گزارش

کشتی‌گیر تیم ملی بخاطر دوپینگ ۴سال محروم شد

نمونه B این کشتی‌گیر نیز در لابراتواری در دوحه پایتخت قطر مورد بررسی مجدد قرار گرفت و دوپینگ وی تأیید شد همچنین مسئولان اتحادیه جهانی کشتی از طریق ویدئو کنفرانس در جریان دفاعیات این کشتی گیر قرار گرفتند اما در نهایت قانع نشدند.
کد خبر: ۸۷۵۰۲۷
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸ 02 February 2019
|
7808 بازدید

خبر رسیده که مصطفی صالحی زاده فرنگی‌کار وزن ۹۷ کیلوگرم تیم ملی به علت دوپینگ به مدت ۴ سال از حضور در کلیه میادین کشتی محروم شد. فدراسیون کشتی ایران نیز به پرداخت ۲۰ هزار فرانک سوئیس محکوم شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، سید مصطفی صالحی‌زاده فرنگی‌کار وزن ۹۷ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی و دارنده مدال‌های طلای جوانان آسیا ۲۰۱۳ و طلای بزرگسالان آسیا ۲۰۱۷ به علت دوپینگ در جریان رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ به مدت ۴ سال از حضور در کلیه میادین داخلی و بین المللی کشتی محروم شد.

صالحی زاده در جریان این رقابت‌ها که اردیبهشت ماه امسال در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار شد به مدال طلای آسیا رسید اما به نوشته ایسنا پس از انجام آزمایش دوپینگ توسط مأموران آژانس بین‌المللی مبارزه با دوپینگ (وادا) به علت مصرف ماده ممنوعه استانوزولول به ۴ سال محرومیت از ۱۷ اردیبهشت ۹۷ لغایت ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ محکوم شد. فدراسیون کشتی ایران نیز به پرداخت مبلغ ۲۰ هزار فرانک سوئیس معادل ۲ میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه محکوم شد.

نمونه B این کشتی‌گیر نیز در لابراتواری در دوحه پایتخت قطر مورد بررسی مجدد قرار گرفت و دوپینگ وی تأیید شد همچنین مسئولان اتحادیه جهانی کشتی از طریق ویدئو کنفرانس در جریان دفاعیات این کشتی گیر قرار گرفتند اما در نهایت قانع نشدند.

بر اساس اعلام اتحادیه جهانی کشتی صالحی‌زاده تا ۲۱ روز برای اعتراض نسبت به این تصمیم فرصت دارد.صالحی زاده نماینده کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۷ نیز بود که به عنوانی بهتر از دوازدهمی نرسید.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟