رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: برخی از فعالیتهای شهرداری به افراط رسیده و در حوزه فعالیتهای آموزشی به دلیل حمایتهای شهرداری، این دانشگاهها رقیب بخش خصوصی شده اند.
به گزارش مهر، محسن هاشمی در جریان بررسی طرح ساماندهی مؤسسات و مراکز آموزشی علمی کاربردی شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری در برخی از فعالیتها به افراط رسیده و به دلیل این افراد مجبور به تعدیل برخی از حرکتها مانند فعالیتهای آموزشی در شهرداری هستیم، گفت: مراکز آموزش عالی در شهرداری برای تدریس موضوعاتی بود که در سایر دانشگاهها تدریس نمیشد اما کم کم در طول سالیان متمادی این فعالیتها گسترش پیدا کرد و در حال حاضر ۹ مرکز آموزش علمی کاربردی در رشتههایی فعالیت میکنند که در سایر مراکز نیز تدریس میشوند و به نوعی رقیب کسانی شدهایم که دانشگاه علمی کاربردی تأسیس میکنند.
وی ادامه داد: شهرداری به این دانشگاهها سوبسیدهایی مانند ساختمان رایگان، کارمند و حتی شهریه پایین نیز میدهد و به دلیل این سوبسیدهای مالی و خدمات بهتری که به دانشجویان میدهند و حتی شنیده شده مدرک نیز آسانتر به دانشجویان داده میشود، ۵۸ درصد دانشجویان این دانشگاهها از خارج از شهرداری هستند. متدسفانه بر اساس اخباری که به دست ما رسیده افرادی که از داخل شهرداری در این دانشگاهها حضور دارند، سر کلاس حاضر نمیشوند و این موضوع نشان میدهد باید این مراکز ساماندهی شود.
وی پیشنهاد کرد: این مراکز از ۹ مرکز به ۲ مرکز برای تدریس دروسی که در سایر دانشگاهها وجود ندارد، کاهش پیدا کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.