ته چین؛

طرز تهیه پن‌کیک موزی بدون نیاز به آرد

کد خبر: ۸۷۵۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵ 05 February 2019
تعداد بازدید : 1857
کد خبر: ۸۷۵۷۰۸
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵ 05 February 2019
|
8254 بازدید


مواد لازم
دو عدد موز رسیده
یک دوم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
دو عدد تخم مرغ
بازدید 8254
کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند. موز میوه گرمسیری است که طعم شیرین و دلنشینی دارد و وجود آن در پن‌کیک و طعم آن، پن‌کیک را خیلی بهتر و عالی‌تر می‌کند. درست کردن این پن‌کیک بسیار آسان است و شما برای این کار تنها به سه ماده تشکیل دهنده نیاز دارید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟