مدیرکل مدیریت بحران خوزستان از تلاش جهت استحکامسازی سیلبندهای بخشهای مختلف شوش و جلوگیری از ورود سیلاب به مناطق در معرض خطر خبر داد.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، کیامرث حاجیزاده در بازدید از مناطق در معرض خطر سیل در حاشیه رودخانه دز با اشاره به بارندگی دو روز گذشته گفت: در بارشهای اخیر بر اثر افزایش میزان ورودی آب به سدهای کرخه و دز به ویژه سد دز بعضی از روستاها در خطر تهاجم سیل رودخانه قرار گرفتهاند.
وی بیان کرد: بر اثر این بارندگی، به سیلبندها و دیوارههای ساحل رودخانههای کنار روستاها آسیب وارد شده است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: پیرو بازدید استاندار خوزستان، از چند روز گذشته ماشینآلات لازم را در همه شهرستانهای استان خوزستان بسیج شدهاند.
حاجیزاده اظهار کرد: حدود ۵۰۰ دستگاه ماشینآلات از طریق همه شرکتها و دستگاههای اعضای شورای مدیریت بحران استان خوزستان در شهرستانهای در معرض سیل در فاصله دو سه ماه اخیر مشغول استحکامسازی هستند.
وی اظهار کرد: در دو حوضه آبریز کرخه و دز که بیشترین مشکلات را به همراه داشتیم، ماشینآلات بسیج شده و شامگاه جمعه نیز در منطقه هویزه، سوسنگرد و حمیدیه حضور داشتیم که در این مناطق حدود ۱۶۰ دستگاه ماشینآلات مورد نیاز مستقر شدهاند.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ دستگاه ماشین در مناطق مختلف بخشهای شاوور، آهودشت، مرکزی و فتحالمبین شوش و همچنین دزفول مستقر شدهاند.
حاجیزاده با اشاره به برنامهریزی انجام شده در دو زمینه برای پیشگیری از وارد شدن سیل و ورود رودخانه دز به سمت یک روستا، افزود: یک قسمت از کار مربوط به استحکامبخشی سیلبند است که کلیه ماشینها در حال حاضر بسیج شدهاند و با حضور مسئولان شهرستان و بعضی از مدیران استانداری پیگیری در حال انجام است. شرکت نیشکر هفت تپه و مدیرعامل آن و همکاران وی نیز پای کار هستند.
وی ادامه داد: بر اثر افزایش دبی آب و عدم لایروبی بستر رودخانهها، متأسفانه رودخانه از مسیر اصلی خود منحرف شده و عدم لایه روبی سیلبند و دیوار، این روستا را مورد تهدید قرار داده است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: در حال حاضر با ۵ دستگاه بولدوزر دینو و یک دستگاه بیلبوم بلند، اقدامات شروع شده و در منطقه میانآب در حال تلاش هستند که رودخانه به راه خود بازگردانده شود. البته برای سرعت بخشیدن به کار، میزان خروجی سد را از صبح جمعه کاهش دادیم تا بتوانیم این سیلبندها را استحکامبخشی کنیم.
حاجیزاده با اشاره به اینکه همه اعضای شورای مدیریت بحران شهرستان شوش و فرماندار این شهرستان پای کار هستند، اظهار کرد: در حال حاضر مصالح به اندازه کافی توسط سازمان آب و برق خوزستان فراهم شده و شرکت نیشکر هفتتپه نیز سنگ لاشه و کوپال فراهم کرده و شهرداری شوش نیز برای تحویل مصالح در حال همکاری هستند.