برخورد قاطع با ۴کارخانه محتکر شکر

کد خبر: ۹۰۱۲۹۰
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۷ 24 May 2019
|
6693 بازدید
|
۷
رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از تخلف ۱۱۰ میلیارد تومانی ۴ شرکت کشت و صنعت نیشکر به دلیل احتکار، گرانفروشی و عدم عرضه شکر خبر داد.

عباس تابش در گفتگو با تسنیم، درخصوص تخلفات صورت گرفته در بحث برخی اقلام خوراکی از جمله خرما که باعث افزایش قیمت خرما در بازار شد اظهار کرد: از چند ماه پیش از ماه مبارک رمضان، ما در توافق با مسئولان و دستگاه‌های مرتبط با این بخش، توافق کرده بودیم در صورت تامین خرمای ماه مبارک رمضان، ممنوعیتی برای صادرات خرما اعمال نشود، ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد و در بازار دچار مشکلاتی شدیم که باعث شد قیمت خرما بالا رود.

گلایه از برخی دستگاه‌ها در ماجرای گرانی خرما/ احتکار خرما در برخی سردخانه‌های دولتی

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با گلایه از دستگاه‌هایی که با تفاهم مذکور کنار نیامدند، افزود: از طرف دیگر شاهد بودیم متاسفانه برخی سردخانه‌هایی که با استفاده از تسهیلات دولتی احداث شده بودند بجای آنکه در شرایط خاص در خدمت شهروندان باشند و در پیچ تولید، در زمان نیاز به درد مصرف‌کنندگان بخورد، در زمان کمبود خرما، به محلی برای انبار خرما تبدیل شده بود و بر همین اساس اقدام به تعزیر تعدادی از این سردخانه‌ها کردیم.

وی گفت: همکاران ما در بازرسی‌های خود سردخانه‌هایی را شناسایی کردند که مقادیری بیش از ۳۰۰ تن خرما را در خود انبار کرده بودند.

تابش افزود: بر همین اساس پرونده این سردخانه‌های متخلف به تعزیرات معرفی شد و با حکم قضایی، بخشی از خرما‌های انبار شده نیز به حراج گذاشته و در اختیار مردم قرار گرفت.

رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به تفاهم‌نامه‌های منعقده با اصناف و بسیج اصناف گفت: ما به صورت شبانه‌روز در سطح بازار حضور خواهیم داشت و شدیدترین برخورد‌ها را با هرگونه سودجویی در قالب احتکار و گرانفروشی و عدم عرضه کالا خواهیم داشت.

وی با هشدار به اصناف گفت: اصناف مکلف هستند که اجناس و کالا‌های خود را با فاکتور خریداری کنند و با فاکتور بفروشند و اگر فاکتور خرید و فروش نداشته باشند و تخلفی در این میان رخ داده باشد، تمام مسئولیت بر عهده آخرین حلقه که اصناف هستند خواهد بود و نباید جای گله‌گذاری باقی باشد.

تابش با بیان اینکه دارا بودن فاکتور خرید و فروش برای اصناف باعث می‌شود تا حلقه‌های قبلی گرانفروشی مشخص شود و بازرسی ما در طول کل فرایند اتفاق بیافتد گفت: ما در روز‌های اخیر بر اساس اسناد و مدارکی که به دست آوردیم، چندین مرغداری را به دلیل گرانفروشی و عرضه مرغ با قیمت گرانتر از قیمت مصوب در بازار تعزیر کردیم.

وی خاطرنشان کرد: این یعنی سازمان حمایت تنها با اصناف و واحد‌های صنفی طرف نیست بلکه اگر واحد‌های تولیدی هم از سر منشأ، ضوابط و شرایط هیئت تعیین و تثبیت قیمت را رعایت نکند، با آن هم برخورد خواهیم کرد.

جریمه ۵۵۰ میلیارد تومانی در انتظار ۴ شرکت کشت و صنعت نیشکر به دلیل احتکار و گرانفروشی شکر

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص تخلفات کارخانجات کشت و صنعت نیشکر در هفته‌ها و ماه‌های گذشته که باعث تشدید مشکلات در بازار شکر شد نیز گفت: به دنبال بازرسی‌های ما کارخانجات کشت و صنعت بزرگی از جمله کشت و صنعت دهخدا، فارابی، امیرکبیر و کارون، به دلیل احتکار، گران فروشی و عدم عرضه شکر به میزان ۱۱۰ میلیارد تومان تعزیر شدند و با حکم قاضی پرونده، این شرکت‌ها تا ۵ برابر این رقم یعنی ۵۵۰ میلیارد تومان می‌توانند جریمه شوند و امیدواریم با برخورد قاطع با هرگونه تخلف، فضا را برای هرگونه تخلف ناامن کنیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
از سلطان شکر چه خبر ؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
مردم گران میخرند وشما بعد از تمام شدن کار وارد میشید جریمه میکنید.این کارها فقط به نفع خودتونه نه مردم.این حق الناس به گردن شما است....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
جریمه در حق دوووولت پس مردم بیچاره چی
حمیدخان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
در همه دنیا فواره چو بالا رود سرنگون می شود به غیر از ایران!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
آقا جریمه کردن ابن واحدها جه گره ای از مردم حل می کند دولت و احتکارگران در این را دزد و شریک قافله شدند احتکارگران جنس را احتکار و گران به مردم فروختند و دولت از این وسط کیسه دوخته و پول هایی که از جیب مردم رفته از احتکار گر به خزانه واریز می کند به عبارتی گرانی اجناس منبعی برای درآمد دولت شده چرا این پول به همان جنس تبدیل نشود و ان جنس را با قیمت استاندارد قبلی به بازار تزریق شود تا آنی تاثیر قیمت بر همان جنس بگذارد
آن پول اضافی که از جیب مردم درآمده باید در حداقل زمان به بازار همان جنس تزریق شود تا مردم نمود تعزیرات در عرصه جامعه ببینند و گرنه واریز پول به خزانه دولت هیچ دردی از مشکلات مرم حل نمی کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان???????????
درب اتاقت را باید گل گرفت !!!!!!!!!!
تا بحال چند دفعه از مصرف کننده حمایت کردی؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
مشخص دلیل اصلی در سطح کلان است و دولت و مسئولین مربوط یا ناتوان از برخورد با آنها هستند یا کلا بی توجه هستن
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات