزان خود با ارز دولتی و فروش با قیمت ارز آزاد و پرکردن جیبها و حسابهای خارجی خود هستند و هیچ علاقه و اهمیتی برای مردم واسلام قایل نیستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
واقعا حرف حساب زدی.
روح الله
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
یعنی یه حرفی میزنید سرتا پاعقده و کینه و توهم بی بی سی... اخه گلم یه شرکت در بدترین شرایط با یک سال تولید و فروش میتونه کل سرمایه اش و برگردونه و شرکتی که بزرگترین تولید کننده حاورمیانه بوده با یه سال رکود جوری ورشکست شد که شش سال نتونست خودش و جمع کنه؟ 15 ساله حق بیمه درست نداده اونوقت 15 سال پیش هم احمدی نژاد رانت داده؟ اول خبر بخونید بعد عقده گشایی کنید بسه دیگه مملکت و با سبز و قرمز و ابی نابود کردید.......شما تیتر خبر و خوندی و حمله رو شردع کردید هنوز از یکی مثل احمدی نژاد میترسید؟؟ احمدی نژاد گفت کلا یارانه و ارز دولتی رو تعطیل کنید یارانه یکجا ازاد بشه تا دست رانت و دزدی قطع بشه ولی خیلی ها بهشون فشار میاد یارانه ها تماما ازاد بشه
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
در بورس سیزده شرکت قند و شکر وجود دارد. اگر به سایت بورس سری بزنید و صورتهای مالی 10 سال اخیر آنها را بررسی کنید میبیند بین سالهای 90 تا 93 همه آنها سود ده بوده اند. برخی قبل از آن و برخی بعد از این مدت زیان ده شده اند. اکنون هم همه 13 شرکت سود ده اند و البته برخی سود بسیار کمی دارند. چطور است که در این میان تنها شرکت نیشکر هفت تپه زیان ده است؟ نماد شرکت هفت تپه هم در بین شرکتهای بورسی وجود دارد اما چرا در بورس عرضه نشد و این گونه واگزار شده است؟
واردات شکر همیشه بوده است و برای جبران کسری تولید کشور است. به استناد چه مدرکی واردات 91 بسیار وسیع و چند برابر مصرف کشور بوده است؟
هر کسی حرفی میزند باید سند ارائه کند و عدد ورقم دقیق آنرا بیان کند. اینجور کیلویی حرف زدن درست نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
جهانگیری بیشتر در جریان
پاسخ ها
جواد ی
| - |
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
دستورالعمل خصوصی سازی و هدیه صنایع به عزیران !

- مدتی مجموعه را زیان ده کنید .
- با کمک بستگان یا دوستان ، شرکتی به ثبت برسانید .
- یا با یک شرکت خصوصی تبانی کنید .
- مجموعه زیان ده را از دولت خریداری کنید .
- به پروژه خصوصی خوری بعدی فکر کنید .
- همیشه لبخند بزنید .
حامد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۷
کاش این برنامه خصوصی سازی رو برای ایران خودرو و سایپا هم اجرا کنند
فکر کنم عالی بشه .....
احمد
|
Austria
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
حالا تکلیف میلیونها کارگر با شرف با زن و بچه گرسنه آنها در سراسر کشور چه میشود؟.احمد
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
هیچکس به فکر آنها نیست برادر خودشان باید کاری کنند
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
همان بلایی که بر سر کارگران کفش ملی و دهها شرکت مصادره شده امد .
از جیب دولت حقوقها و سنواتشان تسویه میگردد و کارخانه تعطیل میشود و تکه تکه شده و ذوب میگردد و مزارع هم شوره زار میگردند
میثم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
بلکه میلیاردهاکارگر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
کی پشت سر این دو تا جوان صاحب این کارخانه هست که کسی در موردشون حرفی نمیزنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
در دولت آقای رفسنجانی شرکت نیشر هفت تپه با تولید هفتصد هزار تن شکر خام برترین شرکت منطقهٔ خاورمیان بود ، و مشکل از آنجا آغاز شد که برای حمایت چاولز ، واردات شکر از ونیوزلا باعث گردید تولید شکر در این شرکت دپو گردد ،و برای سود جویی دلالان شکر صدها هزار تن شکر را نابود کنند ،، و بگویند در سیل نابود شد؟ اکنون هم دلالان ،و سلطان شکر ایران مانع ،رونق ‌و تولید شکر در هفت تپه میباشند ،و خصولت سازی هم فقط برای برداشت ثروت کشور برای عده ای خاص میباشد ؟ میزان وامهای شرکت خصوصی مالکیت مجتمع نیشکر هفت تپه بیش از پرداختها و سرمایه گذاریها میباشد ؟؟ فقط یک دگردسی اساسی با تغییرات بنیادی شاید بتواند در طی یکی ، دو ،دهه فرهنگ درستکاری ‌، را به ایران بازگرداند ؟،،،
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
تو حتی نموتی چاوز و ونزوئلا رو درست بنویسی امدی تحلیل میکنی
ناشناس
| - |
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
نمی تواند بنویسد که چه ؟ حرف هایش که درست است
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
وقتی جناح پرستی جای قانون و حق پرستی را بگیرد و دفاع از یاران و گروه خود حتی اگر ناحق بگویند اصل قرار گیرد و منافع جناحی بر منافع ملی ارجح گردد هرروز بدتر از روز قبل خواهد بود
عادب
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
کل ظرفیت اسمی نیشکر هفت تپه در سال یکصد هزار تن است و هفتصد هزار تنی که ذکر کردی احتمالا منظورت کل ظرفیت تولید شکر شرکت توسعه نیشکر خوزستان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
بیچاره بخش خصوصی
پاسخ ها
یک نفر
| United States of America |
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۷
قبل از اینکه از بخش خصوصی قدیس بسازید یکم مطالعه کنید. بروید ببینید مثلا در انگلستان سیستم بهداشت دولتی است در اروپای شمالی همینطور، در ایران ما خصوصی شد دکتر تبدیل به بساز بفروش شد. هپکوی اراک که یکی از طقب های صنعتی خاورمیانه بود نابود شد و حالا هفت تپه... مسئله سر دولتی و خصوصی نیست مسئله واگذاری اموالیه که عمومی و مال همه مردم ایرانه که به حراج به بخش گیرم که واقعا خصوصی داده میشه که ازش "سود" بسازه برای خودش
طبقه داغون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
واگذاري نيست كه حراچ مال مردمه
میداودی
|
Germany
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
ارزش هر هکتارزمین 100میلیون تومن میشه 24000ضربدر 100000000=2400000000000میشه 2400میلیارد تومن فقط ارزش زمینه امتیازات اب وبرق وماشین الات وخود کارخونه جمعا بالای 5000میلیارد تومن میشه حالا چند فروختند !!!؟؟؟؟با 6میلیارد تومن شرکت را خریدند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
همراه شركت بدهي هم فروخته مي شود در زمان واگذاري زيان انباشته شركت 350 ميليارد تومان بود.
ناشناس
| Germany |
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
زیان رو از ارزش واقعی کم کنی هم که تقریبا به رایگان فروختن استاد!
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
دو جوان خریدار ۶ میلیارد تومن پرداختند ولی ۸ میلیون یورو وام گرفتند و به جیب زدند و کل موجودی انبار را فروختند و ۵ ماه هم حقوق ۵۰۰۰ نفر را برداشتند و رفتند و اگر حساب کنی تازه میفهمی دزدی این دو نخاله چند صد برابر ان ۶ میلیاردی است که ا
ول داده اند
این یکی از هزاران مدل دزدی و تبانی و پولشویی از بیت المال است که بعضی دنبال اسنادش هستند و بفرمایید این یکی از انها ؟!
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
قابل توجه ۱۶۵۴ اخوی بحث بر سر فروش یک کارخانه معظم ۵۰۰۰ میلیارد تومنی به قیمت ۲۹۶ میلیارد تومنه و شما صحبت از انتقال بدهی ۳۵۰ میلیاردی میکنی که بازهم جمعا میشود ۶۴۵ میلیارد که نداده اند و باز هم تا ارزش واقعی ۵۰۰۰ میلیارد ۴۵۵۰ میلیارد ارزان خریده بودند و باز در فکر نگهداشتن و ابادی و کار نبودند و امده بودند تا وام ارزی بگیرند و انبار را خالی کنند و حقوق کارگران را بدزدند و فرار کنند .
چون این جماعت نه کاربلد و دلسوز هستند و هم اطمینان ندارند که حامی قوی که پشتشان است تا یکسال دیگر هم بماند .
پس هر چه که میشود را دزدید بردار و الفرار بسمت اونور آب .
ناشناس
|
Japan
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
چطور میشه کارخانه و تشکیلات بزرگی مثل هفت تپه را با تمام مشکلاتش بندازیم گردن دو نفر بخش خصوصی با کلی حقوق بگیر بعد برای یک سری ملاحظات سیاسی محصول همون مجتمع را از کشور دیگری وارد کنیم ؟!!!
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
چطورش را از سلطان شکر و مسولین مزایده و مدیران ارشد بپرس
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟