كليساي كاتوليك‌ آلمان عذرخواهی کرد

کد خبر: ۸۹۹۵۸
|
۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۳ 13 March 2010
|
5082 بازدید
رئيس كليساي كاتوليك‌ آلمان، ضمن عذرخواهي از قربانيان سوء استفاده‌هاي اخير، با پاپ بنديكت شانزدهم ديدار كرد.

به گزارش ايسنا، پاپ بنديكت شانزدهم رهبر كاتوليك‌هاي جهان، در ديدار با روبرت تسوليچ، رئيس كليساي كاتوليك آلمان، اظهار داشت: موارد سوء استفاده‌هاي انجام شده در نهاد‌هاي كاتوليك آلمان مراتب تاثر و تاسف من را فراهم آورد.

به گزارش خبرگزاري آلمان، تسوليچ اظهار داشت كه پاپ در ديدار 45 دقيقه‌اي‌اش نسبت به موارد فوق كه طي روزهاي گذشته در آلمان بيش از پيش آشكار شده است، مراتب نگراني عميق خود را ابراز داشته است.

علاوه بر اين، مقام كاتوليك آلمان اظهار داشت كه پاپ وي را ترغيب به پيگيري قاطع اوضاع و حمايت از قربانيان نموده است.

اسقف اعظم آلمان علاوه بر اين، تصريح كرد: از پاپ بنديكت شانزدهم به دليل حمايت مثبت از اقدامات قاطع كنفرانس اسقف‌هاي آلمان تشكر مي‌كنم.

پاپ از اسقف‌هاي آلمان درخواست كرد كه راه پيگيري كامل و بي‌عيب و نقص پيامدهاي چنين اقداماتي را ادامه دهند.

وي افزود: پاپ از برنامه‌ي اقدامات ما در اين خصوص تقدير و تشكر كرد.

در اين ديدار، اسقف اعظم فرايبورگ در مورد استراتژي‌هاي برخورد با اين رسوايي نيز گزارشي ارائه داد.

تسوليچ هم چنين در اين ديدار تاكيد كرد: ما مسووليت خود را بسيار جدي گرفته‌ايم.

وي گفت: هدف اين پيگيري‌ها اين است كه درد‌ها و زخم‌هاي گذشته را درمان كرد و از وقوع موارد جديد نيز جلوگيري كرد.

تسوليچ بار ديگر از قربانيان حوادث مذكور درخواست عفو و آمرزش كرد.

اين مقام كاتوليك آلمان هم چنين با اشاره به اظهارات گرهارد مولر، اسقف اعظم رگنسبورگ گفت: موارد سوء استفاده‌هاي اخير مشكل خاص كليسا نيست، هر چند كه كليسا در برابر اين مساله داراي مسئوليت اخلاقي ويژه‌اي است.

وي با توجه به اظهارات گفته شده، افزود كه مجرد بودن طبق نظر همه كارشناسان ارتباطي با سوء استفاده‌هاي اخير ندارد.

وي گفت: مجرد بودن هديه خداوند است.

در همين حال، صندوق حمايت از كودكان سازمان ملل (يونيسف)، در ارتباط با موارد سوء استفاده‌هاي اخير خواهان پيگيري دقيق موارد فوق شد.

در بيانيه‌اي كه از سوي اين سازمان در كلن انتشار يافت، آمده است: در رسيدگي به موارد فوق از هر گونه اغماض و چشم پوشي بايد امتناع شود.

به گزارش خبرگزاري آلمان، واتيكان اكنون در فكر بررسي استاندارد‌هاي جهاني لازم براي پيگيري مواردي چون سوء استفاده‌هاي اخير است.

در همين حال، ولفگانگ تيرزه، عضو حزب سوسيال دموكرات آلمان و معاون پارلمان آلمان، از پاپ درخواست كرد كه از قربانيان موارد فوق معذرت خواهي كند.

جنبش اصلاحات كاتوليك موسوم به "ما كليسا هستيم" نيز از پاپ خواهان اتخاذ تصميمات اساسي براي مبارزه با چنين مواردي شد.

زابينه لويتهويزراشتارنبرگر، وزير دادگستري آلمان به همراه اسقف‌هاي كاتوليك اين كشور نيز تاكنون از دست يافتن به زماني واحد براي مذاكره درمورد موارد فوق بازمانده‌اند.

نتايج جديد‌ترين نظرسنجي‌ها نيز حاكي از افت محبوبيت كليسا‌ي كاتوليك در آلمان است.

نتايج جديد‌ترين نظرسنجي انجام شده در اين زمينه، حاكي از آن است كه 86 درصد آلمان‌ها معتقدند كه كليساي كاتوليك‌ اقدامات كمي براي روشن شدن جزييات سوء استفاده‌هاي جنسي اخير انجام داده است.

10 درصد سوال شوندگان نيز اقدامات و تدابير كليساي كاتوليك را كافي ارزيابي كرده‌اند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Finland
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
در مورد خبر انتقاد مجری سابق صدا و سیما...چیزی که جالب است اینه که هزاران نفر از آن صفحه دیدن کرده اند و تابناک حتی یکی از نظرات را منعکس نکرده...آخر دنباله روی همان سازمان است و امیدش این است که روزی مثل آنها شود
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
چرا نوشتید نتایج جدیدترین نظر سنجی بنویید نتایج نظر سنجی CNN. چطور وقتی به ظررتونه ازشون چیزی نمینویسید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
با توجه به آنكه كارشان زشت بوده ولي شجاعت پذيرفتن و عدم سانسور را داشتند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت