آمریکا ضرب‌الاجل قطع همکاری با شرکت نفت دولتی ونزوئلا راتمدید کرد

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا از تمدید ضرب‌الاجل قطع همکاری با شرکت نفت دولتی ونزوئلا تا ۱۰ ماه می سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۸۸۴۰۶۲
|
۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۷ 09 March 2019
|
1637 بازدید

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا از تمدید ضرب‌الاجل قطع همکاری با شرکت نفت دولتی ونزوئلا تا ۱۰ ماه می سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه وزارت خزانه داری آمریکا، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC/اوفک) امروز جمعه اعلام کرد که ضرب الاجل قطع رابطه با هرگونه فعالیت‌های مرتبط با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) را تا ۱۰ ماه می سال جاری میلادی تمدید کرده است.

در بیانیه دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا در این خصوص آمده است که این اقدام تا ۱۰ ماه می سال جاری میلادی به منظور قطع هرگونه ارتباط سرمایه گذاران با شرکت نفتی دولتی ونزوئلا به انجام می‌رسد.

این درحالیست که با گذشت حدود ۶ هفته از وضع تحریم‌ها علیه شرکت نفت دولتی PDVSA ونزوئلا، آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که سرگرم بررسی اقدامات بیش‌تر از جمله تحریم‌های ثانویه ای است که ممکن است بر جریان تجارت نفت و محصولات نفتی ونزوئلا تأثیر بگذارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟