به رغم آنکه برخی اخبار طی روزهای گذشته حکایت از منتفی شدن استیضاح منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری داشتند، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از منتفی نشدن این استیضاح خبر میدهد.
به گزارش «تابناک»، پس از آنکه استیضاح وزیر علوم در ده محور تنظیم گردید و با امضای ۸۰ نماینده مجلس شورای اسلامی، به هیات رئیسه مجلس تقدیم شد، سلسله اتفاقاتی در دستور قرار گرفت که از جمله آنها، دعوت غلامی به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بود.
نشستهایی که تقریبا همزمان با اجرایشان، برخی تلاشهای عجیب در جامعه دانشگاهی برای ابقای وزیر در سمتش به جریان افتاد و کمی بعد، اثرات آنها بروز و نمود یافت. آثاری از جنس پس گرفتن امضاهای برخی نمایندگان از استیضاح وزیر.
روندی که موجب شد ۸۰ امضای درج شده ذیل طرح استیضاح وزیر علوم به ۳۰ امضا برسد و در ادامه این روند کاهشی، اعلام شود که این استیضاح از دستور کار مجلس خارج شده است. موضوعی که اکنون سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تلویحا آن را رد میکند.
میرحمایت میرزاده در بخشی از گفتوگوی تفصیلی خود با خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا) در پاسخ به سوالی در خصوص فرجام استیضاح غلامی گفته: «در ابتدا که استیضاح وزیر علوم مطرح شد، ۸۰ نفر از نمایندگان مجلس پیشنویس استیضاح را امضا کردند. بعداً به ۳۰ امضا رسید و همینطور تعداد کم شد. ۱۰ مورد را در خصوص استیضاح وزیر علوم بررسی کردیم. نهایتاً عزیزان استیضاحکننده در کمیسیون مطرح کردند که به ما ۱۵ روز فرصت دهید تا تصمیم بگیریم قانع شدیم یا نه.»
این نماینده مجلس در ادامه افزوده: «ما هم بهعنوان کمیسیون آموزش گزارش مربوطه را تهیه کردیم و این گزارش را در اختیار هیاترئیسه قراردادیم که آنها باید در این زمینه اظهار نظر کنند.» اظهار نظر که نشان میدهد اگرچه استیضاح وزیر علوم با ریزش شدید امضاهایش مواجه شده، اما هنوز در دستور کار قرار دارد و کان لم یکن نشده است.