هزار و ششصد و هفدهمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

روایت محسن هاشمی از اختلاف وزرای کشور و اطلاعات/احمدی‌نژاد بازداشت شد؟/رقم خسارت وحشتناک سیل در کشور اعلام شد

رصد‌خانه «تابناک»، خبر‌هایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند: «لاریجانی» مخالفان FATF را به چالش کشید/افزایش تعداد نمایندگان مجلس یازدهم منتفی شد/برآورد آذری‌جهرمی از خسارت ارتباطاتی لرستان و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۸۸۹۳۷۴
|
۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۶ 05 April 2019
|
62072 بازدید
|

تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

سفارت پرتغال در تهران امور مربوط به روادید را متوقف کرد

کنسولگری سفارت پرتغال در تهران در اطلاعیه‌ای به تاریخ ششم فروردین ماه سال جاری (۱۳۹۸) اعلام کرد که همه امور مربوط به روادید، تا اطلاع ثانوی متوقف شده است. گفتنی است، این سفارتخانه هیچ گونه توضیحی در این خصوص نداده است. همچنین فارس گزارش داد: چندی پیش یکی از کارمندان ایرانی سفارت پرتغال در تهران هدف تیراندازی با اسلحه بادی قرار گرفت. بعدازظهر سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ در نزدیکی سفارتخانه پرتغال در تهران کارمند محلی ایرانی سفارت مزبور هدف تیراندازی یکی از سرنشینان موتورسیکلت قرار گرفته و از ناحیه قفسه سینه زخمی و به بیمارستان منتقل شد. در همان زمان وضعیت جسمانی فرد مزبور مساعد اعلام شد. براساس بررسی‌های اولیه پلیس موضوع بر اثر اختلافات شخصی بوده و انگیزه خاصی نداشته است. هنوز مشخص نیست که توقف امور مربوط به روادید با این حادثه ارتباطی داشته باشد.

شهرداری شیراز: آتش سوزی طاوس دروازه قرآن عمدی بود

شهردار منطقه سه شیراز گفت: آتش سوزی که منجر به سوختن تندیس طاوس مستقر در دروازه قرآن این شهر شد، عمدی بوده است. فرود بذرافشان، روز جمعه در گفت وگو با ایرنا اضافه کرد: حوالی ساعت ۲۴ پنجشنبه ۱۵ فروردین، المان (تندیس) طاوس مستقر در ورودی شهر شیراز از شمال که از گذشته تاکنون در دروازه قرآن این شهر وجود داشته و در اواخر سال ۹۷ با طرحی جدید جایگزین شده بود به صورت تعمدی آتش زده شد. وی بیان کرد: در عمدی بودن این اتفاق شکی نیست و شناسایی فرد یا افرادی که ایجاد کننده این حریق هستند در دستور کار نیرو‌های انتظامی است و از طریق دوربین‌های مداربسته در حال انجام است. بذرافشان با بیان این که نیرو‌های شهرداری در حال تعمیر خسارت‌های وارد شده به تندیس طاووس در دروازه قرآن شیراز هستند، افزود: از اولین ساعاتی که مأموران آتش نشانی، حریق را فرونشاندند، تعمیر این نماد آغاز شده و امید است تا ساعات پایانی امروز کار تعمیر به پایان برسد.

تلاش برای نامگذاری خیابانی در مشهد به نام «محمدرضا شجریان»

سید مسعود ریاضی، عضو شورای شهر مشهد، در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «طرح نامگذاری خیابانی به نام استاد شجریان در پایان سال نود و هفت توسط تعدادی از همکارانم امضا و پیشنهاد شد. در بخشی از دلایل توجیهی به خدمات شایان توجه استاد مهدی شجریان که در طول حیات مبارک ملقب به استاد القراء بود و همچنین فرزندان و نوادگان هنرمند ایشان اشاره و پیشنهاد شده که معبری به نام استاد نامگذاری شود. امیدوارم به زودی پس از طرح در کمیسیون محترم فرهنگی در صحن شورا طرح و تصویب شود.»

پیشنهاد ابوترابی: مردم درصدی از درآمد خود را به سیل‌زدگان اختصاص دهند

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران گفت: مردم درصدی از حقوق و درآمد خود را به حل مشکل سیل‌زدگان اختصاص دهند و یک کار بزرگ ملی شکل گیرد تا برادران و خواهران ما و فرزندان عزیز میهن اسلامی که در این حادثه آسیب دیده اند احساس کنند که ملت ایران در کنار آن‌ها هستند. وی تصریح کرد: اما باید ملت ایران همانند مردم شریف شیراز که وقتی آن حادثه ایجاد شد خانه‌های مردم این شهر به روی سیل زدگان گشوده شد و در خدمت برادران و خواهران خود قرار گرفتند این کار بزرگ باید تداوم پیدا کند. مردم درصدی از حقوق و درآمد خود را به حل مشکل سیل اختصاص دهند و یک کار بزرگ ملی شکل گیرد تا برادران و خواهران ما و فرزندان عزیز میهن اسلامی که در این حادثه آسیب دیده اند احساس کنند که ملت ایران در کنار آن‌ها هستند.

احتمال تغییر زمان برگزاری کنکور ارشد ۹۸

سیل اخیر نه تنها نگرانی‌های بیشماری برای هموطنان در مناطق استان‌های خوزستان، لرستان و گلستان ایجاد کرده، بلکه به دغدغه‌ای بزرگ برای داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ تبدیل شده است. بر اساس برنامه زمانبندی سازمان سنجش آموزش کشور، این آزمون قرار است روز‌های پنجم و ششم اردیبهشت ماه امسال در سراسر کشور برگزار شود که با توجه به خسارت‌های وارده به خانه‌ها و شرایط عادی زندگی استان‌های یاد شده، عملاً امکان آمادگی این داوطلبان هم برای کنکور کارشناسی ارشد به حداقل رسیده است. تعداد زیادی از این داوطلبان طی روز گذشته خواستار تغییر زمان برگزاری این آزمون شده اند. پیگیری‌های خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا از مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم و ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور مبنی بر بررسی این مسأله به نتیجه نرسید. با این حال، سید جواد ساداتی نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و شورای سنجش و پذیرش دانشجو روز جمعه در گفت وگویی کوتاه با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اعلام کرد که این موضوع در جلسه روز یکشنبه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی می‌شود.

انتقاد فرماندار پلدختر از وضعیت مدیریت بحران در مناطق سیل‌زده

در شرایطی که شهرستان پلدختر به دلیل وقوع سیل همچنان در وضعیت بحرانی قرار دارد، از روز گذشته شایعه عزل فرماندار این شهرستان دست به دست شد، اما استاندار لرستان و مشاور وزیر کشور این خبر را تکذیب کردند. در روز‌های گذشته، انتقادات فرماندار پلدختر از نحوه عملکرد دستگاه‌های گوناگون در خدمت رسانی به سیل زدگان باتاب زیادی داشت. نعمت الله دستیاری از کافی نبودن کمک‌ها و نیز عدم هماهنگی در توزیع آن‌ها انتقاد کرده بود. اما تندترین انتقادات او زمانی بود که از حوه مدیریت بحران انتقاد کرده بود. او گفته بود: «متأسفانه از موازی کاری رنج می‌بریم، معلوم نیست چه کسی فرمانده اصلی است، کل دستگاه‌ها به وظایف خود واقف نیستند و به درستی انجام نمی‌دهند، مدیرکل هلال احمر باید ساکن پلدختر میشد، من او را ندیدم، ما در حالت اضطرار قرار داریم.»

دستِ امارات علیه قطر و ایران رو شد

یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد: امارات از ربات‌های توئیتری برای تولید محتوا علیه قطر و ایران در میان خوانندگان عبری‌زبان بهره برده است. روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اعلام کرد، امارات از ربات‌های توئیتری برای فعالیت علیه قطر و ایران استفاده کرده است. این روزنامه در گزارش خود نوشت: شخصی در امارات عربی متحده از ربات‌های توئیتری برای تولید محتوا در حمایت از امارات و مخالفت با قطر و ایران میان خوانندگان عبری‌زبان استفاده کرده است.

از جمله اقداماتی که ممکن است این ربات‌ها انجام دهند می‌توان به انتشار توئیت، بازنشر آن یا ارسال پیام به حساب‌های دیگر اشاره کرد. این خبر در حالی منتشر می‌شود که «رویترز» هفته جاری جزئیات بیشتری از جاسوسی امارات از فعالان رسانه‌ای عرب منتشر کرد. بر اساس این گزارش، تعدادی از هکر‌های آمریکایی که پیشتر در سازمان‌های اطلاعاتی این کشور کار می‌کرده‌اند، با امارات برای جاسوسی از چندین خبرنگار عرب یا فعالان حوزه رسانه همکاری کرده‌اند؛ بیشتر افرادی که از آن‌ها جاسوسی شده وابسته به شبکه‌های قطری هستند.

احمدی‌نژاد بازداشت شد؟

«محمود احمدی‌نژاد بازداشت شد»؛ این خبری بود که در کانال‌های تلگرامی و شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شد، اما مشاور رسانه‌ای احمدی‌نژاد در پاسخ به این که آیا خبر بازداشت آقای احمدی‌نژاد صحت دارد گفت: ما هم این خبر‌ها را دیدیم و فقط خندیدیم. از آنجا که بعد از سیل خوزستان و لرستان خبری از بازدید‌های او نبود این گمانه تقویت شد که شاید در میان چیز‌هایی که گفته می‌شود، چیزکی هم پنهان شده باشد. هرچه باشد وقتی سیل و زلزله‌ای رخ می‌داد رئیس دولت مهرورز خودش را به آن مناطق می‌رساند تا فیلم و عکسی هم منتشر شود. برای بررسی صحت و سقم این خبر با عبدالرضا داوری مشاور رسانه‌ای احمدی‌نژاد صحبت کردیم او در پاسخ به این که آیا خبر بازداشت آقای احمدی‌نژاد صحت دارد به خبرآنلاین گفت: ما هم این خبر‌ها را دیدیم و فقط خندیدیم. او ادامه داد: برخی جریانات که مخالف حقوق مردم و آزادی و مخالف آقای احمدی‌نژاد هستند آرزوهایشان را در قالب این اخبار کذب منتشر می‌کنند.

او افزود: آقای احمدی‌نژاد روال عادی فعالیت‌هایشان را دارد و در نوروز ملاقات‌هایش را در دفتر و منزل خود داشت و در همین ایام نوروز سه یا چهار جلسه مصاحبه با خبرنگاران داخلی و خارجی داشت. آخرین مصاحبه هم همین دیروز بود که مصاحبه‌ای مفصل دو ساعته داشت. او در پاسخ به این که اگر اتفاقی نیفتاده است این سکوت آقای احمدی‌نژاد برای چیست به هر حال او معمولا در حوادثی مانند سیل و زلزله خودی نشان می‌دهد، گفت: ایشان پیام داد و این پیام در کانال تلگرامی منتشر شد. فراموش نکنید آقای احمدی‌نژاد امروز موقعیت اجرایی ندارد لذا دسترسی و ابزار لازم را برای حضور در مناطق سیل‌زده هم ندارد بنابراین به صدور پیام اکتفا کرد. داوری گفت: من نمی‌دانم چرا این دوستان که آرزوهایشان را در قالب خبر مطرح می‌کنند انقدر غیرحرفه‌ای عمل می‌کنند به هر حال بازداشت احمدی‌نژاد اتفاقی نیست که بخواهد در کانال‌های تلگرامی مطرح شود بالاخره ایشان هشت سال نفر اول اجرایی کشور بودند، مگر چنین موضوعی می‌تواند به این سادگی رخ دهد.

رقم خسارت وحشتناک سیل در کشور اعلام شد

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: تا این تاریخ توفان شن، زلزله و سیل بالای ۳۰ هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارده کرده که باید از طریق صندوق توسعه ملی و یا از بودجه ۹۸ جبران شود. سیداحسن علوی در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه این هفته سنندج اظهار کرد: باید مدیریت باران و سیل در کشور داشته باشیم تا دیگر شاهد بحران نباشیم چرا که مسئولان از نمایندگان مجلس تا دولتمردان در بحران‌های ناشی از سیل در کشور مقصر هستند. وی تأکید کرد: وزارت نیرو باید بستر و حریم رودخانه را حفظ کنند در صورتیکه با این خیال که ایران تا سی سال آینده با خشکسالی روبروست برخی برنامه‌ریزی‌های نادرست در کشور انجام گرفت. علوی تصریح کرد: ایجاد خانه در حریم رودخانه‌ها و تبدیل اراضی حریم به اراضی کشاورزی از تصمیم‌گیری‌های نادرستی بود که امروز موجب بروز این میزان خسارت ناشی از سیل در کشور شده است. نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نیازمند مهندسی بحران در کشور هستیم، اینکه هواشناسی اعلام می‌کند فردا در کشور بارندگی شدید داریم هنر نیست، این پیش‌بینی‌ها حداقل در یک بازه زمانی یک ماه باید انجام تا پیش‌بینی‌های لازم برای مقابله مناسب انجام گیرد. وی اضافه کرد: مردم هم باید در زمان بحران‌کمک کنند و از برخی اقدامات نادرست که موجب تشدید بحران می‌شود، بپرهیزند.

روایت محسن هاشمی از اختلاف وزرای کشور و اطلاعات

رئیس شورای شهر تهران می‌گوید: انتخاب نجفی و حناچی به عنوان شهردار با مخالفت‌هایی مواجه شد که با دخالت مستقیم رئیس جمهور حل شد. به گزارش خبرآنلاین، محسن هاشمی رفسنجانی درباره انتخاب ۳ شهردار برای شهر تهران در یک بازه زمانی کوتاه می‌گوید: در مورد آقای دکتر نجفی، بعضی در حاکمیت با انتخاب وی مخالف بودند، ولی شورا روی انتخاب خود اصرار کرد. در مورد آقای افشانی البته مقاومتی نشد. در مورد دکتر حناچی هم بعضی مخالف با انتخاب وی بودند، ولی باز هم مطابق نظر اعضا حرکت شد. البته در هر دو مورد یعنی آقایان نجفی و حناچی با دخالت مستقیم رئیس جمهور مسأله حل شد. وی که با ویژه نامه نوروزی اعتماد گفتگو کرده، در مورد ورود «بیت» برای کمک به تأیید صلاحیت حناچی نیز اینگونه توضیح داد: خیر. دفتر رهبری در چنین مواردی ورود پیدا نمی‌کند. البته افرادی نزدیک به دفتر یا افراد امنیتی و اطلاعاتی، حرف‌هایی نقل می‌کردند، ولی به صورت صریح و مستقیم هیچوقت به این مسأله ورود پیدا نکردند. در عوض وقتی که وزیر کشور به دلیل برخی مخالفت‌های امنیتی نتوانست حکم حناچی و نجفی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف نظر برخوردند، آقای روحانی ورود پیدا کردند و مسأله خاتمه یافت. [لبخندی می‌زند و به شوخی می‌گوید: این هم به نظرم موضوعی طبیعی است، بالاخره رئیس جمهور برای همین کارهاست دیگر!]

بروجردی: روحانی به لرستان هم سفر کند

علاءالدین بروجردی گفت: مردم استان لرستان انتظار دارند رئیس جمهور شخصا به مناطق سیل زده لرستان سفر و با مردم این استان گفت وگو کند. علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد در مجلس نیز در گفت وگو با مهر، درباره مشکلات وارد شده به استان سیل زده لرستان تصریح کرد: این استان، خرابی‌های زیادی داشته و مردم انتظار دارند رئیس جمهور در کنار سفر به دیگر استان‌های سیل زده کشور، به لرستان هم سفر کند. وی افزود: با توجه به سیل تخریبگر اخیر که در پلدختر خسارات فراوانی وارد شد و هجده پل ارتباطی جاده خرم آباد به پلدختر تخریب کرد. روستا‌های زیادی در این شهرستان‌ها دچارآبگرفتگی شدند و امیدواریم رئیس جمهور در کنار اقدام خود در بازدید از استان‌های سیل زده، به لرستان هم سفر کند. البته این بارندگی در کنار خرابی‌ها، باعث لبریز شدن رودخانه‌ها، دریاچه‌ها، تالاب‌ها و سد‌ها شد. عضو مجمع نمایندگان لرستان در مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه احتمال تکرار این وضع و ترسالی در سال‌های آتی هم وجود دارد، باید دولت و مجلس با همکاری یکدیگر به تجدید نظر در قوانین مربوط به ساخت و ساز شهری بپردازند، چراکه در بسیاری از شهر‌ها مانند قم و خرم آباد و تهران و سایر شهر‌ها را تبدیل به پارکینگ کرده‌اند که باید جبران مافات شود و برای بارندگی‌های شدید سال‌های آینده، آمادگی داشته باشیم.

برآورد آذری‌جهرمی از خسارت ارتباطاتی لرستان

وزیر ارتباطات کشور از خسارت ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیاردی سیل به بخش ارتباطات لرستان خبر داد. محمدجواد آذری جهرمی در گفت وگو با ایسنا با بیان این‌که وضعیت ارتباطی استان به جز در پلدختر به حالت عادی قبل از سیل برگشته است، افزود: هم‌اکنون شبکه ارتباطات ثابت این شهر از بین رفته و تمامی تجهیزات مرکز مخابرات نیز در گل و لای مدفون شده است. وی از تهیه تجهیزات برای احداث مرکز جدید مخابرات شهر خبر داد و گفت: این وسایل منتقل شده‌اند و از ساختمان اداری مخابرات برای مرکز جدید استفاده می‌شود. وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات با بیان این‌که در حال انجام طرحی هستیم تا سایت‌های جدید را دایر و تجهیزات مستقر شوند، ادامه داد: نصب‌ها به اتمام رسیده و حدود یک ماه طول خواهد کشید که این مرکز به حالت عادی برگردد. وی به حوزه ارتباطات سیار اشاره کرد و افزود: نسل دو بالا آمد و نسل ۳ و ۴ مانده بود که اولین سایت نسل ۴ صبح امروز ۱۶ فروردین در دسترس قرار گرفت.

افزایش تعداد نمایندگان مجلس یازدهم منتفی شد

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس گفت: کمیسیون شورا‌های مجلس نامه‌ای را در رابطه با اضافه کردن ۴۰ نماینده مجلس، و پذیرفتن بار مالی آن به دولت نوشته است، ولی دولت در جواب نامه گفته که بارمالی این ۲۰ نفر اضافه را نمی‌پذیرد. ابوالفضل ابوترابی افزود: طبق قانون اساسی هر ده سال، باید ۲۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس اضافه شود و به علت اینکه در دوره قبلی افزایشی در تعداد نمایندگان صورت نگرفت، در حال حاضر باید ۴۰ نفر به نمایندگان مجلس اضافه شود. نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون با اشاره به شعار سال، ادامه داد: نگاه به ظرفیت‌های داخل کشور تولید را رونق می‌دهد و در حقیقت چشم دوختن به آن سوی مرز‌ها و غربی ها، چیزی را عاید ملت ایران نمی‌کند. وی افزود: با گسترش رونق تولید در کشور درواقع عبورازشرایط فعلی اقتصاد هموار می‌شود و معتقدم اگر دولتمردان در این زمینه کار‌های ویژه‌ای را انجام دهند، روز‌های خوبی را برای اقتصاد کشورمان به وجود خواهد آمد. عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: با توجه به افزایش قیمت ها، وضعیت نابسامان اقتصادی و بیکاری جوانان مردم همچنان ثابت کرده اند که پای آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و همه این مشکلات اقتصادی ناشی از سوء تدبیر مسئولان را بخاطر عظمت نظام و انقلاب ترسیم کرده اند.

«لاریجانی» مخالفان FATF را به چالش کشید

رئیس مجلس با اشاره به پیشینه تصویب قوانین چهارگانه FATF می‌گوید: بسیاری از منافع ملی دچار کشمکش‌های سیاسی شده؛ اگر واقعا این قوانین خلاف منافع ملی بود، چرا سال ۸۶ تصویب کردید؟ علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه «لوایح چهارگانه مربوط به FATF حدود دو سال است کشور را درگیر کرده» به سابقه این قوانین اشاره کرد و در گفت وگو با ویژه‌نامه نوروزی اعتماد گفت: آنچه مهم است اینکه موضوع این قوانین چهارگانه FATF از سال ۸۶ شروع شده و ما الان در سال ۹۷ هستیم. یعنی درست یازده سال در کشور ما مورد بحث بوده است. در واقع از مهر ۸۶ شروع شد که توصیه اول گروه اقدام ویژه مالی به اعضای خودش اعلام شد که گفته بودند مراقب روابط مالی با ایران باشید. سپس تصویب قانون پولشویی در مجلس هفتم و تأیید آن در شورای نگهبان که در بهمن ۸۶ صورت گرفته است. مهر ۸۶ زمانی است که FATF توصیه‌هایی کرده و بهمن ماه همان سال، قانون توسط شورای نگهبان تأیید شد. در فروردین ۸۷ هشدار اول FATF انجام شد. در خرداد ۸۷ هشدار دوم FATF و در همین تاریخ، یک جلسه شورای عالی مبارزه با پولشویی به ریاست وزیر اقتصاد دولت نهم، آقای حسینی تشکیل شد. همینطور هشدار چهارم و پنجم و مشخص کردن فرد. بعد به این رسید که دبیرخانه این شورا نظر داد دستگاه‌ها کار کنند.

وی ادامه داد: می‌خواهم بگویم ببینید که این مسر چگونه در کشور ما طی یازده سال طی شده و این مسأله البته که یک اشکال است... علت این است که بسیاری از منافع ملی، دچار کشمکش‌های سیاسی می‌شوند؛ یعنی این یک معضلی است و افراد گاهی شرطی عمل می کنند. اگر واقعا خلاف استقلال کشور و منافع ملی بود، چرا در سال ۸۶ تصویب کردید؟! چرا سال ۹۰، دبیرخانه به این موضوع ورود کرد و نظر داد؟! می‌خواهم بگویم بحث FATF چه تفاوتی با قبل دارد؟ مشکل این است، موضوعی که محتوایش درباره منافع ملی کشور است، دستمایه مسائل جناحی می‌شود. من موافقم کسی محتوایی راجع به این‌ها بحث کند و اختلاف نظر هم باشد، ولی اینکه کشمکش ایجاد می‌کنند و بحث استقلال کشور را پیش می‌کشند، محل بحث است. چطور است که در سال ۸۶ استقلالمان از دست رفت و کسی هم متوجه نشد، قانون هم تصویب شد و به شورای نگهبان هم رفت و این شورا هم تأیید کرد. البته بعد برخی جزئیات این لویح را شورای نگهبان رد کرد، اما نهایتا تأیید شد. بحث من ریشه این مسائل است...FATF در شرایط فعلی برای آینده روابط بانکی بسیار مهم است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۸۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
چرا ما پزشک های عمومی ماهی 15 تا 20 میلیون درآمد داشته باشیم ولی متخصصین 200 میلیون به بالا ؟ این درست نیست.
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
خودت داری میگی متخصص
ناشناس
| Canada |
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
چرا پرستاران 3 میلیون :)
ناشناس
| Germany |
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
دلم کباب شد چرا من فوق لیسانس کامپیوتر باید بیکار باشم و شما 15 و 20 میلیون بگیری و اون یکی 200 میلیون؟ عدالت کجاست؟
ناشناس
| Germany |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
چرا شما پزشک های عمومی که برخیتون فقط با پول و سهمیه های مختلف وارد دانشگاه ها شدید باید ماهی 200 میلیون تومن حقوق، 300 میلیون تومن کارانه و 150 میلیون تومن از بیمه ها دریافتی داشته باشید اما یک کارگر باید زیر 1 میلیون تومن حقوق میگیره

آیا این عدالته

یک نفر صرفا به خاطر اینکه در خانواده ای پولدار به دنیا اومده و تونسته برای کنکور هزینه کنه و یا شهریه واحدهای بین الملل رو بده پزشک بشه اما یک نفر که در خانواده فقیر به دنیا اومده باید تا آخر عمر بدبخت بمونه

این یکی از علائم وجود جبر در این زندگی هست. سرنوشت ما ددر دستان والدین ما رقم میخوره و خود ما به میزان بسیار کم در اون نقش داریم

پس تو رو جدتون اگر مشکل مالی دارید، بیماری روانی دارید، بیماری جسمی یا ژنتیکی دارید و یا از نظر ظاهری وضعیت مناسبی ندارید دست از زاد و ولد بردارید
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
کمه واستون ۱۵ تا ۲۰ ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
هم شما و هم متخصصان باید زیر 15 میلیون داشته باشید. مالیات هم باید بدهید.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
با سلام
!برو بابا ! دلت خوشه ؟
ali
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
ناشناس
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶

دوس عزیز ن شما پزشک هستین ن چیز دیگه
ماووزه
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
شما همون دروغگویی هستی که پزشک هم نیستی و هر چند وقت یکبار میای پیام‌های اینچنین میذاری! تو پزشک نیستی وگرنه میدونستی درآمد پزشک عمومی 3 تا 5 میلیون در قبال تعد و دیه 300 میلیون تومنی هست
کمتر دروغ بگو! لعنت خدا و رسول و شرم بر آدم دروغگو
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
چرا باید راه سازی و پل سازی و شهر سازی کشور ما برمبنای مهندسی نباشه چرا خیابانها و کوچه های شهرهای ایران اینقدر پیچ در پیچ شکل گرفته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
ناشناس پرچم کانادا:
پرستارها هم الان 5 تا 10 تومن بسته به شیفتها و سابقه کار میگیرن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
وقتی به پزشکان کارانه های 250 میلیونی داده بشه دیگه پولی برای امور عمرانی و ساخت پل های مستحکم و لایروبی رودخانه ها نمیمونه. چرا انحصار در پزشکی از بین نمیره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
شما پزشکان رایگان در ایران درس خونده اید و هزینه های سرسام آور تهیه جسد از هند و کشورهای فقیر برای آموزش شما و هزینه هایی با آزمون و خطا در بیمارستانهای دولتی بر سر مردم فقیر
با پول مالیات مردم داده شده. حالا که یک مدرک پزشکی مفتی گرفته اید باید تابع و گوش به فرمان باشید نه اینکه مالیات ندهید و 20 میلیون راضیتان نکند. دلیل همه اینها انحصاریست که از گذشته در پزشکی ایران وجود داشته است. شما ببینید تعداد متخصصین چقدر کم است که در برخی مراکز استانها هم بعضی پزشکان نایابند. الان تعداد پزشکان ایران در هزار نفر از کشور فقیر تاجیکستان هم کمتر است. این یعنی انحصار 100 درصدی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
خودتو با دندونپزشک مقایسه کن. فقط 6 سال درس میخونه و با پر کردن هر دندون یک و نیم میلیون میگیره و راحت ماهی 100 میلیون در میاره. هزینه آمالگام و موادش هم 50 هزار تومن نمیشه و خالص سودش میره تو جیب دندونپزشک.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
من یک پزشک متخصص هستم.
ده تا پانزده تومان بدید ،ماهی پانزده تا کشیک هم میدم..چ
کجا باید بیام؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
کسی که این پست رو گذاشته اصلا پزشک نیست و گرنه همه اون امار و اطلاعات غلطه و هیچ پزشک عمومی الان یک سوم اون هم درامد نداره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
پزشکی در خارج ایران یک حرفه مقدس به شمار می‌آید ولی در ایران یک حرفه ای است که فقط به پول فکر میکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
چقد تابلوست که شماپزشک نیستی و فقط خواستی با این اعداد بقیه رو نسبت به درامد پزشکا تحریک کنی.من خودم پزشک نیستم اما توفامیل پزشک داریم این درامدی که شمامیگی درست نیست.درضمن برفرض هم که درست باشه خب یه کنکور رقابتی بوده هرکسی میتونسته قدول میشده
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
به جای گیر دادن به حقوق دکتر و پرستار . چرا گیر نمیدی که بیمارستانهای ۶۰ تا ۸۰ سال پیش در حال مستهلک شدن هستند که بر اثر زمین لرزه هم جان بیمار و پرستار و دکتر و تجهیزات پزشکی در خطر هستند چرا در اطراف بینارستانها ساختمانهای لندی شکل گرفته که وقتی مدت یک هفته در بیمارستان بستری شوند بیمار دچار افسردگی میشود جون اصلا پارک یا فصای سبزی تعیبه نشده . چرا اینقدر دارو گران شده چرا چرا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
چرند نوشتی ای از خدا بی خبر دروغگو ،کدام پزشک عمومی ویا متخصصی اینچنین درآمدی دارد،تو 100 درصدپزشک نیستی ،وفقط تشویش اذهان عمومی میکنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
درست گفته. یه پزشک اینجا داریم که سریع احساس خطر کرده و ده تا کامنت گذاشته. کافیه برید یه بیمارستان و از حسابدارش سوال کنید. پزشک عمومی بسته به میزان کارش با احتساب کارانه بین 12 تا 25 میلیون درآمد ماهانه داره. پزشک متخصص هم تا 250 میلیون داریم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
اگر ۸۶ تصویب شده بود چرا الان دوباره تصویب میکنید؟؟؟؟!!
بقول قدیمیا دروغگو‌ حافظه نداره
سلیمانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
جناب لاریجانی
فرضا حرفتان درست باشد اما آنزمان بانک مرکزی تحریم نبود
الان پذیرش این معاهدات در اوج تحریم بانکی یعنی تشدید محدودیت ورود ارز خصوصا اسکناس و انفجار مجدد گرانی
پس چرا لجاجت دارید؟

گرانی وحشتناک تصویب این معاهده کاملا روشن است و دیگر جناحی نیست پس لطفا منافع کشور را در نظر بگیر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
یک محاسبه کوچک:
هر انسان 32 عدد دندان دارد و جمعیت ایران هم 80 میلیون نفر است. اگر هر ایرانی به طور متوسط 5 دندان خراب داشته باشد و هزینه عصب کشی و پر کردن هر دندان متوسط 1 میلیون باشد یعنی 80،000،000*5*1،000،000 که نتیجه اش میشود 400 هزار میلیارد تومان. بله این گردش مالی پولی است که فقط در دندانپزشکی خوابیده است و نصیب تعداد محدود 20 هزار دندانپزشک میشود.یعنی هر دندانپزشک در طی چند سال کارش حدود 20 میلیارد تومان بدست می آورد.
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
بیچاره ها اندازه لیسانس شرکت نفت هم درامد ندارند چرا دروغ می گی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
این طرح باید طرح تحول جیب پزشکان نام گذاری میشد نه تحول سلامت
ناشناس
| Germany |
۰۰:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
و چرا اغلب اساتید دانشگاه ماهی ۵ تا ۸ میلیون؟
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
دروغ نیست و کامل هم صحیح است پزشک عمومی بین ۱۷تا ۲۰میلیون میگیرد و متخصص هم از ۵۰میلیون تومان الا ماشاالله میگیرن
پرستار هم ۲تا۳میلیون تومان میگیرن
این هم از زمان دکتر قاضی زاده هاشمی شد به هوای اینکه زیر میزی نگیرن
الان هم زیر میزی میگیرن هم رومیزی
این شده عدالت اسلامی
من پرستار هستم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
واقعا شما خجالت نمی کشید با این همه درآمد باز می گید کمه؟
مهدی محرابی
| Netherlands |
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
چرا تو پانزده میلیون درآمد داشته باشی یک رفتگر که از جانش در هوای سرد وگرم مایه میگذارد 2 میلیون؟!!!!
پول دریافتی براساس خدمت به مردم است یا چیز دیگری!اگر رفتگر نباشد شهر را کثافت برمیدارد و اگر تو نباشی جان انسان ها مخاطره می افتد...این روزها پول به ما ادم ها شخصیت میدهد نه خدمت...ِِیراد از قوانین فشل است....که نمیفهمند همه در یک مجموعه منظمیم نه این که حقوق تو هفت برابر یک هم وطنت باشد....از خودت خجالت بکش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
آقا چرا این دکترا انقدر روشون زیاده
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
به بی عدالتی در دستمزدها پایان دهید همه انسانها تقریبا به یک اندازه نیازهای متخلف دارند درثانی یک پزشک عمومی مگر چقدر بیشتر از یک پرستار درس میخواند یک پرستار 16 سال و یک پزشک عمومی 19 سال یعنی کمتر از 25 درصد یشتر از یک پرستار درس میخواند ولی 5 برابر او حقوق میگیرد چرا ؟در مورد متخصص هم همچنین چرا باید فقط 20 درصد بیش از یک پزش عمومی درس بخواند ولی 10 برابر او درآمد داشته باشد به این بی عدالتی ها پایان دهید
امین
| Germany |
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
ایشون صد در صد پزشک نیست بنده متخصصم و همچین درامدی ندارم
پزشک عمومی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
بعید است این متن بی ربط توسط یک پزشک ولو عمومی نوشته شده باشد!ضمنا"تعداد پزشکان عمومی با این درآمد بسیار کم وآن هم با سابقه زیاد میسر است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
دوست من پزشک عمومیه و هنوز سی سالش هم نشده. خودش گفت اسفند ۱۶ میلیون گرفته و تازه راضی هم نبود و میگفت اصلا فایده نداره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
پزشکی شغل عزیز کرده در ایران هست. بیخود نیست همه بچه های مردم در آرزوی پزشک شدن پشت کنکور تجربی موندن و امسال ۶۵۰ هزار شرکت کننده داره و فقط ۳۰۰۰ نفرشونو میگیرن.
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
تازه با قدرت تمام از قرار دادن دستگاه د
پوز در مطب ویا ازمایشکاه ها خودداری میکنید این کار از بی کفایتی دولت تدبیر و امید است
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
آلان باید مطالبه ما در بخش درمان و بیمارستان این باشد که چکار میشود که هر کسی که نریض میشود بجز درد بیماری دغدغه دیگری نداشته باشد . چطور میشود با سیاست گذاری درست فردی بخاطر فقر مالی بیسواد تحویل جامعه داده نشود یعنی نداشتن پول باعث نشود فردی سواد خواندن را حداقل تا دیپلم خوانده باشد چگونه میشود محیط زیست را سالم نگه داشت . بنابراین عدالت فقط گیر دادن به روسری و لباس مردم نیست عدالت در مواردی هست که شرح داده شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
حیف این مردم کارگر که باید با این گرانی ماهی یک میلیون بیشتر نگیرند اونم با منت
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
میخوای یه ردیف بودجه هم اختصاص بدیم به حضرت عالی ؟؟؟؟ نظرت چیه ؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
بنا بگفتهٔ وزیر نیرو بارشها حداقل ۲/۵ میلیارد دلار برای وزارت نیرو سود داشته ؟ آیا نمیشود از همین محل که حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان میشود خسارتهای مردم را وزارت نیرو پرداخت نماید ؟،،،
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
ایشون گفتن اگه میخواستیم همین مقدار
آب شیرین را با آبشیرین کن از دریا شیرین کنیم 2 میلیارد هزینه داشت.
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
اگر بارش ها سود داشته این پول سود را میخواهی حالا کجا خرج کنی . آیا نمیخواهید شکل شهر سازی را دوباره تعریف کنید ایا نمیدانید که در شهر ما اینقدر در مس کوچه و خیابانها خودرو پارک شده که واقعا ترافیک کلافه کننده هست و سوخت و بنزین زیادی بابت ترافیک شهرها در حال هدر رفتن هست . ایا نمیخواهید خانه های مسکونی را از حاشیه رودخانه ها با تسهیلات دور کنید . آیا نمیخواهید پلی اجرا کنید که مثل پل کترون در مقابل سیل ها مقاوم و مهندسی باشه . برای افزایش جمعیت دویست میلیون با همین کوچه و خیابانها میخواهید در چند سال اینده مردم چه خواهند کرد . بخش بهداشت فعلی و درمان جواب میدهد ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
جناب اقای لاریجانی شما با همان برجام ۲۰ دقیقه ای بس است!!!!
در ضمن در ان سال فقط عضو شدیم ولی ۴ بند ان را نپذیرفتیم تا الان
لطفا ادرس غلط ندهید
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
اگر برجام بد هست لطفا فورا اتش بزنید و بیش از این ملت را معطل نکنید؟؟؟
سلام
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
یعنی یکبارتصویب شد الان دوباره دارد رای گیری میشود؟
یکطرفه قاضی نرویم
باید حرفهای دولتمردان احمدی نژاد را بشنویم آیا این ادعا درست است یا نه
ناشناس
| Poland |
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
اگر این معاهده برای مبارزه با پولشویی و شفافیت مالیه خب تصویبش کنید تا مردم اینقدر سر اینکه پول مملکت کجا رفته دعوت نکنن ، وقتی حرف از قانون میشه همه دولتمردان و سیاسیون ما آخر قانون هستن بذارید درآمد مملکت برای مردم خرج بشه اگه همه دنیا هم فهمیدن هیچ مشکلی پیش نمیاد، آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است وابنم بگم چراغی که به خانه رواست به مسجد خرامه ما در شرایطی نیستیم که به ملت های دیگه کمک کنیم چون ملت خودمون ازهمه کسانیکه قبلاً بهشون کمک میکردیم مستضعف تر شدن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
اقای لاریجانی سال ۸۶ قرارنبود صدورنفت به صفربرسد وانموقع قرارنبود اف ای تی اف راههای دورردن تحریم وفروش نفت راببندد !!!
مهدی م
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
اگر هم صحت داشته باشه که نداره اون موقع مجلس و مجمع رای دادن که انجام شده و الان نمی دهند. همین! مگر قرا است همیشه همه یک نظر داشته باشند؟!؟ مثلا اگر 10 سال دیگه مثل برجام مطرح بشه دیگه بعیده در مجلس 20 دقیقه ای رای بیاره مگر اینکه شما باز رییس باشی!!ا
سراب
|
Netherlands
|
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
احمدی نژاد هیچوقت بازداشت نمیشه به همون دلیل که خاتمی و روحانی هیچوقت استعفا ندادن
پاسخ ها
بیتا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
چی میگی هزاررحمت به محمود
ناشناس
| Germany |
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
بازدیدکننده محترم همانطورکه در13 شب گذشته به سمع ونظر شما رسید هیچ کدام از نظرات و کامنت های شما.پیشنهادات وانتقادات شما.حمایت ها ومحکومیت های شما.برای بنده ذره ای ارزش واهمیت ندارد..
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
خاتمی از سیاست کنار رفته ولی امثال بنده خواستم که به سیاست برگردد . چون نمیخواهیم دوباره به گذشته پنجاه سال پیش برگردیم . یعنی من و ملت اصلاح طلب میخواهیم دمکراسی زنده بماند اصلا هدف از انقلاب همین بود نمیخواهیم به گذشته برگردیم . اصلاحات نیاز هست تا پل محکم ساخته بشه اصلاحات نیاز هست که چند صدای باید شکل بگیره . اصلاحات نیاز هست که هر چند سال شعار کار جهادی داده بشه ولی خروجی در سازه مهندسی وجود نداره
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
درود جناب آقای لاریجانی !

جوابتون اینه :

سال ۸۶ بازم کمی البته کمی امید به درست بودن وعده های طرف مقابل بوده ولی دیگه در قضیه برجام همه چیز را دادیم و هیچ نگرفتیم و این یعنی آب پاک به دستمان ریخته شد و پس دیگه مارا امیدی به دوستانتان و FATF نیست !

آزموده را آزمودن خطاست !

سپاس
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
بفرمایید امیدتان به چیست ما هم امیدوار بمانیم؟دور زدن تحریمها؟پاکستان و افغانستان؟؟بفرمایید ما هم مستفیذ شویم؟
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
حاج مهدی . اگه میبینی دمکراسی و قدرت مردم در رای جواب نمیده اگر خصوص سازی در ایران جواب نمیده اگه میبینی افراد بصرف اخلاقی در ادرات جواب نمیده اگه میبینی روز و شب تلویزیون بجای پخش اهنگ شاد در سال جدید همیشه در حال مناظره اخلاقی هست همه همه اینها بخاطر این هست که ساختار نیاز به اصلاحات اساسی داره که چرا وقتی مسولی بیلی در دست خاک تو گونی میریزه ده نفر ازش فیلم نگیرند بلکه همان ده نفر به کمک مردم و خاک تو گونی پر کنند
مشیری
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
آقای لاریجانی گفتی ‌ولی بی ارتباط!
اولا آن مصوبات همانگونه که خودت اعتراف کردی ارتباطی با لوایح چهارگانه فعلی نداشت
دوم اینکه الان ۳سال است غیررسمی عضو شدیم نتیجه چیزی بوده جز گرانی؟
ضمنا چرا فقط طرف دولت را میگیری شما و اعتراضی به فساد و گرانیها نمیکنی؟
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
منظور اقای ابوتربی مردم 4%مییاشد که مقداری از درامدشان را به سیل زدگان اختصاص دهند چون مصبب اصلی سیل وبی خانمانی هموطنانمان زمین خواری خودیهااست ضمنا ملت ایران درامدی نداشته ودر فقز کامل وگرسنگی بسر میبرند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
بجای اینکه بگویند مسیولان و مدیران و نمایندگان و....فقط چسبیده اند به جیب خالی مردم
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
اقتصاد ایرلن اصلا خوب نخواهد شد چون اصلا بر مبنای علمی اداره نمیشود بلکه بر حسب نظریه پردازی انجام میگیرد که قبلا در کجای دیگری اجرا نشده .همین امروز در تابناک مطالعه کردم که کارشناس اقتصادی میگفت مبانی فکری و اقتصادی فعلی ایران اصلا علمی نیست یعنی در ان قسمت که گرفتن پول از مردم هست تا اینجاش درست هست ولی بابت خرج کردن و حضور شرکت های خصوصی و خروج دولت از اقتصاد درست انجام نمیگیرد . بنابراین اینقدر ازمون و خطا میکنند تا هم ملت و هم مسولین خودشان خسته میشوند
احسان رضاییان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
من که بخدا حاضر نیستم هزار تومنم کمک کنم... و ظیفه دولته... پول نفت و مالیات ما کجاست که دولت نمیتونه به سیلزده ها کمم کنه؟!
ناشناس
| Sweden |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
اتفاقا منظورش همان 96 درصده
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
مبنای اقتصاد برای کنترل تورم و رکود برابر هست با شلاق و حبس و اعدام . شما برو دروس دانشگاهی را در حوزه اقتصاد بخوان چنین گفته شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
آقای لاریجانی!
اگر یک مصوبه پس از مدتی خفت بار بودن آن واضح شده است، آیا می توان با استناد با اینکه این اشتباه را در گذشته مرتکب شدیم بازم تأیید کنید؟
آیا عواقب این پذیرش را در این شرایط تحریم می پذیرید ؟ این را جواب بدهید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
مگه عواقب برجام 20 دقیقه ای رو پذیرفت. آمریکا مثل آب خوردن زد زیرش.
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
شما عواقب نپذیرفتنش و کمبود و گرانی بیشتر و اغتشاشات پس از ان و.‌.میپذیرید؟لطفا پاسخ بفرمایید؟
جهرمی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
ظاهرا برای جلب حمایت چشم آبی ها در ۱۴۰۰ قول دادند هر جور هست این معاهدات یکطرفه و خسارت بار را تصویب کنند
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
آمریکا مثل اب خوردن زیر برجام‌نزد چرا واقعیت ها را عنوان‌نمیکنید . اگر چه امریکا هم مقصر هست ولی چندین بار اخطار داد و وقت چهارماهه داد . وزیر خارجه فرانسه را فرستاد . مرکل پیام داد وووو . در جواب گفتند ما فقط در مورد برجام صحبت و امصا کردیم دیگر مشکلات باقی مانده بود در صورتی از اول باید سر میز دعوای سیاسی را حل میکردند . کلا چون‌مسولین میخواهند پوزه استکبار به خاک مالیده شود هیچوقت درگیری تمامی ندارد
shikh
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
مگه این مملکت دولت ندارد که مردم باید کمک کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
چرا فقط آمریکا زد زیرش ایران پیش دستی کرد و با موشک تهدید کرد بسه خود فریبی اگر مبان رو بر این بگیریم که ایران یک قدرته و همه اون رو به این چشم نگاه می کنند پس اگه ایران رو به صلح و دوستی حرکت کنه با اطمینان می تونیم آرامش و کره زمین بدون جنگ رو داشته باشیم
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
آقای ابوترابی فرمودند:
" مردم درصدی از حقوق و درآمد خود را به حل مشکل سیل اختصاص دهند تابرادران و خواهران ما و فرزندان عزیز میهن اسلامی که در این حادثه آسیب دیده اند احساس کنند که ملت ایران در کنار آن‌ها هستند"
مردم تا حالا از این کارها زیاد کرده اند. ولی آیا مسولین هم چنین فداکاری های داشته اند ؟
بهتر راست شما هم حرکتی از خود نشان دهید تا حس کنند علاوه بر مردم دولت هم در کنار آنان هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
شمایی که چند صد میلیون اخ کردی تا ویزای کانادا بگیری نظر ندی بهتره
ناشناس
| Canada |
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
ناشناس 23:01
حسادت مانع پیشرفت است.
اگر من کانادا هستم، حق کسی را نخورده ام و هیچ هزینه ای هم نکرده ام به جز هزینه سفر.
به خاطر تخصصم آمدم و مشکلی هم ندارم
روی سخن من با مسئولینی یود که همیشه از مردم مایه میزارن که ظاهرا شما خوشتان نیامده.
ناشناس
| Sweden |
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
ناشناس23:01 هنوز نفهمیدی مردم از فیلتر شکن
ستفاده می کنند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
چرا آقای ابوترابی اعلام نمیکنند که خودشون شخصاً چقدر کمک کرده اند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
میشه از آقای محسن هاشمی پرسید
واقعا نمی شد روزه شکی نگیرید؟!
تا الان که کار مثبتی بهتر از دوران قالیباف از شورای شهر ندیدیم. با اینکه دولت کاملا با شما هماهنگ است و رقیب قالیباف بوده است.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۶
من دیشب تو سایت ها عنوان شده بود که یازده سال پیش اف ای تی اف بحث کردند و مشکلی ندیدند ولی حالا گیر دادند من پیش خودم میگفتم که حتما سایت ها دروغ میگویند . در حقیقت این‌موصوع هم‌مثل ۲۰۳۰ هست که این موصوع با سه سوت رد شد و جاش ازدواج برحسب نیاز جنسی بدون سن را پیشنهاد دادند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟