به بهانه افزایش 600 هزار خانوار به جمع کمیته امدادی‌ها؛

آقایان افزایش افراد تحت پوشش کمیته امداد افتخار نیست!/ مسئولان بالاشهرنشین گشتی در جنوب‌ شهر بزنند

به نظر می رسد، دولت باید در شرایط جدید اقتصادی کشور ـ که خط فقر جهش ویژه ای داشته و همچنین قیمت کالاها دو تا سه برابر شده ـ به جای اجرای برنامه های گذشته به منظور حمایت از قشرهای تحت پوشش کمیته امداد و نهادهای حمایتی، برنامه های بیشتری در ارتباط با حمایت از این قشرها به اجرا بگذارد، چون با...
کد خبر: ۸۵۵۸۱۱
|
۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۹ 29 November 2018
|
11366 بازدید
|

هفدهم اردیبهشت 97 بود که «پرویز فتاح» رئیس کمیته امداد با وجود تفاوت نگاه سیاسی که با دولت تدبیر و امید دارد از اقدامات روحانی و دولتش در کمک به مستمندان و فقرا قدردانی کرد؛ هر چند برخی همفکران سیاسی فتاح از سخنان و موضع گیری رئیس کمیته امداد شگفت زده و متعجب شدند، او تأکید داشت که با وجود علم به اینکه شاید برخی از این سخن خرسند نشوند، حرف دلش را زده و واقعیت را گفته است.

به گزارش «تابناک»؛ رئیس کمیته امداد جلسه شورای اداری، توسعه و نخبگان خراسان‌رضوی از اقدامات دولت تشکر کرد. پرویز فتاح گفت: «دنبال فرصتی بودم که این حرف دلم را بزنم، ممکن است خوشایند نباشد، اما باید براساس اعتقادات خودمان حرف بزنیم. آقای روحانی شعار رفع فقر را سر دادند، می‌خواهم منصفانه در کنار مضجع رضوی اعلام کنم که به این شعارشان عمل کردند.»

تحقق شعار دولت در رفع فقر برای مدتی کوتاه!

او افزود:‌ 4000 میلیارد تومان برای نخستین‌ بار در بودجه آمد و دولت به این تبصره 100 درصدی عمل کردند و این بسیار مهم است. دریافتی مددجویان ما و سازمان بهزیستی 3 تا 4.5 برابر شد و دعای آن‌ها برای دولت و نظام و مقام معظم رهبری بسیار موثر است، دولت و مجلس در یک هماهنگی در تبصره 16، 2100 میلیارد تومان وام اشتغال قرار دادند.

رئیس کمیته امداد بیان کرد: بانک‌ها 90 درصد این وام را پرداخت کردند، 102 هزار فقره وام پرداخت کردیم، البته در خراسان‌رضوی 7750 مورد (95 درصد) پرداخت شده و عملکرد خراسان‌رضوی بهتر از متوسط کشوری بوده است، بودجه 95 ما 100درصد پرداخت شده است.

فتاح ادامه داد: هم سال 95 و هم سال 96، تا مرز 90 درصد به بالا بودجه ما را اعطا کردند و از این بابت تشکر می‌کنم، اما تبصره 14، 7 هزار میلیارد تومان شده و بالاترین رشد بودجه، در ردیف ماست که 75 درصد رشد داشته و منتظریم آیین نامه در دولت تأیید شود تا اجرا کنیم و خواهش می‌کنم این مصوبه مختصر به کل مسأله هدفمندی گره نخورد، زیرا فروردین قرار بود این را عملی کنیم.

اضافه شدن 600 هزار خانوار به جمع افراد تحت پوشش

اما مشکلات اقتصادی که از ابتدای سال جاری به واسطه فشارهای خارجی و برخی ناکارآمدی های مدیریتی داخلی ایجاد شده است، قطعا هر آنچه تاکنون انجام شده را نقش بر آب کرده و وضعیت را برای قشر مستمری بگیر و تحت پوشش نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد بغرنج ساخته است. حتی این شرایط باعث افزایش تعداد خانواده ها و افراد تحت پوشش شده است، تا جایی که رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) 7 آذر با اشاره به اینکه بر اساس شرایط ۶۰۰ هزار خانواده به جمع افراد تحت پوشش کمیته امداد پیوسته‌اند، گفت: سال جاری ۱۴ درصد به مستمری سال گذشته اضافه شده است.

پرویز فتاح با حضور در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسش های «علی مطهری»، نایب رئیس مجلس مبنی بر تشریح آثار افزایش مستمری مددجویان در سال گذشته و همچنین تعداد افراد خروجی از تحت پوشش کمیته امداد گفت: اگر مصوبه قوه مقننه در سال گذشته نبود، نمی‌توانستیم در خصوص وضعیت مددجویان صحبت خاصی انجام دهیم.

خنثی‌ شدن برنامه‌ها و اقدامات دولت برای رفع فقر

هرچند رئیس جمهور در ایام انتخابات شعارهای رنگارنگی از جمله شعار «رفع کامل فقر» را سر داد و به اذعان رئیس کمیته امداد برای مدت کوتاهی هم به آن جامه عمل پوشاند، ناکارآمدی های اقتصادی که از آغاز سال جاری به واسطه تغییرات نرخ ارز ایجاد شد، نه تنها همه اقدامات و برنامه ریزی های دولت برای رفع فقر را نقش بر آب و بی اثر کرد، بلکه حالا باعث اضافه شدن تعداد زیادی – 600 هزار – خانوار به جمع افراد تحت پوشش کمیته امداد شده است.

به نظر می رسد، دولت باید در شرایط جدید اقتصادی کشور ـ که خط فقر جهش ویژه ای داشته و همچنین قیمت کالاها دو تا سه برابر شده ـ به جای اجرای برنامه های گذشته به منظور حمایت از قشرهای تحت پوشش کمیته امداد و نهادهای حمایتی، برنامه های بیشتری در ارتباط با حمایت از این اقشار به اجرا بگذارد، چون با شرایط فعلی مطمئنا اجرای برنامه های قبلی نه تنها پاسخگوی نیازهای این قشرها نخواهد بود، بلکه مشابه آنچه اتفاق افتاده، به افزایش تعداد خانوارهای تحت پوشش خواهد انجامید.

افزایش حقوق و دستمزد قشرهایی که به سمت آسیب پذیری بیشتر می روند، در کنار اعطای بسته های حمایتی، سیاستی است که لازم است دولت در خصوص آن خیلی زود نتیجه گیری کند و تصمیم بگیرد، چون به تأخیر انداختن این مسأله، همان و افزایش تعداد خانوارهای تحت پوشش نیز همان؛ این سیاستی است که دولت در رابطه با آن باید خیلی زود تصمیم گیری کند.

مسئولان بالاشهرنشین حداقل گشتی در جنوب شهر بزنند

چندی پیش یکی از مسئولان به مقایسه سبک زندگی مسئولان پس از انقلاب و مسئولان امروز کشور پرداخته و گفته بود، در آن زمان کسانی که در رأس امور کشور و تصمیم گیر بودند، به واسطه اینکه بعضی هایشان در جنوب شهر زندگی می کردند و یا حداقل با قشرهای ضعیف جامعه حشر و نشر زیادی داشتند، لذا می توانستند برآورد دقیق تری از وضعیت مردم و کشور داشته باشند و برای بهبود این وضعیت تصمیم بگیرند.

حالا که آقایان به اذعان خودشان دیگر در جنوب شهر زندگی نمی‌کنند و همگی بالای شهر نشینند و در نتیجه این سبک زندگی نمی توانند برآوردی از قشر ضعیف جامعه و وضعیت مردم در جنوب شهر داشته باشند، پیشنهاد می کنیم با توجه به شرایط نامساعد اقتصادی، حداقل گاهی گشتی در جنوب شهر بزنند و وضعیت مردم را بعد از افزایش وحشتناک قیمت ها ببینند.

آنچه اکنون ضروری می نماید این است که برای جلوگیری از افزایش خانواده هایی که به تعداد مستمری بگیران نهادهای حمایتی اضافه می شوند، سیاست دولت و حاکمیت باید به سمت کاهش میزان افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد باشد که این مسأله موضوعاتی مثل اختصاص یارانه های خاص به دهک های پایین درآمدی و قشر ضعیف جامعه را می طلبد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۲۹
سادیو مانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
اگر هر خانوار را به طور متوسط 3 نفر در نظر بگیریم یعنی اضافه شدن 1800000 نفر به جمع بی بضاعتان! واقعا افتخار ندارد؟ واقعا زیبا نیست؟؟
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
خجالت آوره واسه کشوری که ظرف ۴۰ سال بیش از ۱۳۰۰ میلیارد دلار درامد نفت و گاز داشته ۸۰ درصد مردمش زیر خط فقر هستند و ترکیه ای که هم جمعیت مااست و بدون نفت و گاز مردمش و کشورش در وثعیت بسیار بسیار بهتر و راحتتر از ما دارند زندگی میکنند .
واین همچ دلیل ندارد جز اینکه یک اقلیت ثابت با ناکارآمدی نتوانستند کشور را درست مدیریت کنند و البته برای خود و خانواده و جناحشون بسیار عالی کار کردند
ناشناس
| Thailand |
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
یک روزی از یک دزدی که شب ها از طریق در و پنجره اقدام به دزدی می کرده می پرسند چه کاره ای و او در پاسخ می گوید "در و پنجره" کارم !

او دروغ نگفته، او واقعا روی در و پنجره کار می کند منتها در و پنجره "طریق"، "واسطه" و وسیله است اما "کار و عمل اصلی" او دزدی است!

حکایت دولت ماست، عنوانِ عمل چاپیدن از مردم از "طریق" چاپ اسکناس بدون پشتوانه را گذاشته اند "افزایش نقدینگی" و در پوشش این عنوان فریبنده،
و رسانه های کاملا هماهنگ با آنها، این کار تکنیکی و شدید از مردم از طریق چاپ اسکناس مجعول را با بیان لفظ "افزایش نقدینگی" پنهان می کنند!

آقایان رسانه ای دنیای مجازی و دنیای واقعی!

"افزایش نقدینگی" و "در و پنجره کاری" هر دو طریق است اما عمل هر دو، "دزدی" است با این تفاوت که دزدِ در و پنجره کار از یک نفر می دزده و دزدِ افزاینده نقدینگی از ٨٠ میلیون نفر انسان می دزده؛ بفرائید جرم کدام بیشتر است؟

لطفا خودتان را به ندانستن و ناآگاهی نزنید و در مقابل مجرمان علیه ملت اقدامات عادلانه را انجام دهید.

بدانید، اصل قضیه این کار خانمانسوز از ملت و پاشیدن خاک فقر بر مردم و دادن کاسه چه کنم چه کنم به آنان است و لفظ "افزایش نقدینگی" نه بمنظور تامین بودجه کشور که بمنظور بهانه و پنهان نگاه داشتن غرض ورزی فوق بیان میشود.

نگاه کنید به ارزش پول ملی چه بر سر ریال آمده ؟

در واقع این ارزهای خارجی نیست که افرایش پیدا می کنند بلکه این ریال است که پی در پی همواره سقوط می کند.

سامانه اقتصادی ایران و ساز و کار بانک مرکزی ایران در قد و اندازه های امارت متحده عربی، قطر و بحرین هم نشد حتی در حد و اندازه های افغانستان سر تا پا در جنگ و ویرانی چهل ساله و عراق چهل سال درگیر پنج جنگ ویرانگر هم نشد، کره جنوبی و ژاپن و چین پیشکش !

رتبه هفدهمین یا هجدهمین اقتصاد جهان را داریم اما درصد عظیمی از مردم عین اسفند روی آتش در فقر و فقر مطلق و فلاکت بالا و پائین می پرند!

هیچ جامعه شناسی نیست که نداند، فقر، مادر انواع و اقسام فسادها، بدبختی ها، سیاه روزی ها، محنت ها، موانع و بیماریهاست پس چرا خاک فقر، نگون بختی، فلاکت، بی چاره گی، بی نوایی و سیه روزی را بر جان و روح و روان و زندگی جامعه می پاشید؟


کجای این هجدهین رتبه اقتصادی در جهان با این فقر و بد بختی عجیب و قریب سازگاره ؟

همه رسانه ها باید تمام توان شان را بکار بگیرند تا از چاپ اسکناس بدون پشتوانه توسط دولت به هر بهانه، توجیه یا پوششی بمنظور جلو گیری از سیه روزی بیش از پیش مردم، ضمن روشنگری قوه قضائیه را متقاعد بکنند افزایش نقدینگی خارج از اصول و قواعد اقتصادیِ کشور داری، دقیقاً معادل چاپ اسکناس جعلی توسط جاعلین اسکناس است با این تفاوت که جرم دولت که وظیفه صیانت از حقوق ملت را دارد خود بمراتب بدتر و بیشتر از جاعلین نقض غرض می کند بنابر این هر کس که در چاپ اسکناس مجعول نقش دارد باید متناسب با جرمش تفهیم اتهام، محاکمه و مجازات شود و اسکناس های بی پشتوانه باید از چرخه اقتصادی کشور خارج و معدوم گردد تا این کشور سر و شکل یک کشور واقعی را بخود بگیرد نه سفره و بیت المالِ خودمان و فک و فامیل و آقازاده ها و خودی ها!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
اگر خبر رو بهتر می خوندید کمیته ی امداد ادعای افزایش کمک های مردمی نسبت به سال گذشته داشتند که عاملی شده است برای حمایت از خانواده های بی بضاعت بیشتر.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
اللهم عجل لوليك الفرج سريعا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
تو در کنار فراتی ندانی این معنی........به راه بادیه داند قدر آب فرات..............
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
کدام وزیر و مسئول در پایین شهر دربین مردم عادی است؟
کیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
باسلام. در حوادث و اتفاقات طبیعی و غیرطبیعی اخیر، مجموعه دولت و حکومت به همراه کارشناسان و مجموعه نهادهای تصمیم گیر و اجرایی، دانشگاهیان و به نوعی حوزویان و نیز صاحبان فکر و اندیشه، حساب و کتاب، نشان دادند که راه حلی برای هیچگونه مشکلی ندارند و فقط در برگزاری جلسات و کمیسیونها و سمینارها، دارای ویترین پرزرق وبرقی هستند. افتخار میکنیم که دارای برترین رتبه در تولید علم هستیم، موشک های نقطه زن داریم، اشراف اطلاعاتی در منطقه داریم، امنیت داریم، ... ولی آنچه در کف جامعه بیمار نمایان است میتوان به انواع فساد، انواع تقلب، وضعیت خودرو، انواع سلاطین(سکه، دلار، شکر و ...) دلالان بی وجدان و بی دین و بی ایمان که بویی از انسانیت نبرده اند، گرانی های بی حدواندازه و بی حساب و کتاب با لجامی گسیخته و بدون ترس از کنترل و بازرسی ... اشاره نمود. به راستی به کجا چنین شتابان؟ کجایند مردان بی ادعا؟ چه بر سر این مردم که همواره باهم بودند و از جنگ تحمیلی عبور کردند امده که هر روز از جیب همدیگر و دیگران بیرحمانه ارتزاق میکنند. به راستی اساتید و دانشمندان ما سرکار نیستند و یا انها که سرکار هستند بی سواد نیستند؟ توهین به بیسوادان نباشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
کسانی که در نقاط خوش آب و هوای تهران زندگی میکنن و حقوق چند ده ملیونی میگیرن اصلا نمیفهمند مردم در چه وضعیتی قرار دارن.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
و البته مردم به چنین دولتی که وزیرش علنا اعلان می کنه مسئولان باید پولدار باشند تا دیگه به فکر پول نباشند و برای مردم کار کنند رای داده اند. منتظریم برامون کاری کنند.
میهندوست
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
روز به روز به جای اینکه سطح رفاه وثروت جامعه را بالا ببریم داریم پسرفت می کنیم و بر جمعیت فقرا افزوده می شود.بخاطر نرخ افسار گسیخته این دلار بی پشتوانه قلابی خیلی ها به خاک سیاه نشستند.نمی شد تدابیری که الان بانک مرکزی اتخاذ نموده اول فرودین اتخاذ می کرد که اینهمه معضل ومشکل برای مردم.کاسب.تولید کننده ایجاد نشود!!این شائبه ایجاد می شود که برخی عمدا می خواهد مردم گرفتار و درگیر مشکلات باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
آقای فتاح شما هم سعی کنیدبه جای ساخنمانهای مجلل اداری در تهران چهار تا کارخانه بسازید برای دامداری وکشاورزی. سرمایه گذاری کنید همین طور مفت. نقدی. پول در اختیار مردم قرار ندهید. برایشان کار ایجاد کنید تا تولید کنند سهامدارشان کنید. آن وقت افتخار کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
با این تفکر کاملا موافقم
ناشناس
|
France
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
کاندیدها در مناظره ها می گفتند کاری میکنیم فقر مطلق تو کشور نداشته باشیم این بود اون وعده ای توخالی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۸
تا مردم باشن یا رای ندن یا وقتی فرق بین وعده و شعار با برنامه رو
فهمیدن رای بدن!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟