هزار و پانصد و هشتاد و چهارمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

خبر یک نماینده از رصد شدن ای‌میل‌های ظریف/روزنامه جوان: حمایت اصلاح‌طلبان از رئیسی مشکوک است/کدخدایی: از برگزاری رفراندوم درباره پالرمو و CFT هراسی نداریم/واکنش آملی لاریجانی به سخنان روحانی درباره مجمع تشخیص

رصد‌خانه «تابناک»، خبر‌هایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند پزشکیان: سال ۹۸ چند تعطیلی رسمی داریم؟/روایت لاریجانی از تماس با ظریف بعد از استعفا/ائمه جمعه کهنسال استعفا دهند و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۸۸۲۴۶۶
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۵ 02 March 2019
|
29471 بازدید
|

تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

پاسخ محسن رضایی به شایعات

محسن رضایی امروز بعد از جلسه مجمع به تکذیب شایعه ای پرداخت که چند کانال بی نام و نشان راه انداخته بودند. دبیر مجمع با اشاره به حملاتی که طی یک سال اخیر به مجمع تشخیص مصلحت نظام شده، به خبرنگاران گفت: «از همین دیروز و امروز فضاهایی درست کرده اند که رئیس مجمع تشخیص در مورد من چیزی گفته و امروز از از قول من، جواب او را داده اند! در حالی که هر دو تکذیب می شود نه ایشان ونه من چنین صحبت هایی نکرده ایم.»

خبر یک نماینده از رصد شدن ای‌میل‌های ظریف

ایسنا نوشت: علیرضا رحیمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: متن ایمیل محرمانه دکتر ظریف به رئیس‌جمهور چگونه رصد و منتشر شد؟ ایسنا نوشت: علیرضا رحیمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: متن ایمیل محرمانه دکتر ظریف به رئیس‌جمهور چگونه رصد و منتشر شد؟

‏دکتر ظریف، می‌داند ایمیلش به رئیس جمهور و متن محرمانه استعفایش، شنود شده و در سایت‌ها منتشر شده است، اما چیزی نمی‌گوید چون هم عادت کرده و هم دنبال حاشیه نیست. ‏در دیدار امروز نمایندگان امید با ظریف نکاتی شنیدنی در سخنانش بود.

ایرنا از قول یک منبع آگاه: رئیس جمهور و وزیران ارتباط ایمیلی ندارند

یک منبع آگاه در دفتر رئیس جمهوری اظهارات یک نماینده مجلس درباره شنود شدن استعفای ایمیلی وزیر امور خارجه به رئیس جمهور را تکذیب کرد و گفت: اساسا بین رئیس جمهور و وزیر امور خارجه و سایر اعضای هیأت دولت ارتباط ایمیلی برقرار نیست. این اظهار نظر در واکنش به حرف‌های علیرضا رحیمی بیان شده است. این نماینده مجلس اظهارات امروز وزیر امور خارجه دردیدار برخی اعضای فراکسیون امید را شنیدنی توصیف کرد. در پاسخ به این اظهارات، یک منبع آگاه در دفتر رئیس جمهور به خبرنگار سیاسی ایرنا گفت:اصلا بین رئیس جمهور و اعضای هیات دولت ارتباط ایمیلی برقررا نیست و لذا شنود شدن ایمیل اساسا صحت ندارد. این منبع با اشاره به توییت رحیمی درباره 'ایمیل محرمانه' گفت: اصولا دردولت هیچ مکاتبه محرمانه و دارای طبقه بندی از طریق ایمیل منتقل نمی شود.

افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها در سال۹۸ پلکانی است

غلامرضا کاتب، رئیس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس گفت: افزایش حقوق‌ها در سال ۹۸ باید بر اساس احکام قانون برنامه ششم و به روش پلکانی باشد. دولت اگر علاوه بر افزایش حقوق با ضریب ۲۰ درصد برای قشرهایی که درآمد زیر ۳ میلیون تومان دریافت می‌کنند، حکم دیگری لازم داشته باشد، ما آمادگی داریم در کمیسیون تلفیق بودجه مجوز لازم را صادر کنیم.

با تصمیم مجمع، پالرمو و CFT همزمان بررسی خواهند شد

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: در جلسه امروز مجمع تشخیص برای بررسی پالرمو اصلاً بحث محتوایی صورت نگرفت، بحث این بود که یک پیشنهاد مطرح شد مبنی بر اینکه، چون CFT و پالرمو به لحاظ فنی با یکدیگر ارتباط دارند و هر دو هم در ارتباط با FATF هستند، بحث CFT هم در مجمع باز شود. در مجمع تصمیم گرفته شد فعلاً رأی‌گیری در مورد پالرمو صورت نگیرد و بحث CFT هم باز بشود تا در آینده بتوانیم تصمیم مشخصی اتخاذ کنیم. درباره پالرمو و CFT رفراندوم برگزار نخواهد شد. مجمع پیشنهاد تعویق در رأی گیری پالرمو را داد، دولت و مجلس هم قبول کردند. فضای مجمع همچنان درباره پالرمو منفی است.

بانک‌های وابسته به نیرو‌های مسلح در بانک سپه ادغام می‌شوند

بانک مرکزی در اطلاعیه ای اعلام کرد: به اطلاع عموم هموطنان گرامی می‌رساند، بر اساس مصوبات شورای پول و اعتبار و شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران سه قوه) در ارتباط با ادغام بانک‌ها و موسسه اعتباری وابسته به نیرو‌های مسلح در بانک سپه، این مهم با اتخاذ تمهیدات مناسب و اطمینان بخش برای مشتریان، سپرده‌گذاران، سهامداران، کارکنان و سایر ذینفعان مد‌نظر قرار گرفته و پس از انجام بررسی‌های کارشناسی گسترده با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط، برنامه‌ای جامع، هماهنگ و مؤثر در مسیر اصلاح نظام بانکی کشور و ساماندهی بازار پول تدوین شده است.

بانک مرکزی در اطلاعیه ای اعلام کرد: به اطلاع عموم هموطنان گرامی می‌رساند، بر اساس مصوبات شورای پول و اعتبار و شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران سه قوه) در ارتباط با ادغام بانک‌ها و موسسه اعتباری وابسته به نیرو‌های مسلح در بانک سپه، این مهم با اتخاذ تمهیدات مناسب و اطمینان بخش برای مشتریان، سپرده‌گذاران، سهامداران، کارکنان و سایر ذینفعان مد‌نظر قرار گرفته و پس از انجام بررسی‌های کارشناسی گسترده با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط، برنامه‌ای جامع، هماهنگ و مؤثر در مسیر اصلاح نظام بانکی کشور و ساماندهی بازار پول تدوین شده است. بر این اساس، با هدف متمرکز کردن توانمندی و ظرفیت بانک‌های انصار، قوامین، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و مؤسسه اعتباری کوثر در قالب یک بانک واحد با ثبات و کارآمدتر و به منظور ارائه خدمات بهتر به خانواده نیرو‌های مسلح و عموم مردم، بانک‌ها و مؤسسه اعتباری یادشده در بانک سپه به عنوان نخستین بانک ایرانی و یکی از بانک‌های معتبر دولتی در عرصه بانکداری کشورمان ادغام می‌شوند.

سال ۹۸ چند تعطیلی رسمی داریم؟

سال ۱۳۹۸ هجری شمسی، ساعت ۱:۲۸:۲۷ روز پنجشنبه یکم فروردین هجری شمسی مقارن با ۱۴ رجب ۱۴۴۰ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۱۹ میلادی تحویل خواهد شد. سال آینده ۵۲ جمعه دارد و ۲۵ روز هم تعطیل رسمی خواهیم داشت. ماه‌های فروردین، خرداد و آبان بیشترین تعطیلی رسمی را خواهیم داشت و در عوض ماه‌های اردیبهشت، آذر و دی به جز روز‌های جمعه هیچ تعطیلی رسمی نداریم.

کدخدایی: از برگزاری رفراندوم درباره پالرمو و CFT هراسی نداریم

عباسعلی کدخدایی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی درخصوص سخنان رئیس‌جمهور درباره لوایح FATF و اینکه وی گفت شورای نگهبان با این لوایح موافق است، گفت: من سخنان ایشان را شنیده‌ام. دو لایحه پالرمو و CFT با ایراداتی به مجلس برگردانده شد. ایرادات پالرمو در مجلس حل شد ولی مشکلات هیات نظارت نسبت به آن باقی مانده بود. در مورد CFT هم مشکلات عمده ما حل نشد که در دستورکار مجمع است. وی درباره طرح برگزاری همه‌پرسی در مورد FATF هم اظهار داشت: کسی هراسی از رفراندم ندارد، ولی تا زمانی که مجامع قانونی هنوز وظایف خودشان را انجام نداده‌اند و مشغول انجام کار خود هستند، طرح همه‌پرسی را ضروری نمی‌دانیم.

توقعات مردم از شورای شهر برآورده نشده است

محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران گفت: مردم در انتخابات ۹۶، با آرایی بی سابقه و حدودا سه برابر دوره‌های قبل نمایندگان خود در شورا را انتخاب کردند، اما توقعات مردم تاکنون برآورده نشده است. بزرگانی نظیر خاتمی، روحانی، ناطق نوری و جناب سید حسن خمینی نماد یک نوع نگرش را که مبتنی بر میانه روی است، هستند که به نوعی تداوم حرکت آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال ۱۳۹۲ و ۱۳۹۴ بود، اگر این تفکر بتواند اعتماد مردم را حفظ کند در قدرت تداوم می‌یابد. / مهر

واکنش آملی لاریجانی به سخنان روحانی درباره مجمع تشخیص

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این که «ده بیست نفر نمی‌توانند برای عموم مردم تصمیم بگیرند» مغالطه آمیز است و تعجب می کنم از آقای رئیس جمهور که نسبت به مسائل حقوقی هم مطلع است، چرا این گونه سخن می گوید؟آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام‌ به عنوان یک نهاد مهم برخاسته از قانون اساسی که انتخاب اعضا و نحوه اداره جلسات آن بر اساس اصل یکصد و دوازده همان قانون است گفت : چرا مسئول عالی مقام نظام جمهوری اسلامی، که سوگند خورده پاسدار قانون اساسی باشد، باید این طور صحبت کند؟ اولا اعضای مجمع، ده بیست نفر نیستند و این یک سخن خلاف است، دوم آنکه اگر یک نفر در قانون اساسی اختیارات و مسئولیت هایی دارد مانند خود رئیس جمهور، آیا در هر موردی به آرای عمومی مراجعه می کند؟ اعضای دولت و وزرا که با رأی با رأی مستقیم مردم انتخاب نشده اند، آیا در هر مورد که می خواهند تصمیم بگیرند به آرای عمومی مراجعه می کنند؟ این در حالی است که در بسیاری از موارد تصمیماتی هم که می گیرند به اتفاق آرا هم نیست، پس باید گفت ده، بیست نفر در دولت برای یک ملت تصمیم می‌گیرند؟

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این سخن که «ده بیست نفر نمی توانند برای عموم مردم تصمیم بگیرند» واقعا سخن مغالطه آمیزی است و تعجب می کنم از آقای رئیس جمهور که نسبت به مسائل حقوقی هم مطلع است، چرا این گونه سخن می گوید؟

روایت لاریجانی از تماس با ظریف بعد از استعفا

من شب متوجه ماجرا نشدم. صبح فردا بود که به بنده اطلاع دادند. یعنی وقتی می‌خواستم به مجلس بیایم، اطلاع دادند که چنین اتفاقی افتاده که من هم چندان از کیفیت ماجرا خبر نداشتم که چرا ایشان استعفا کرده است؛ بنابراین، به آقای ظریف زنگ زدم، اما ایشان تلفن را پاسخ نمی‌گفت؛ بنابراین موفق نشدم تا قبل از اینکه به مجلس بروم، پیگیری خاصی انجام دهم. به هر حال بعدش موضوع را پیگیری کردم و تا غروب مجلس بودم و تا وقتی که کار سومین شیفت، یعنی شیفت شب مجلس تمام شد، پیگیری کردم، اما هنوز هم هر چه با خود آقای ظریف تماس می‌گرفتم، ایشان جواب نمی‌داد که احتمالا (با خنده) عمدی داشته‌اند که تلفن‌ها را جواب ندهند. اما پس از اتمام شیفت شب با ایشان تماس گرفتم و حدود ۲۰ دقیقه‌ای هم صحبت کردیم که دلایلشان را گفتند. بنده هم توصیه‌هایی عرض کرده و تاکید کردم که چگونه باید این مشکل حل شود؛ چراکه در شرایط فعلی چندان به مصلحت نیست. بعد از آن هم به برخی دوستان گفتم که موضوع را پیگیری کنند که گویا همان شب با ایشان جلسه‌ای گذاشتند که منجر شد به همین مساله که نامه‌ای نوشته شود و مشکل حل شود. به هر حال گذشت، اما به نظرم می‌توانست طور دیگری باشد.

افزایش ۵ میلیون تومانی حقوق نجومی‌بگیران

حاجی‌بابایی، رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در گفت وگو با تسنیم اظهار داشت: تصویب افزایش ۲۰ درصدی برای تمام حقوق‌بگیران یک ظلم آشکار و به ضرر افرادی است که حداقل حقوق را دریافت می‌کنند و معلمان نیز جزو این گروه هستند. برخی نمایندگان مجلس معتقدند که افزایش ۲۰ درصدی حقوق باید شامل تمام افراد باشد؛ در این مسیر، پایین‌ترین حقوق که یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است با افزایش ۲۵۰ هزار تومانی مواجه می‌شود و میزان حقوق به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌رسد و بالاترین حقوق که ۳۰ میلیون تومان است با احتساب ۳۵ درصد مالیات با افزایش ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی مواجه و میزان حقوق به ۳۴ میلیون تومان می‌رسد!

وزیر دولت احمدی نژاد: دور زدن تحریم یعنی استفاده از روش‌های و غیرشفاف و فساد و رانت

مهدی غضنفری وزیر اسبق صمت گفت: اصولا ویژگی اصلی راه‌حل‌های دور زدن تحریم، پنهان‌کاری و پوششی بودن و حتی تغییرات مکرر بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها است برای اینکه راهکار‌ها لو نرود. این چنین فضایی، یک فضای به شدت مساعدی برای ویروس‌های فساد اقتصادی است که به شکل‌های مختلفی از جمله رانت و فساد، هرز رفت منابع ملی و مواردی از این دست، کار را خیلی خیلی سخت می‌کند. از یک سو، تحریم‌ها را باید دور زد تا وفور کالا باشد و تداوم و استمرار خط تولید را شاهد باشیم و از سوی دیگر، روش‌هایی را به کار بگیریم تا به هدف برسیم. این روش‌ها قطعا آشکار نیست. درست در همین موقع اگر بخواهیم نگران شکل‌گیری این رانت‌ها باشیم که اتفاقاتی در حوزه فساد رخ ندهد، کار خیلی خیلی سخت می‌شود. / مهر

حمایت اصلاح‌طلبان از رئیسی مشکوک است

روزنامه شرق در مطلبی به قلم شهاب الدین طباطبایی خاطرات عباس معروفی از ملاقات با ابراهیم رئیسی در مقام دادستان تهران را بازگو می‌کند که سراسر تعریف و تمجید از رئیسی است و حتی تأکید بر خوش تیپی آخوند جوان دهه هفتاد دارد. حتی از قول فاضل میبدی می‌نویسد که «من تا الان چیز بدی از آقای رئیسی ندیده‌ام. رفتارش هم در آن زمان با مردم ملایم بود و اصلاً روحیه خشنی نداشت.» شرق یادداشت دیگری هم به قلم نعمت احمدی دارد که رئیسی را گزینه مناسب دستگاه قضا می‌داند. سؤالی که برای هر مخاطبی طبیعتاً پیش می‌آید، این است که آیا این همان رئیسی نیست که در انتخابات ۹۶ او را تندرو و خشن و حامی اعدام شکنجه معرفی کردید؟! چطور ناگاه حامی رئیسی شدند و از مهربانی و رأفت و عطوفت او یادداشت می‌نویسند؟ روشن نیست اصلاح‌طلبان در شرق چه نقشه‌ای در سر دارند که ناگاه از مخالفان سرسخت رئیسی تبدیل به حامیان او شدند؛ همه چیز مشکوک است! /روزنامه جوان

شکایت از کریمی قدوسی به جایی نرسیده

لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس جمهور به خبرآنلاین گفت: چندین شکایت از کریمی قدوسی داشتیم، فقط یک شکایت که قبلا بود، تا حدی پیش رفت یعنی کیفرخواست صادر شد، اما دادگاه بدوی موقوف تعقیب داد که بعد اداره دعاوی معاونت حقوقی ریاست جمهوری به این رأی اعتراض کرد. حالا باید ببینم نتیجه آن اعتراض در دیوان کشور چه می‌شود.

ائمه جمعه کهنسال استعفا دهند

محمدعلی ابطحی در صفحه اینستاگرامش نوشت: چه خوب بود ائمه جمعه کهنسال که سی چهل سال است در تهران و استان‌ها امر به تقوی می‌کنند و خود را ذوب در ولایت می‌دانند، حالا که می‌بینند منش رهبری بر انتخاب امامان جمعه جوان تر هست، در استعفا پیش قدم شوند. منتظر تذکر دفتر رهبری و یا علائم ارسالی از ملک الموت باقی نمانند. انیشتاین هم بود سی سال حرف نداشت که هر هفته با مردم بزند؛ والا به مولا.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۳
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۶۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
عجب جواب دندان شکنی داد املی لاریجانی
دمت گرم
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
وزرا از طریق مجلس و مجلس هم از طریق مردم انتخاب میشوند یعنی کل دولت از طریق مردم انتخاب میشوند و اگر نمایندگان و رییس جمهور به خواست مردم پاسخ ندهند دور بعد رای نخواهند داد منطورت جواب داد چی هست . آیا میشود این بیست نفر را سوال کرد شمای کابر جواب بده ایا میشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
یکبار دیگر متن جواب را بالای اقای لاریجانی بخوان تا یک کمی ذهنت باز شود
منظورش این بود که ۲۰ نفر الان دارند اجراییات کشورتصویب می کنند و اعمال می کنند پس گرانی ها و خود تحریمی ها از جانب همین ها مدیریت می شود
خطاب به پرچم امریکا
ناشناس
| Germany |
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
آنا لله و انا الیه راجعون
بدبخت شدیم
خبر رسیده گویا مجلس ، در حرکتی ناک اوت کننده و ۷ امتیازی، با تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی مخالفت کرده!
بر این اساس گویا ارز ۱۰۰۰۰ تومن (یا همون ارز دومی هر چند باشه ) به کالاهایی اساسی اختصاص خواهد یافت که بار دیگر به گرانی های بیشتر این بار در کالاهایی اساسی و از آنجا که تولید کننده هم خود برای زندگی کزدن کالای اساسی مصرف می کند ، به آن بهانه کالاهای دیگر هم دوباره گران تر خواهند شد.!
ناشناس
| Germany |
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
شعار ما زین پس:
علی رحمت الله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
مگر الان با ارز ۴۲۰۰ به دست شما می رسیده؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
املی لاریجانی باید بجای اینکه سر فرصت و ماهانه جلسه برای موضوعاتی به این مهمی و در شرایط به این سختی بگذارد شبانه روزی دنبال تعیین تکلیف لوایح باشه
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
همه به روحانی حمله میکنند اما خودشان اجازه نمیدهند حتی بک انتقاد کوچولو بهشان بشود . یعنی کلا تمام افراد انتصابی در ایران از مصونیت برخوردار هستند همین افراد انتصابی مردم را شارژ سیاسی میکنند که به ما کاری نداشته باشید هر چه فریاد دارید بر سر منتخب خودتان بزنید . جالب هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
دولت با اعلام اینکه نمیتونه مبلغ 400 هزار تومان را به حقوق کارمندان بیافزاید نشون داد که اصلا قصد اجرای افزایش حقوق 20 درصدی رو نداشته و میخواسته مثل پارسال از کلمه پلکانی سو استفاده کنه و فقط 6 درصد اضافه کنه. چون کسی که 2 میلیون حقوق میگیره بیست درصدش میشه 400 هزار تومن.
تهرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
روحانی شجاعت به خرج دهد ادامه دولتش را به رفراندوم بگذارد
بغیر از ژن خوبها و واردکننده ها و صرافها و برخی سلبریتی ها کسی موافق تداوم دولتش هست؟
خان محمدعلی آقا
| United States of America |
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
پخش مستند بسیار مهم ایستگاه پایانی دروغ ساعت ۲۰:۳۰ از تلویزیون
و الان که ساعت از ۲۳:۳۰ گذشته ، تابناک هنوز در هیچ جا کوچکترین اشاره ای به آن نکرده!!!
درصورتیکه خبر این مستند مثل بمب در جاهایی مثل توییتر و تلگرام ترکیده!!!!
انگار بعداز اینکه خبرگزاری ها آمدند و روزنامه ها منقرض شدند حال با آمدن پیامرسان های اجتماعی، نوبت انقراض خبرگزاری ها فرا رسیده!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
باید می‌گفت آقای روحانی چرا خودت در جلسات مجمع که برای این مورد تشکیل می‌شود شرکت نمیکنید و علاوه بر دفاع رای هم بدهید از دور سنگ بزرگ برداشته ای والا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
انتصابیها عمدتا حرف گوش کن و سر براه هستندمن پیشنهاد میکنم همه ارکان نظام انتصاب شوند و از انتخاب صرف نظر شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
صحبت ریس جمهور را تفسیر به رای کردن یک بحث است واینکه اقایان نمی توانند تصمیم بگیرند وهر روز به دلیلی انرا عقب می اندازند یک بحث دیگر هم میترسند که تصویب کنند هم باید تصویب کنند ودوست عزیز از اینکه دونفر از مسئولین بهم چزی میگویند خوشحال نشو همه این حرف ها دکان است ومنظر عکس العمل بیرون هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
مجلس و دولت هر چقدر هم که تصمیمات اشتباه بگیرند چون با رای مستقیم مردم انتخاب شده اند تصمیماتشان در راستای رای مردم قابل توجیه است ولی مجمع این صحه گذاری را ندارد .
ناشناس
| Germany |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
برای افزایش جمعیت در ایران کافیست یارانه ها را تا 1 میلیون تومن افزایش بدید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
اگر اعضاء دولت اشتباه و یا تخلف کنند توسط مراجع ذیصلاح مورد بازخواست قرار می گیرند و رپیس جمهور هم باید پاسخگو باشد اما در مورد اعضاء مجمع هیچکدام از این ها صدق نمی کند....
ناشناس
| United States of America |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
۲۰ نفر با تاخیر انداختن و پشت گوش انداختن آرمانهای سیاسی خودشان را با ارمان ۸۰ میلیون نفر میدانند . کجای دنیا راحتی و زندگی بهتر مردم کشورش را نادیده میگیرند که مردم دیگر کشورها در رفاه باشند . کدامیک از کشورهای که برای انها اینهمه هزینه شده دلشان برای گرانی مردم بدرد میاید .کجای رای ۲۴ میلیون ایرانی به شعارهای آرمانی پیوند خورده اگر جرف شما درست بود به میر سلیم رای میدادند .
حمیدیان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
جناب ظریف!
بفرمایید چرا با عدم تصویب FATF دلار برخلاف ادعاها 200تومان ارزان شد و کاهش ادامه دارد؟
شما که مدعی بودید گران میشود و مجمع باید پاسخگو باشد؟
چون صرافان و دلالانشان میدانند با تصویب لوایح فتف دیگر دلار فیزیکی وارد نمیشود و دلار شدیدا گران میشود.
شک دارید لطفا از صرافی دوستتان بپرسید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
اقای تهرانی بهتر نیست حکومت خودش به رفراندوم بزاره ببینه چقدر حامی داره
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
کاربر تهرانی . شما مطمنی بغیر از دولت روحانی جاهای دیگر نیاز به رفراندوم ندارد . حالا چرا دولت نیاز به رفراندوم دارد . ارکان دیگر چی ایا حاضرید در مورد دادن پول مردم به ممالک دیگر رفراندوم‌بگیرید .‌مگر در اول انقلاب خلخالی هویدا را محاکمه میکرد نگفت چرا پول کشور را تو جیب ممالک عربی برای خرید سلاح دادی .
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
در تحلیل هر حادثه‌ای در طول تاریخ، مهم این است که ما کدام طرف ماجرا ایستاده ایم
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
اگر می خواهید یک کشور را نابود کنید نانوارا به جای نماینده مجلس ونماینده مجلس را راننده تاکسی وقصاب را قاضی وقاضی را کفاش کنید.خودبخود آن مملکت از درون نابود می شود.
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
باعث تأسف است که در کشوری چنین ثروتمند، عده‌ای از مردم روز به روز بیشتر در فقر و فلاکت فرو میروند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
باز عوضش یک تعدادی هم ثروتشات به عرش رسیده
م ح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
هر چند به روحانی رای ندادم ولی به انتخاب مردم احترام میذارم و حاضر از رای منتخب مردم حمایت کنم یه مملکت هفتاد تا کد خدا ندارد جناب اقابی لاریجانی روحانی منتخب ملت هست واحترم شما به منتخب مردم واجب روحانی دوست داریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
خوب همین آقای روحانی منتخب ملت عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم هست و بیشتر اعضای مجمع یا دولتی هستند و یا نماینده مجلس و یا اینکه منتخب رهبر هستند که رهبر هم منتخب مجلس خبرگان است و مجلس خبرگان هم منتخب مردم است... این چرخ را از هر طرف بچرخانیم باز هم به مردم میرسیم. بنا بر این جای نگرانی نیست و خوب نیست که بخشی از منتخبین ملت به بخش دیگر آن متلک بیاندازد.
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
اکثر کودکان در خانواده های فقیر، در فقر زندگی خواهند کرد... کاش این توهم که در فقرا هست و امید دارند فرزندانشان در شرایط خوب زندگی کنند اصلاح شود و بفهمند اگر آنها فقیرند، فرزندانشان هم به احتمال زیاد در فقر زندگی خواهند کرد... شاید اینطور کمتر به فکر تولید مثل باشند و کاری نکنند یک موجود بی گناه، بر اثر هوا و هوس زودگذر، پا به این دنیای کثیف بگذارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
حالا شما هی بگو ! کو گوش بدهکار . هنوز هم خانواده های فقیر تکثرشون بالاتر از خانواده های مرفه هست .
ایرانی
| Germany |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
شما فلوکستین مصرف کن عزیز شدیداً افسرده ای
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
چند روز پیش در همسایگی ما نوزادی متولد شد و بعد از چند روز تلاش پزشکان و پرستاران ومراقبت های ویژه. بیمارستانی از بیمارستان مادر ونوزاد مرخص شدند.بیچاره پدر نوزاد بعد از تحمل اینهمه هزینه حالا دنبال گرفتن وام برای تهیه شیرخشک و پوشک است وبه جای خوشحال بودن از این اتفاق عصبانی است..واقعا بی سوادهای که اینچنین وضعیتی برای مردم درست کرده اند باید خجالت زده وشرمگین باشند نه پدر این طفل معصوم.
ناشناس
| Germany |
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
افسرده بودن بهتر از احمق بودن هست
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
در کشورهای دیگر، آدمها را تبعید میکنند اما در ایران، افراد را ممنوع الخروج میکنند. میدانید چرا؟ چون از اینجا بدتر وجود نداره!!
پاسخ ها
ناشناس
| Italy |
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
به جان خودم مدتها بود چنین نظر با معنی و درستی نشنیده بودم ممنونم
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
خوشمان آمد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
یک کارشناس اقتصادی می گفت که که در دنیا علمی به نام دور ردن تحریم ها درست شده ولی هنوز در ایران به شکل اکادمی تدریس نمی شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
دور زدن تحریم ها هزینه مصاعف دارد دوم اینکه اگر شرکت ها با امریکا رابطه اقتصادی نداشته باشند مشکلی نیست ولی باید بگویم متاسفانه اکثر شرکتها یا با امریکا داد و ستد تجاری دارند یا امریکا در ان کشورها شعبه تجاری دارد . بنابراین این دور زدن تحریم تا جای امکان دارد
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
دور زدن تحریم دیگه چه صیغه ای است.آقا بگو قاچاق.وضع ما در دنیای فعلی مانند یک قاچاقچی بین المللی است.که همه در به در دنبال گرفتن اون هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
قاچاق از نظر امریکا حتما؟
پس ان کشوری هم که با ما مراوده دارد قاچاقچی هست از نظر شما
!!!!!
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
ملت ایران، یادتان هست یک زمانی ساعتها در صف کوپن بودید؟
می‌بینم که بخشی از شما یادشان نیست. همه‌چیز را کوپنی کردیم تا در سال ۹۸ خاطرات دهه‌ی ۵۰ و ۶۰ را برای شما زنده کنیم...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
علتش رو از اون ها سوال کن که برای ملت تصمیم میگیرند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
احتمالا خواجه حافظ شیرازی برای ملت تصمیم میگیره
ابولقاسم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
علتش را از کسانی که برجام را هوا کردند بپرسید
و الان هم توافقنامه های بین المللی بانکی دنیا را تصویب نمی کنند
و میخواهند در سوریه ۲۰۰ هزار خانه بسازند سوال کنید
البته اگر جرات دارید ؟
بهر حال پاسخگو که نیستند .
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
دنده عقب داریم میریم
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
جناب روحانی به مردم قول دادند که به دوران قبل (احمدی‌نژاد) باز نمیگردیم ولی قول ندادند که به دوران ماقبل‌تر (موسوی) باز نمیگردیم!! در نتیجه با استراتژی‌های خاص نوبخت_واعظی به عصر دهه 60 بازگشتیم اونم در عرض 1سال.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
نه نه ادرس غلط ندهید.استراتژی دو تفر نبود خواسته همه ی مسئولان بود.بخاطر هسته ای
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
همان گروه فکری احمدی نزاد دوباره کشور را به عقب برگرداندند و ممکن هست عقب تر و عقب تر بروند یعنی به هشتاد سال پیش . ظاهرا راه اصلاحات اقتصادی بسته شده به اول انقلاب که سر کوچه و خیابان به مردم بابت نوع رنگ موی سر گیر رنگ لباس گیر میدادند .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
تقصیر منه خخخخخه
دیگر این گفته های شما راه به جایی نمی برد
پرچم امریکا با شما بودم
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
به روحانی پیشنهاد شد که برای اصلاح ساختار سیاسی و اقتصادی و بانکی و بین المللی ممکن هست خسارت سیاسی به شما وارد شود ممکن هست از محبوبیت شما کاسته شود برای اینکه وقتی موسسه ای را ببندید خیلی هزینه خواهد داشت . بنابراین ایشان پدیرفتند و قبول کردند .
ناشناس
| Germany |
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
کسانی که با قواعد ولوایح بین المللی مخالفت می کنندکشور را به این روز انداختن.
ناشناس
| Italy |
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
اگر با همین فرمون عقب بریم بزودی ساکن غار میشویم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
حالا که داریم به دهه 60 برمیگردیم یکم همت کنیم به دهه 50 برگردیم دیگه نورعلی نور میشه علی حرکت اله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
دولتها در این سیستم فقط مجری دستورات از سوی بچه های بالا هستند و بس
اگر ناراحتی دارین از مجمع مصلحت بچه های بالا ، سوال کنید
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟