جشنواره فیلم فجر در کنترل رسانه‌های غیررسمی؟

متاسفانه در سال‌های اخیر با آمدن رسانه‌های بدون مجوز و غیررسمی و حتی کانال‌های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی فضای کار آبرومند بسیار مخدوش شده و این مساله رابطه سینماگران و رسانه‌ها را نیز از حالت سالم خارج کرده است. باج‌خواهی برخی افراد از اهالی سینما، انتشار مطالب سراسر توهین و اتهام علیه سینماگران و حتی اهالی رسانه، دزدی مطالب رسانه‌های رسمی و اضافه کردن حاشیه به اصل مطلب و بازنشر آن در کانال‌های تلگرامی، گرفتن پول برای انتشار اخبار و …. از جمله آفت‌های وضعیت نابسمان امروز است که انتظار می‌رود به همت رسانه‌های رسمی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اوضاع بهتری پیدا کند.
کد خبر: ۸۶۶۱۱۵
|
۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۹ 03 January 2019
|
3439 بازدید

نغمه دانش آشتیانی روزنامه نگار و منتقد؛ می گویند «آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است»؛ این توصیف موقعیت این روزهای فعالان رسانه ای سینما در مواجهه با فهرست منتشرشده از سوی سازمان سینمایی با موضوع درخواست کارت برای شرکت در کاخ رسانه ای جشنواره ملی فیلم فجر است.

عده ای سرشان را بالا گرفته اند و آبرومندند که در این روند شفاف سازی مشخص شده است که چه افرادی برای دریافت کارت جشنواره معرفی کرده اند و تعداد درخواست هایشان چقدر است و عده ای نیز مورد پرسش و گلایه هم‌صنفان خود قرار گرفته اند که چرا باید این میزان کارت از جشنواره طلب کنند. از سوی دیگر اسامی منتشرشده نیز محل بحث است زیرا بسیاری از اسامی هرگز مطلبی سینمایی منتشر نکرده اند.

در فهرست منتشرشده از سوی سازمان سینمایی که به تازگی سکان آن را حسین انتظامی به دست گرفته و به وعده خود در زمینه شفاف سازی عمل کرده است، اسامی رسانه هایی دیده می شود که نسبتی با سینما ندارند و مشخص نیست صاحبان آنها با چه استدلالی درخواست کارت حضور در کاخ رسانه ای جشنواره فیلم فجر را دارند؟

حضور اسامی رسانه های فاقد مجوز مساله دیگری است که البته این پرسش را پیش روی معاونت مطبوعاتی می گذارد که چطور رسانه هایی بدون مجوز مشغول فعالیت و حتی سهم خواهی هستند و متولی امر رسانه ها در این زمینه ساکت است!

حال باید دید گام بعدی سازمان سینمایی چیست و آیا از صدور کارت برای افراد و رسانه های نامرتبط خودداری می کند و یا فشارهای داخلی و خارجی باعث عقب نشینی از این سیاست جدید می شود. البته آنچه مسلم است براساس نامه ای که نمایندگان رسانه های رسمی کشور خطاب به انتظامی نوشته و منتشر کرده اند بدنه رسمی رسانه ها و فعالان رسانه ای سینمایی موافق شفاف سازی و حذف درخواست های نامعقول هستند.

در پایان لازم به ذکر است که در شرایطی که مطبوعات به طور عام صنف درست و درمانی ندارند و به طور خاص در حوزه مطبوعات سینمایی هیچ صنفی وجود ندارد حرکاتی از این دست بتواند به اوضاع نابسامان این روزهای رسانه های سینمایی سامانی بدهد.

متاسفانه در سال های اخیر با آمدن رسانه های بدون مجوز و غیررسمی و حتی کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی فضای کار آبرومند بسیار مخدوش شده و این مساله رابطه سینماگران و رسانه ها را نیز از حالت سالم خارج کرده است. باج خواهی برخی افراد از اهالی سینما، انتشار مطالب سراسر توهین و اتهام علیه سینماگران و حتی اهالی رسانه، دزدی مطالب رسانه های رسمی و اضافه کردن حاشیه به اصل مطلب و بازنشر آن در کانال های تلگرامی، گرفتن پول برای انتشار اخبار و .... از جمله آفت های وضعیت نابسمان امروز است که انتظار می رود به همت رسانه های رسمی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اوضاع بهتری پیدا کند.

آنچه بدان اشاره شد خلاصه ای از وضعیت فعلی مطبوعات سینمایی و بخش های سینمایی رسانه هاست که جا دارد در قالب مطالب مفصل تر مورد کارشناسی قرار گیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟