معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: طی این سالها آمار دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه علامه طباطبائی چندین برابر شده است.
به گزارش دانشجو، به نقل از دانشگاه علامه گردهمایی دانشجویان خارجی دانشگاه علامه طباطبائی در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.سلیمی بجستانی ، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در این مراسم گفت: طی این سالها آمار دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه علامه طباطبائی چندین برابر شده است. در سال ۹۴ حدود ۷۵ نفر دانشجوی خارجی داشتیم در حالی که در حال حاضر حدود ۲۵۰ نفر دانشجوی خارجی داریم.
وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه علامه طباطبائی میزبان خوبی برای این دانشجویان بوده باشد و گفت: امیدواریم توانسته باشیم خدمات رفاهی و آموزشی را به خوبی ارائه کرده باشیم.
در برنامههای راهبردی دانشگاه، افزایش دانشجویان خارجی مورد نظر قرار گرفته است
در ادامه این مراسم، علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه ضمن تشکر از معاونت دانشجویی بابت برگزاری این مراسم، گفت: بسیار خوشحال هستم که در این جمع حضور دارم. امیدوارم شرایط تحصیل شما در دانشگاه علامه طباطبائی مطلوب بوده باشد. دلیلی که من در خدمت شما هستم این است که دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه که در پذیرفتن دانشجویان خارجی در رشتههای مورد علاقه شان، نقش ایفا میکند، طبق تصمیم رئیس دانشگاه در زیر مجموعۀ معاونت پژوهشی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: همکاران من در این دفتر سعی میکنند خدمات مناسبی را از بابت پذیرش و اخذ ویزا و همکاریهای لازم با وزارت امور خارجه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای حضور شما در این دانشگاه انجام دهند.
معاون پژوهشی دانشگاه اظهار کرد: یکی از اهداف دانشگاه علامه طباطبائی این است که شمار دانشجویان خارجی خود را افزایش دهد. در برنامههای راهبردی و استراتژیک دانشگاه، افزایش دانشجویان خارجی مورد نظر قرار گرفته است.
علومی یزدی تاکید کرد: دانشگاه علامه طباطبائی در زمینههای علوم انسانی و اجتماعی یکی از دانشگاههای راهبردی و تاثیرگذار ایران است. کسانی که میخواهند در زمینههای علوم انسانی و اجتماعی مطالبی را فرا بگیرند و تحصیل کنند به سمت دانشگاه علامه طباطبائی میآیند.
وی بیان کرد: شما عزیزان بعد از بازگشت به کشورتان به دلیل اینکه آموخته هایتان از جنس علوم انسانی و اجتماعی است در سیاست گذاری و اهداف راهبردی کشور خود، میتوانید بسیار تاثیرگذار باشید. امیدوارم که دانسته هایتان شما را در این مسیر کمک کند.
این استاد علم حقوق در ادامه گفت: مردم ایران، مردمی صلحدوست، مهربان و مهماننواز هستند. مهماننوازی فرهنگ دیرینۀ مردم این سرزمین است و امیدوارم این فرهنگ را در طول اقامت تجربه کرده باشید. البته مهماننوازی ایرانیان به معنای پایین آمدن از استاندارهای علمی و درواقع موازین آموزشی نیست. به همین دلیل تمام تلاش خود را در یادگیری بیشتر برای رسیدن به سطح استانداردهای مطلوب علمی و آموزشی به کار بگیرید. اگر در این راه همکاری از سوی دانشگاه لازم باشد، ما حتماً با شما این همکاری را انجام خواهیم داد.
وی در پایان گفت: امیدوارم که اقامتتان، تحصیلتان و فراگیریتان از فرهنگ غنی فارسی در این دوران مهمانیتان در کشور ما، سرمایه و اندوختهای برای آینده بهتر و فردای روشنتر برای همه شما باشد.