از آنجا که راوی این فیلم BBC بوده است باید با تأمل به این مسأله نگریست چرا که BBC از نظر ما قابل اعتماد نیست/ راحت‌ترین هنر در فیلم‌سازی مونتاژ فیلم است تا خواسته تولیدکننده را تأمین کند.
به تازگی فیلم 18 دقیقه‌ای از حمله به کوی دانشگاه در شبکه تلویزیونی «بی.بی.سی» پخش شده است که کمیسیون امنیت ملی در نظر دارد آن را بررسی کند.
به گزارش ایلنا، علاءالدین بروجردی، رئیس این کمیسیون، با حضور در جمع خبرنگاران پارلمانی، انتشار این فیلم را تأمل‌برانگیز دانست و افزود: از آنجا که راوی این فیلم، BBC بوده است باید با تأمل به این مسأله نگریست چرا که BBC از نظر ما قابل اعتماد نیست.
 
به گفته وی، راحت‌ترین هنر در فیلم‌سازی، مونتاژ فیلم است تا خواسته تولیدکننده را تأمین کند، لذا باید با تأمل به این مسأله نگریست.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

بااین پیش فرض نتیجه تحقیق قابلا معلوم است

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

آخی...بیچاره مجلسیا اصلا روحشونم خبر نداشته اونشب چی شده بوده.خووب شد بی بی سی بهشون نشون داد تا بررسی کنن...

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

یهو بگین تو هالیود درست شده! فکر نکنم بگین روتون نمیشه چون نشون دادین که روتون زیاده!

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

تا زمانی که این فیلم ها قبل از پخش بدون سانسور در رسانه ی ملی در رسانه هایی مانند بی بی سی پخش شود اعتماد به رسانه ی ملی عاقلانه نیست واسم رسانه ملی نیست فقط سرمایه ی ملت را می خورد .

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

راحت ترین راه تکذیب هر سند بخصوص فیلم ادعای مونتاژ کاری آنست

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

حمله به کوی دانشگاه؟ کدام دانشگاه کدام حمله . حالتون خوبه؟

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

راستی نظر این آقا در مورد فیلمی که BBCدر مورد مذاکرات مقامات ایران در دولت قبلی در مورد مسایل هسته ای ساخته بود و در 2روز چندین بار از شبکه های مختلف صدا وسیمای ملی!! پخش شد چیست؟ آن زمان BBCراست می گفت ولی حالا دروغگو و مونتاژ....

فرهاد -> 1388/12/09
پاسخ

باید نه به BBC بلکه باید به نوع و زمان انتشار این فیلم شک کرد. این فیلم حاوی تصاویر با کیفیتی از حمله لباس شخصیها و نیروی انتظامی به کوی دانشگاه است که با اظهارات و اطلاعت منتشر شده در همان زمان همخوانی دارد.

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

حالا بگین چرا مردم دنبال رسانه های بیگانه هستند. آخه ما اخبار کشورمان را از خارج باید بگیریم. یادتان باشه چند تا دانشجو در ان ماجرا بوده و به چه تعداد از دوستانشان ماجرا را خبر داده اند. مثل کبک سر زیر برف نکنید.

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

خبر همان طور که قبل از راهپیمایی و بعد از اون به بی بی سی نگاه ویژه می شود بهتر است به این فیلم هم نگاهی بیندازند شاید چیزی دستگیرشان شد. هر چند با پاک کردن صورت مساله نمی توان آن را حل کرد. عاقلان دانند.

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

هنوز بررسی نکردی میگن مونتاژ.منظور از بررسی انتخاب روش ماستمالیه دیگه

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

نگفتن هر فیلمی می تونه مونتاژ باشه یا فقط فیلم های بی بی سی مونتاژه؟

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

از نظر اقایون قتل ندا هم مونتاژ بوده چه برسه به این فیلم!!!

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

جوان های نخبه مملکت را یه مشت وحشی به خاک و خون کشیده اند آقایان می خواهند مچ بی بی سی را بگیرند!

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

پس جریان پاره شدن عکس امام هم مونتاژ بود؟ چون که خیلی راحته اینجور که شما میگویید

مونتاژ -> 1388/12/09
پاسخ

یعنی صدا سیمای ما هم برا تامین خواسته هاش بلده از این مونتاژا بکنه؟

کاربر مهمان -> 1388/12/09
پاسخ

اگر بدون صدا هم ببینید گریه ادم در میاد

ali -> 1388/12/09
پاسخ

به نظر من بهتره مجلس وقت ارزشمندشو صرف بررسی این مسایل پیش پا افتاده مثل حمله به کوی دانشگاه و کهریزک نکنه. بهتره یک راهپیمایی دیگر در محکومیت استکبار جهانی در مجلس برگزار کنند.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین