اپلیکیشن‌هایی با ادعای دروغ

خبری از افزایش سرعت اینترنت نیست!

کد خبر: ۸۹۵۰۳۹
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۴ 28 April 2019
|
7015 بازدید
|
۱

برنامه‌هایی که اعلام می‌کنند توانایی افزایش سرعت اینترنت را دارند، ادعاهایی دروغین دارند زیرا در اکثر موارد کار مفیدی انجام نمی‌دهند و تنها با هدف نمایش تبلیغات و کنترل گوشی کاربر منتشر شده‌اند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، برنامه‌نویسی با سیستم‌های عاملی مانند اندروید، این قابلیت را برای توسعه‌دهندگان ایجاد کرده که بتوانند با داشتن دانش کافی، به نوشتن برنامه‌های متعددی اقدام کرده و این برنامه‌ها را در مارکت‌های آن‌لاین قرار دهند. کاربران هم می‌توانند با مراجعه به این مارکت‌ها، به دانلود رایگان اقدام کرده و یا برای اپلیکیشن‌های پولی، با پرداخت هزینه‌ی مورد نظر، از امکانات برنامه استفاده کنند.

با وجود این به نظر می‌رسد در کنار توسعه‌دهندگان، خلافکاران سایبری هم دست روی دست نگذاشته و برنامه‌های مخرب و یا تبلیغاتی مورد نظر خود را از راه‌های مختلف، در معرض تماشای کاربران قرار می‌دهند و در صورتی که کاربر هنگام مواجهه با این اپلیکیشن‌ها هوشیاری کافی را نداشته باشد، در دام آن‌ها گرفتار می‌شود؛ یکی از انواع این برنامه‌ها، با هدف افزایش سرعت اینترنت است.

برنامک‌های متعددی تحت عنوان «افزایش سرعت اینترنت» در فروشگاه‌های برنامک‌های اندروید وجود دارند. در حالی که بنا به گزارش مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای) این برنامک‌ها با ظاهرسازی و ادعاهای دروغین سعی در ترغیب کاربران به نصب برنامک را دارند اما هیچ‌کدام نمی‌توانند منجر به افزایش سرعت اینترنت شوند، چراکه چنین کاری در دنیای واقعی عملی نیست.

این برنامک‌ها به محض شروع اعلام می‌کنند که سرعت اینترنت پایین است، سپس با نمایش اعلان‌هایی و بعد از چند ثانیه، ادعا می‌کنند که سرعت اینترنت افزایش یافته است. در حالی که این برنامک‌ها در پس‌زمینه هیچ کار مفیدی انجام نمی‌دهند و تنها با هدف نمایش تبلیغات و کنترل گوشی کاربر منتشر شده‌اند.

برخی از این برنامه‌ها سرعت آپلود و دانلود را به صورت لحظه‌ای در قالب یک نمودار نشان می‌دهند و پس از کلیک روی دکمه فعال‌سازی، برنامک با نمایش یک دیالوگ ادعا می‌کند که در حال انجام عملیات افزایش سرعت اینترنت است.

برخی برنامه‌ها نیز با استفاده از سرویس‌های فایربیس و پوشه به کارهای مختلفی مانند نمایش دیالوگ تبلیغاتی، باز کردن صفحه نظردهی به برنامک در فروشگاه‌های مختلف، باز کردن لینک تلگرامی، دانلود برنامک‌های دیگر، نمایش ویدئو تبلیغاتی و مخفی کردن آیکون برنامک اقدام می‌کنند.

ترغیب کاربران با هر روش

در این باره، امیر صفری فروشانی -کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی حوزه فناوری اطلاعات- در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ی این‌که ادعاهایی مانند افزایش سرعت اینترنت تا چه اندازه می‌تواند درست باشد، اظهار کرد: خلافکاران سایبری از هر روشی برای ترغیب کاربران به اینکه رفتار مد نظر آن‌ها را داشته باشند، استفاده می‌کنند، در حالی که باید نصب چنین اپلیکیشن‌هایی جدا خودداری کرد.

وی ادامه داد: وقتی ادعایی مطرح می‌شود، برای مثال تبلیغی به کاربران نشان می‌دهند و یا ترغیبشان می‌کنند که اپلیکیشنی را مانند اپلیکیشن تعیین جنس بچه، تعیین سن کاربر از روی عکس و یا افزایش سرعت اینترنت نصب کنند، خود کاربر باید این موارد را با شک و تردید نگاه کند و هنگام مواجهه با تبلیغات این اپلیکیشن‌ها، احتیاط لازم را به خرج دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
افزایش سرعت اینترنت ول کن سرعت افزایش دلار و سکه هم پیش کش افزایش سرعت میوه و اجناس بگیر ... دلار جهانگیری ایم آرزوست
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟