مدیرکل فرآوردههای غذایی و نوشیدنی سازمان غذا و دارو از غنی سازی نوشیدنیهای تولیدی با ویتامین D۳ در یزد خبر داد.
به گزارش میزان، وحید مفید با اشاره به اینکه غنی سازی آرد با ویتامین D. به صورت پایلوت در بیرجند در حال اجرا است، عنوان کرد: غنی سازی نوشیدنیها با ویتامین D۳ به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد انجام شده است.
وی در ادامه افزود: همچنین این اقدام با رعایت شرایط مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاههای معتبر با مقادیر مندرج در دستورالعملهای اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی صورت گرفته است.
مفید تاکید کرد: تمدید پروانه ساخت این فرآوردهها منوط به مطابقت مقادیر پایشهای لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فرآورده در دوره ماندگاری به عمل آمده و با ضابطه غنی سازی است.