راز حلیم‌های پنبه‌ای فاش شد

کد خبر: ۹۰۳۲۴۴
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰ 03 June 2019
|
18075 بازدید
|
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره دلیل پنبه‌ای شدن گوشت در حلیم توضیحاتی داد.

به گزارش تسنیم، شایعه‌هایی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت قرمز در تهیه و تولید حلیم در سطح شهر منتشر شد که بلافاصله با رد این شایعات توسط مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی این موضوع خاتمه پیدا کرد.

اما پس از رد این شایعه‌ها، شکایات متعددی در خصوص به کارگیری نخ و پنبه در تولید حلیم به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گزارش شد و مسئولان را بر این داشت تا با اعزام تیم‌های متعددی به مراکز تهیه و تولید حلیم در سطح شهر تهران بزرگ این موضوع را بررسی کنند.

در همین رابطه حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت در تهیه حلیم، بازرسان سازمان تعزیرات به همراه رئیس اتحادیه چلوکبابی تهران و کارشناس سازمان بهداشت و درمان به محل‌های مورد نظر اعزام شدیم و به بررسی موضوع پرداختیم.

وی افزود: پس از بررسی‌های انجام شده توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان مشخص شد که در حلیم‌های تهیه شده نخ و پنبه وجود ندارد و این موضوع رد شد.

ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشت‌ها در تهیه حلیم استفاده کند.

وی افزود: پس از تهیه حلیم با گوشت‌های مورد نظر، کارشناس سازمان بهداشت با بررسی که از حلیم تهیه شده انجام داد، متوجه شده که گوشت‌های داخل حلیم به صورت پنبه مانند درآمده است و تقریبا شبیه به مواردی است که توسط شهروندان به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت شده بود.

رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به پخت دوباره حلیم با گوشت گردن گوسفندی، گفت: پس از تهیه حلیم برای مرتبه دوم، باز هم شاهد پنبه‌ای شدن گوشت‌های داخل حلیم شدیم این موضوع توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان نیز تایید شد.

وی درباره علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز داخل حلیم، اظهار کرد: پس از مشاهدات این صحنه؛ کارشناس سازمان بهداشت و درمان علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز در حلیم را وجود ماده پروتئینی به نام گلوتن عنوان کرد.

ایزدی با بیان اینکه در تهیه حلیم به باید به صورت مداوم مواد آن هم زده شود، خاطرنشان کرد: انجام این عمل باعث پس دادن آب در حلیم می‌شود و به دلیل وجود گلوتن در گندم و ترکیب آن با گوشت قرمز باعث پنبه‌ای شدن گوشت می‌شود و مصرف کننده تصور می‌کند که در تهیه حلیم از پنبه به جای گوشت قرمز استفاده شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۳۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
چرا حلیم پخت شده توی خانه اینطور نمیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
فکر کنم مصرف کننده ها هیچکدوم نمی فهمند و فقط شما میفهمین
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
احسنت بر شما
کیمیا گری یعنی همین
تبدیل گوشت به پنبه - انشا.. در آینده صادر کننده پنبه خواهیم شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
حلیم غذایی است که در صد سال اخیر در مغازه ها پخت و به فروش می رسیده است. پس چطور تاکنون هیچ کس متوجه پنبه ای شدن گوشت ان نشده ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
جل الخالق
چرا گوشت ها قبل گروني پنبه نمي شدند پس
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
خدایی خیلی باحالید شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
اي كاش راز كم بودن وزن گوشت بسته بندي در فروشگاهها 40الي 50 گرم را هم پيدا كنيد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
سوال اینه که چرا امسال پنبه ای میشه؟ سالهای قبل "ماده پروتئینی به نام گلوتن" نداشت؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
عجب پس چرا قبلا از این ضحبتها نبود؟ یعنی مردم اینقد احمقن که فرق گوشت و پنبه رو نمیفهمن؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
جل الخالق...کشف جدید تبدیل گوشت به پنبه واقعا لازمه در یکی از مجلات معتبر علمی شیمی زیستی و تغذیه ثبت بشه...لطفا به مسئولین اطلاع بدین نزارن خارجیا وبلاد غرب این کشف غرورآفرین ملی رو هم به اسم خودشون بزنن..با آرزوی توفیق روزافزون استعدادهای بدیع ایرانی
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات