آرسن ونگر که این فصل هم مثل فصول دیگر، با تعداد مصدومان زیادی مواجه است، در آستانه بازی با پورتو آرشاوین را از دست داده و ادواردو هم پس از چند هفته مصدومیت، شاید شرایط مناسبی برای حضور در ترکیب اصلی نداشته باشد. در این شرایط فقط می ماند نیکلاس بنتنر که چند برابر کیفیت بازی اش، اعتماد به نفس دارد و زهر و خطر چندانی برای مدافعان حریف ندارد.
قدس؛ 1-فرم تازه برگزاری مراحل حذفی لیگ قهرمانان، بیش از همه به سود تماشاگران جهانی این مسابقات است. حالا تقریباً همه بینندگان تلویزیونی می توانند هر 8 بازی مرحله یک هشتم نهایی را تماشا کنند.
دیشب که یونایتد و میلان و لیون و رئال بازی کردند و امشب هم بازی اصلی در مونیخ بین بایرن و فیورنتینا برگزار خواهد شد. خوش سلیقگی یوفا در برگزاری مراحل حذفی این فصل، سود این مجموعه و البته باشگاههای حاضر در مسابقات از حق پخش تلویزیونی لیگ قهرمانان را نیز افزایش خواهد داد. در واقع در مرحله یک هشتم نهایی، پخش زنده هیچ مسابقه مهمی را تماشاگران تلویزیونی از دست نخواهند داد.
2 -شاید اگر امشب همزمان با بازی بایرن- فیورنتینا، مسابقه اینتر- چلسی هم برگزار می شد، تمرکز اغلب فوتبالی ها معطوف جدال آنچلوتی و مورینیو می شد، اما حالا که این دوئل یک هفته دیگر برگزار می گردد، معلوم می شود که تقابل بایرن مونیخ و فیورنتینا هم چقدر جذاب و مهم است؛ مسابقه‏ای که در آن هم می توان زور خط حمله بایرن را بررسی کرد و هم میزان ضعف سازمان دفاعی این تیم سرحال را... فن خال که تا آستانه برکناری از سرمربیگری بایرن پیش رفته بود.
پس از پیروزی تاریخی در تورین مقابل یوونتوس، تیمی تازه از بایرن مونیخ ساخت و حالا تیمش را به جایی رسانده که تنها به دلیل دو واحد تفاضل گل، پایین تر از لورکوزن در جدول رده بندی بوندسلیگا دوم است؛ یعنی فاصله بایرن با صدر جدول لیگ آلمان تنها دو گل است.
3 -بازی پورتو با آرسنال، تحت تأثیر نمایش مونیخ قرار گرفته و این طبیعی است که توجه بیشتری معطوف بازی بایرن- فیورنتینا شود بخصوص که خیلی ها تصور صعودی بی دردسر برای تیم ونگر را می کنند، اما در عمل صعود آرسنال چندان راحت نخواهد بود.
آرسن ونگر که این فصل هم مثل فصول دیگر، با تعداد مصدومان زیادی مواجه است، در آستانه بازی با پورتو آرشاوین را از دست داده و ادواردو هم پس از چند هفته مصدومیت، شاید شرایط مناسبی برای حضور در ترکیب اصلی نداشته باشد. در این شرایط فقط می ماند نیکلاس بنتنر که چند برابر کیفیت بازی اش، اعتماد به نفس دارد و زهر و خطر چندانی برای مدافعان حریف ندارد.
آرسنال مثل قدرت‏های چند فصل اخیر لیگ قهرمانان از جمله یونایتد و بارسلونا و چلسی، در خانه خودش شکست ناپذیر نیست و به همین دلیل باید حتماً در پرتغال به گل برسد، اما با اوضاعی که خط حمله تیم ونگر دارد،کار برای آنها سخت خواهد بود. اگر آرسنال امشب با یک گل ببازد و حتی به تساوی صفر-صفر هم برسد، در بازی برگشت گرفتار فشار روانی بازی خانگی خواهد شد.
نکته اینجاست که هرچند قرعه پورتو برای آرسنال خیلی خوب بود و این تیم را از رویارویی با تیمهایی مثل اینتر و میلان نجات داد، اما پورتو هم ترجیح می داد از بین تیمهای سرگروه با آرسنال مواجه شود تا با یونایتد یا بارسا یا رئال مادرید! پس هر دو تیم با خوشحالی به استقبال این بازی خواهند رفت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار