نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت بهرهبرداری از ظرفیتهای دهه کرامت پیشنهاد کرد که در سالهای آینده فضایی ایجاد شود که دهه کرامت به دهه گفتوگوی دینشناسان با جوانان بدل شود.
به گزارش ایسنا، فرجالله رجبی در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی شعر رضوی با بیان اینکه جوانان امروز آماج هزاران تیر زهرآلود هستند، خاطرنشان کرد: این حملات از جامعهای میرسد که فرهنگ و دین و خدای ما را نمیشناسد و باید با دیدی واقع بینانه با این موارد رو به رو شد و ظرفیت دهه کرامت میتواند متولی این مسئله باشد.
وی جنس کار شاعران آیینی را از نوع عبادت خواند و افزود: دیگر شاعران نیازی ندارند که همچون شاعران آیینی قربت الی الله شعر بگویند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به حدیث مشهور ثقلین، عنوان کرد: قرآن و اهل بیت قرین یکدیگرند و دو همدم هستند که هرگز از هم جدا نمیشوند؛ از همین رو پایه شناخت و معرفت، معرفت حق و رسول است و شاعران آیینی خداشناس و پیغمبر شناس هستند.
رجبی با بیان اینکه جنس کار شاعران آیینی به کار دوره ما میآید، گفت: کارکرد شعر آیینی باید در عرصه اجتماعی و فرهنگی دیده شود.
وی آموزش را یکی از بسترهای شعر آیینی به کودکان خواند و دهه کرامت و هم شعر آیینی را پل بین معرفت دینی و جامعه جوان دانست.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از کتاب هفدهمین دوره جشنواره ملی شعر رضوی با نام “مشق دعبل” رونمایی شد.