مواد لازم:
تکه بدون استخوان گوشت پشت مازو 1.7 تا 2 کیلویی بره
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
روغن زیتون به مقدار لازم
سه قاشق غذاخوری دانهها کاج
نمک و فلفل به میزان لازم
250 گرم اسفناج
150 گرم پنیر فتا
1 تا 2 قاشق چایخوری سماق
برای سالاد:
یک عدد خیار
(15 میلیلیتر ماست
یک دسته کوچک نعنا خرد شده
یک قاشق غذاخوری مالاس انار
پوست رند شده یک لیمو
شکم پر کردن گوشت و ماهی نه تنها باعث میشود آنها ظاهری فوقالعاده بگیرند بلکه طعم بیشتری نیز به آنها اضافه میکند. در این ویدیو طرز تهیه گوشت راسته پشت بازوی بره بریانی با استافینگ اسفناج و دانههای کاج آموزش داده میشود. این غذا که از یکی از بهترین برشهای گوشت بره تهیه میشود با استافینگ خاص خود برای مهمانیهای رسمی عالی است و ضیافتی ماندگار را تضمین میکند.