استرالیا استفاده از دستگاه‌های کوچک لیزر را ممنوع اعلام خواهد کرد، زیرا در چندین حادثه، باعث کور شدن دید خلبان‌ها و ایجاد خطر برای مسافران شده‌اند.

به نوشته اعتماد، قوانین جدید احتمالاً فروش نشانگر‌های لیزری را که معمولاً در کلاس‌های درس، سخنرانی‌ها و کنفرانس‌ها استفاده می‌شوند، همانند سلاح‌های گرم محدود خواهد کرد.
«باب دبوس»، وزیر امور داخلی استرالیا، گفت: «حمله‌های اخیر به خلبان‌ها، نشان می‌دهد قضیه جدی‌تر از آن است که نادیده گرفته شود.» و هنوز مشخص نیست چه کسی یا کسانی، اقدام به تاباندن لیزر به اتاقک خلبانی هواپیماها می‌کنند.

در هفته گذشته، در حوادثی جداگانه، اشعه‌های لیزر به چشم خلبانان پنج هواپیما تابانده شد و آنها را ناچار کرد راهشان را برای فرود روی باند تغییر بدهند.
 
سخنگوی سازمان امنیت پروازهای داخلی «پیتر گیبسون» اعلام کرد: به دلیل حضور دو خلبان در هر پرواز احتمال بروز مشکل جدی و سقوط کم است، اما چند خلبان گفتند، بر اثر اشعه تابانده شده، تا چند ثانیه بینایی‌شان مختل شده و پس از آن نیز دچار سردردهایی شده‌اند.

گفتنی است، بررسی‌ها و مباحثات در این باره همچنان ادامه دارد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین