ته‌چین؛

ترفند برش خلالی جولیَن

کد خبر: ۸۷۶۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 12 February 2019
تعداد بازدید : 3108
کد خبر: ۸۷۶۳۶۱
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 12 February 2019
|
11863 بازدید
بازدید 11863
یکی از ترفندهای متداول آشپزخانه مهارت‌ کار با چاقو است. یکی از چالش برانگیزترین مهارت‌ها کار با چاقو برش خلالی جولیَن می‌باشد که یک اصطلاح کلاسیک مدارس آشپزی برای برش‌هایی به اندازه‌ طول 5 تا 6.25 سانتی‌متر و ضخامت 3.1 میلی‌متری است. این برش‌ کمی قلق دار می‌باشد. نحوه انجام این برش را به همراه تکنیکی خاص و جدید را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری