با انتقاد از برخی اظهار نظرها و جوسازی‌های مسمومی که طی روزهای گذشته به صورت هدفدار از سوی برخی افراد در زمینه‌ بنزین و حمل و نقل عمومی مطرح شده است، افزود: این گونه اظهارنظرها و انتشار اخبار به جز ایجاد نگرانی بی‌مورد برای مردم و بروز نفاق فایده‌ای ندارد.
رییس ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت کشور با اعلام آمادگی دولت برای هر گونه حمایت از شهرداری‌ها در خصوص حمل و نقل عمومی، گفت: مردم از جنجال و جوسازی‌ها در مساله بنزین و حمل و نقل عمومی هراس نداشته باشند.
سردار محمد رویانیان روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایسنا، با انتقاد از برخی اظهار نظرها و جوسازی‌های مسمومی که طی روزهای گذشته به صورت هدفدار از سوی برخی افراد در زمینه‌ بنزین و حمل و نقل عمومی مطرح شده است، افزود: این گونه اظهارنظرها و انتشار اخبار به جز ایجاد نگرانی بی‌مورد برای مردم و بروز نفاق فایده‌ای ندارد.
وی با توصیه به مردم در خصوص این که به هیچ عنوان به این مسایل توجه نکنند و تمامی مسایل تحت کنترل و مدیریت قرار دارد، تاکید کرد: هیچگونه کمبود بنزینی در کشور وجود ندارد از سوی دیگر هرگونه گمانه‌زنی در مورد قیمت سوخت غیرواقعی است.
رییس ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت کشور با اشاره به این که بجز صلاح مردم هیچگونه ابلاغ دیگری در دستورکار نداریم به ایسنا گفت: هر گونه تصمیم در حوزه سوخت و حمل و نقل قطعا بدون اطلاع به مردم و با تحلیل و بررسی اجرا نمی‌شود.
وی با اشاره به ارائه سه ماهه سوخت فصل بهار گفت: این اقدام پیام دولت به مردم در زمینه‌ آرامش در حمل و نقل کشور است که امیدواریم که مردم با اعتماد و همراهی همیشگی آماده اجرای برنامه‌های جدید دولت در سال آینده باشند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
پربازدیدترین عناوین