رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: سالمندی در کشور زنانه شده است و در ازای هر ۹۷ مرد سالمند، یکصد زن سالمند وجود دارد.
به گزارش «تابناک» محسن سلمان نژاد در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: زنانه شدن سالمندی به توجه بیشتری نیاز دارد، چون تنهایی زنان سالمند همراه با مشکلات اجتماعی و سلامتی بیشتری نسبت به مردان است و برخی مسائل برای مردان راحت‌تر است به طورمثال مردان سالمند تنها می‌توانند دوباره ازدواج کنند.

وی اضافه کرد: گرفتاری پزشکی زنان در آینده بیشتر است، زنان سالمند اغلب دهه‌های طولانی با بیماری طی می‌کنند.

وی ادامه داد: یک پنجم معادل ۲۰ درصد زنان سالمند یعنی ۷۰۰ هزار نفر زن سالمند، تنها هستند، اما این آمار در مردان یک چهارم زنان است.
*ترویج ازدواج در سالمندان بسیاری از مشکلات مراقبتی را برطرف می‌کند

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: بسیاری از مشکلات مربوط به مراقبت سالمند با ترویج ازدواج در سالمندان کاهش پیدا می‌کند.

سلمان نژاد افزود: متاسفانه ترویج ازدواج در سالمندان چندان با فرهنگ ما هماهنگی و همخوانی ندارد درحالی که بهترین مراقب، همسر است و مراقب بیرونی نمی‌تواند همانند اعضای خانواده مراقب سالمند باشد.

وی اضافه کرد: طبق آمار‌های سازمان آمار در سال ۹۵، ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار سالمند در کشور وجود دارد، اما برآورد‌ها نشان می‌دهد آمار سالمندان در کشور از مرز هشت میلیون نفر فراتر رفته است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1398/02/03
پاسخ

ازدواج! چه کلمه پر حسرتی شده اینروزا

مجید -> 1398/02/03
پاسخ

به شدت از روزهای پیری می ترسم که بمانم و او رفته باشد

کاربر مهمان -> 1398/02/03
پاسخ

من دختر ۳۳ سالم موندم تو ازدواجش از جانب من خیالتون راحت نمیرسم به اون سنها

کاربر مهمان -> 1398/02/03
پاسخ

این حق زنان است که تنها بمانند جوانی هم زنانه شده است چه برسید به پیری.... باید به ازای هر یک صد زن تنها یک مرد وجود داشته باشد تا این زنان حساب کار دستشان بیاید....

سبوس برنج شمال -> 1398/02/03
پاسخ
کاربر مهمان -> 1398-02-03 15:07:40

این حق زنان است که تنها بمانند جوانی هم زنانه شده ...

کاش کمی رحم داشتیم نسبت به همنوع خود چنین شتابان قضاوتی نداشتیم

حمید کلباسی -> 1398/02/03
پاسخ

داشت مردی ، زنی شصت ساله / روز و شب بود در غم و ناله . که ای خداوند خالق بی چون / زن شصت ساله ، باشدم افزون . به دگر گونه ام ، حواله بده / شصت بگیر و سه ( بیست ساله ) بده!

:) -> 1398/02/04
پاسخ
کاربر مهمان -> 1398-02-03 15:07:40

این حق زنان است که تنها بمانند جوانی هم زنانه شده ...

بعد از دعوا با زنت اول یه لیوان آب بخور آروم که شدی بیا نظر بده

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین