هزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

ماجرای کشته شدن فرزند آیت الله جنتی در یک خانه تیمی/زمان برگزاری دادگاه دختر وزیر سابق/ادعای عجیب قاتل امام جمعه کازرون پیش از اعدام/آیت الله مصباح: چرا تلاش نمی‌کنیم مثل سوئیس باشیم؟

رصد‌خانه «تابناک» خبر‌هایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند: صنعت خودروسازی به اندازه یک جنگ به کشور خسارت می‌زند/درخواست یک نماینده از بخش ضدجاسوسی وزارت اطلاعات برای بازجویی از کریمی‌قدوسی/چرا بند کرده‌اید به خانه‌های آیت‌الله یزدی و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۹۲۰۷۵۱
|
۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۶ 28 August 2019
|
50415 بازدید
|

تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

حمله به روحانی به خاطر اظهاراتش درباره مذاکره

در حالی که محمدجواد ظریف تأکید می‌کند دیداری بین رئیس‌جمهوری ایران و ترامپ قابل تصور نیست، اصولگرایان از دیروز یک‌صدا شروع به حمله به حسن روحانی بابت اظهاراتش درباره مذاکره کرده‌اند فقط به این بهانه که روحانی گفته است اگر ملاقات من با کسی باعث آبادانی کشور شود، دریغ نخواهم کرد. اصولگرایان در فضای مجازی از دیروز هشتگ «بازی-مذاکره» را داغ کرده‌اند و شهردار اسبق تهران هم با همین هشتگ نوشت: «امیدوار بودیم فهمیده باشند که اقتصاد را نباید به خارج از کشور پیوند زد. حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، نوشت: آقای روحانی فرموده‌اند، اگر بدانم با کسی ملاقات کنم که نتیجه آن آبادانی کشور باشد از ملاقات دریغ نمی‌کنم! خب، اگر منظورتان ملاقات با ترامپ باشد که اولا به قول خودتان «دیوانگی» است! و ثانیا بارزترین نتیجه ملاقات‌ها و مذاکرات شما با آمریکا، برجام بوده است که هیچ‌کس ـ تأکید می‌شود که هیچ‌کس ـ نمی‌تواند در فاجعه‌آمیزبودن آن کمترین تردیدی داشته باشد. /شرق

خبرنگاری که اخیرا پناهنده شد اصولگرا نبود، اما نشان داد، می‌توانند در اصولگرا‌ها نفوذ کنند

عباس عبدی در روزنامه ایران نوشت: این روز‌ها و در پی درخواست پناهندگی یک روزنامه‌نگار شاغل در رسانه‌های اصولگرا از کشور سوئد، سر و صدای زیادی در ایران به پا شد. برخی اصلاح‌طلبان فرصت را غنیمت شمرده و برای حال‌گیری از طرف مقابل، او را اصولگرا معرفی کردند، به ویژه اینکه مورد اعتماد برخی از اصولگرایان تندرو بود. یک روزنامه اصولگرا هم سعی کرد با ارایه شواهدی از گذشته ثابت کند او اصلاح‌طلب است! حل نزاع در جای دیگری است. اینکه چرا یک نفر که اصولگرا نبوده و نمی‌توانسته اصولگرا هم باشد، به راحتی می‌تواند نزد این جماعت خود را اصولگرا جا بزند و به زندگی ریاکارانه خود ادامه دهد؟

چرا بند کرده‌اید به خانه‌های آیت‌الله یزدی

محمدحسن قدیری‌ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا، در مورد نامه آقای آملی لاریجانی که گفته بود: «مگر خانه‌های شما ارث پدری‌تان است؟» گفت: من نخواندم و نمی‌دانم چه چیزی گفته شده است. حالا شما چرا بند کرده‌اید به خانه‌های آقای یزدی؟ درباره آقای یزدی، بالاخره آدمی که یک عمر کار کرده است می‌تواند چند خانه داشته باشد، نکته این است که آقای صادق آملی لاریجانی باید قبل از جواب دادن به آیت‌الله یزدی به ایشان توضیح می‌داد که نامه عزیمت به قم جعلی است تا این حرف‌ها پیش نیاید.

هلال‌احمر: مدیرانمان را شمردیم، کسی کم نشده!

اسماعیل رمضانی مدیر روابط عمومی و ارتباطات مردمی هلال احمر گفت: آقای علی فرجی مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هم اکنون به دلیل برخی از ابهامات بازداشت شده و موضوع در درست بررسی قرار دارد همانطور که سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده هیچ اتهامی هنوز ثابت نشده است. روز گذشته نیز فردی در ارتباط با وارد کننده دارو دستگیر شد که البته این فرد هیچ رابطه اداری، استخدامی و پرسنلی با هلال احمر ندارد و اینکه دستگیری این فرد را به هلال احمر نسبت می‌دهند صحیح نیست و شاید مرتبط با سازمان غذا و دارو باشد. ما مدیران‌مان را شمرده‌ایم و کسی کم نشده است (با خنده)، روز گذشته نیز ما نسبت به بازداشت فرد اشاره شده و نسبت وی به هلال احمر واکنش نشان دادیم و موضوع را تکذیب کردیم. / تسنیم

درخواست یک نماینده از بخش ضدجاسوسی وزارت اطلاعات برای بازجویی از کریمی‌قدوسی

رحمت الله بیگدلی گفت: امیرتوحید فاضل، خبرنگار سیاسی حوزه مجلس و دولت از سال ۷۸ تا سوم شهریور ۹۸ دارای سابقه کار رسانه‌ای در خبرگزاری‌های اصولگرای فارس، تابناک، حیات، شانا، موج و روزنامه‌های شهروند، سیاست روز و خورشید و همچنین دارای سابقه کارغیررسانه‌ای در دوران احمدی‌نژاد در سمت‌های مدیریت روابط عمومی فرمانداری کرج، مشاورت رسانه‌ای فرماندار نظرآباد و مشاورت رسانه‌ای چند عضو شورای شهر کرج در دوره سوم و مقیم تهران و کرج بوده است. فاضل، اصولگرا، بسیار نزدیک به‌جبهه پایداری و جواد کریمی‌قدوسی و نصرالله پژمان‌فر نمایندگان مشهد در مجلس بود و خیلی سنگ کریمی‌قدوسی را به‌سینه می‌زد. بیگدلی در ادامه با اشاره به شناخت خود از امیرتوحید فاضل و بیان این‌که «فاضل مدیریت یکی دو مصاحبه مرا را در خبرگزاری اصولگرای موج برعهده داشت.»، نوشته بود: «بر نهاد‌های امنیتی است که سریع مشخص کنند که او حامل اطلاعات طبقه‌بندی‌شده از سوی جبهه پایداری، کریمی‌قدوسی و پژمان‌فر به‌ خارج از کشور بوده است یا نه؟»

صنعت خودروسازی به اندازه یک جنگ به کشور خسارت می‌زند

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: باید روشن شود پولی که خودروساز‌ها از مردم گرفته‌اند، بدهی آن‌ها به قطعه‌سازان و پولی که از بانک‌ها گرفته‌اند که مجموعا ۸۰ هزار میلیارد تومان می‌شود کجاست. باید روشن شود خودرو‌هایی که نقدی فروخته شده با چه شرایطی بوده که بعد از چند ثانیه از عرضه آنها، فروخته شده و کسی هم موفق به ثبت‌نام نشده و بعد با دو برابر قیمت و سود کلان در بازار به فروش رسیده است.

آیت الله مصباح: چرا تلاش نمی‌کنیم مثل سوئیس باشیم؟

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: علیرغم پیشرفت‌های فکری، روحی و معنوی جامعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هنوز در پاسخ به این سؤال، جواب ساده، روشن، قانع کننده و دلپذیر مناسبی نداده ایم؛ همه نام کشور سوئیس را شنیده اند که کشوری امن بوده و این سوال وجود دارد چه اشکال دارد که ما هم همانند آنان کشوری امن برای خود ساخته و پیشرفت علمی داشته و کشوری امن برای پول و سرمایه دیگر کشور‌ها باشیم؟

ادعای عجیب قاتل امام جمعه کازرون پیش از اعدام

برادر امام‌جمعه فقید کازرون گفت: تمام شب گذشته با خانواده‌ام در تماس بودم و خواستار این شدم که اگر قاتل اظهار ندامت کرد مراسم اعدام را به تعویق بیندازیم، اما متأسفانه وی در مقابل خانواده‌اش، دادستان و برخی مسؤولین علناً خود را نماینده امام زمان نامید و ذره‌ای از عملکرد خود اظهار ندامت نکرد. حکم قصاص حمید درخشنده قاتل امام‌جمعه شهید کازرون به حکم دیوان عالی کشور و استیذان رئیس قوه قضاییه سحرگاه امروز در ملأ عام به اجرا در آمد.

زمان برگزاری دادگاه شبنم نعمت زاده

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی از برگزاری دادگاه شبنم نعمت زاده دختر وزیر اسبق صمت در دو هفته آینده خبر داد. اسدالله مسعودی مقام درباره جدیدترین پرونده‌های شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ایرنا گفت: پرونده شبنم نعمت زاده و گروه شاملویی تا پانزده روز آینده مطرح خواهد شد. وی اتهامات مطرح شده در کیفرخواست را شامل مسائلی در زمینه دارو و قاچاق دانست. مرداد سال گذشته خبری مبنی بر کشف انباری در استان البرز از دارو‌های احتکار شده به ارزش پنج میلیارد تومان منتشر شد و برخی آن را متعلق به دختر نعمت زاده وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت دانستند.

استانداران جدید ۲ استان تعیین شدند

هیأت وزیران استانداران گیلان و قزوین را تعیین کردند. با تصویب هیأت وزیران ارسلان زارع و هدایت الله جمالی نژاد به عنوان استانداران گیلان و قزوین تعیین شدند.

توئیت محسن رضایی درباره مذاکره با شیطان

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در ایران، موظف به رفتار در چارچوب سیاست‌های کلی نظام هستند، گفت: یکی از این سیاست‌ها آن است که مذاکره با شیطان سم است. محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «قوه مجریه و اساساً همه دستگاه‌ها در ایران، موظف به رفتار در چهارچوب سیاست‌های کلی نظام‌اند» وی افزود: سیاست کلی نظام درباره آمریکا روشن است: مذاکره با شیطان سم است.

ماجرای کشته شدن فرزند آیت الله جنتی در یک خانه تیمی

سیدحسین موسوی تبریزی از فعالان سیاسی اصلاح طلب و دادستان کل انقلاب در سال‌های اول پیروزی انقلاب اسلامی در مصاحبه‌ای از ماجرای کشته شدن فرزند آیت الله جنتی گفت. موسوی تبریزی با اشاره به اتفاقات ابتدای دهه ۶۰ به تشریح کشته شدن فرزند آیت الله جنتی پرداخت و با اشاره به این که در نیمروز به خود موسی خیابانی و زن رجوی دست یافتیم. از این طریق به سایر بزرگان آن‌ها هم‌چون پسر مرحوم آقای گیلانی و پسر آقای جنتی که در خانه‌های تیمی بودند، رسیدیم. این عملیات با اطلاع من از چهار نیمه شب شروع شد و تا ده صبح نیز تمام شد. البته بیشتر آن‌ها به دلیل اینکه اسلحه داشتند و درگیری مسلحانه ایجاد شد، کشته شدند، ولی پسران برخی از بزرگان همچون آقای جنتی کشته شدند و پسر آقای گیلانی هم فرار کرد؛ ولی در مسیری که می‌خواست از ارومیه به خارج فرار کند کشته شد. برخی هم دستگیر شدند و الحمدلله خیلی خوب و زود مسئله جمع آوری شد. این مسأله به جایی رسید که خود رجوی اعلام کرد دیگر در ایران ماندن فایده‌ای ندارد و خط فرار را به گروهک منافقین داد گفت و واجب است که همه فرار کنند. اکثر آن‌ها هم که از کردستان و ارومیه فرار می‌کردند، دستگیر می‌شدند و آن‌ها هم که دست به اسلحه می‌بردند بعضاً کشته می‌شدند.

بهزاد نبوی: حضور مردم در انتخابات فداکاری و روی مین رفتن نیست!

بهزاد نبوی گفت: رئیس دولت اصلاحات گفته‌اند که مردم باید فداکاری و در انتخابات شرکت کنند. به نظر من مردم باید برای تعیین سرنوشت خودشان در انتخابات شرکت کنند. من معتقدم حضور مردم در انتخابات فداکاری و روی مین رفتن نیست! مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا حداقل وضع کشور بدتر و بحرانی‌تر نشود.

او در پاسخ به این سوال که «تاکید آقای خاتمی به حضور قطعی در انتخابات آتی واکنش‌های فراوانی در پی داشت؛ ارزیابی‌تان از صحبت آقای خاتمی و واکنش‌ها به آن چیست؟» گفتند: به نظر من صحبت آقای خاتمی حداقل مطلبی بود که می‌توانست در مورد انتخابات بگوید. مواضع من که خیلی صریح‌تر از ایشان، حضور بی قید و شرط در انتخابات را مشخص می‌کرد و اگر بخواهد به ایشان این انتقادات وارد شود، انتقادات به من به مراتب بیشتر خواهد بود. من گفته‌ام انتخابات پرشور باشد و ما بی‌قید و شرط در انتخابات شرکت کنیم! البته، اولا انتقادات عمدتا از سوی اصلاح طلبان و ثانیا اکثر انتقادات بخاطر نشناختن مشی اصلاح طلبی است. شرایط خیلی بدتر از امروز بود و ما در انتخابات دور دهم شرکت کردیم؛ اصلاح‌طلب‌ها با آگهی اینترنتی و درخواست داوطلب، لیست تهران را بستند. آقای خاتمی چیزی نگفت که قابل انتقاد باشد. حتی از نظر من به شکلی مطلب را مطرح کردند، که اندکی هم روی شرکت مردم اثر منفی می‌گذارد. ایشان گفته‌اند که مردم باید فداکاری و در انتخابات شرکت کنند. به نظر من مردم باید برای تعیین سرنوشت خودشان در انتخابات شرکت کنند. من معتقدم حضور مردم در انتخابات فداکاری و روی مین رفتن نیست! مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا حداقل وضع کشور بدتر و بحرانی‌تر نشود.

کنایه سالک به جبهه پایداری

یک عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره تلویحی به رویکرد مستقلانه جبهه پایداری گفت: بعضی گروه‌ها به دلیل تفکرات خاصی که دارند، مستقل عمل می‌کنند، اما در شرایط کنونی باید اختلافات را کنار بگذارند، چرا که ما امروز در شرایط هستیم که بیشتر به وحدت نیاز داریم. حجت‌الاسلام احمد سالک، عضو جامعه روحانیت مبارز، در گفت‌وگو با خبرآنلاین، با اشاره به ضرورت وحدت بین طیف‌های مختلف اصولگرا در فرصت باقیمانده تا انتخابات اسفندماه، گفت: ما اصولگرا‌ها هرچه در طول سالیان اخیر مصیبت کشیده‌ایم به دلیل اختلافات بوده است، این یک خطر است که کل فضای جامعه را درگیر می‌کند. آقایانی که سردمدار اختلاف افکنی هستند باید اختلاف نظر‌ها را کنار بگذارند و باهم وحدت داشته باشند. وی درباره گروه‌هایی مثل جبهه پایداری و احتمال ورودشان به انتخابات به شکل مستقل از اصولگرایان، گفت: سابقه تاریخی نشان می‌دهد که بعضی گروه‌ها به دلیل تفکرات خاصی که دارند، مستقل عمل می‌کنند، اما در شرایط کنونی باید اختلافات را کنار بگذارند، چرا که ما امروز در شرایط هستیم که بیشتر به وحدت نیاز داریم. این عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: برای وحدت و انسجام اصولگرایان باید هرگونه تلاشی می‌توانیم انجام دهیم، تجربه نشان داده است اگر همدلی و وحدت و انسجام نباشد اصولگرایان خطر و خسارت خواهد دید.

روایت کدخدایی از جلسه امروز شورای نگهبان با حضور یزدی و آملی لاریجانی

سخنگوی شورای نگهبان در توییتی به حضور همزمان یزدی و آملی لاریجانی واکنش نشان داد و نوشت: هر دو یکی می‌شویم تا نبود اختلاف عباسعلی کدخدایی با انتشار عکسی که در آن یزدی و آملی لاریجانی در کنار یکدیگر نشسته‌اند، در صفحه توییتر خود نوشت: امروز روز خوبی بود برای همه در شورای نگهبان. هر دو یکی می‌شویم تا نبود اختلاف" به قول آن پیر سفر کرده باید همه فریاد‌ها را بر سر آمریکا کشید و البته که اختلاف نظر، طبیعی هر جامعه‌ی بالنده‌ای است. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است

 

ماجرای کشته شدن فرزند آیت الله جنتی در یک خانه تیمی/زبان برگزاری دادگاه دختر وزیر سابق/ادعای عجیب قاتل امام جمعه کازرون پیش از اعدام/آیت الله مصباح: چرا تلاش نمی‌کنیم مثل سوئیس باشیم؟

پگاه آهنگرانی اتهامات امنیتی دارد
القاصی، دادستان تهران در پاسخ به پرسش دیگر درباره ممنوع الخروجی پگاه آهنگرانی بازیگر سینما گفت: این فرد به دلایل اتهام امنیتی و جرم عمومی ممنوع الخروج شده است. القاصی درباره آخرین وضعیت پرونده مهناز افشار گفت: این فرد خارج از کشور است و چند شاکی دارد و پرونده اش براساس شکایت شکات مفتوح و در حال رسیدگی است و هنوز تصمیمی در مورد آن گرفته نشده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۳
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱۰۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
آیت الله جان همه دارند همین رو از امثال شما می خوان؟ همه چیز رو شما تعیین می کنید.حالا خودتون مدعی شدید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
نه داداش تحلیل من این هست که انقلابیون وعده های زیادی بصورت عیر باور بمردم داده شد بطوری که مردم واقعا وقتی من یادم هست روی آسفالت خیتبانها راه میرفتیم انگار روی ابرها راه میرفتیم و شب ها با ارزوهای زیادی شب را میخوابیدیم . چون شعارها خیلی ارمانی بود . حالا برای فرو نشاندن از ان ارمانها و شعارهای عیر دست یافتنی اقای مصباح مجبور هستند که مطالبات مردم را تقلیل دهند . دوزاری افتاد
خان محمدعلی آقا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
مردم آمریکا هم با جنگ در هرکجای جهان مخالفن
همین طور مردم کشورهای عضو ناتو
و مدام میگن که نباید هیچ پولی برایش هزینه کرد
ولی چه میتوان کرد
در بعضی از موارد، جنگ امری حتمیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
من اصلا دوست ندارم که مثل سوئیس نروژ و یا هر جهنم دیگه ای باشسم ما ایرانیم و اینجا دیار کوروش ها و داریوش ها و خشایار ها و نادرها و خمینی ها و خامنه ای هاست ایران باید مثل ایران باشد نه یک حرف بیشتر و نه یک حرف کمتر
ناشناس
| Netherlands |
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اگر در سوییس اقای مصباح با مردمش اینچنین فرضیه و ایده پردازی کند و تازه دولت را موطف میکنند که باید این ایدها را اجرا کند مردم سوییس اورا محاکمه میکردند با تطاهرات خیابانی راه میفتاد که فردی سیاسی بعد از چهل از انقلاب وعدهای مردم به رفاه اجتماعی و رفع طبقلتی را به این شکل تفسیر کرده است که انقلاب برای رفاه اجتماعی نیست بلکه برای ان دنیا هست . شما پیدا کنید مردم دنیا در کدام انقلاب برای ان دنیا انقلاب کردند در صورتی قبل از ان در رفاه نسبی بودند . فقط قدرت احزاب قبل از انقلاب نبود همه چیز بود
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
اقای شریعتمداری حتما منظور شما از هیچکس خودتان هستید وگرنه برجام که قبل از ترامپ داشت عالی کار میکرد!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اشتباه مثبت دادم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
شما اون کله مبارک را از زیر برف بیار بیرون تا واقعیات برجام ببینی الان دیگه از یه بچه هم بپرسی عقلش میرسه بگه برجام از اول غلط بود !
ناشناس
| - |
۰۸:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
خخخخخ کجاش عالی بود؟ دولت که اعلام کرد تقریبا هیچ بوده دستاورد برجام. همه خطوط قرمز رو گذاشتن زیر پا عوضش هیچ تعهدی رو دشمن اجرا نکرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
امروز طی سخنانی جناب اقای روحانی فرمودن قدرت لازم ندارم
بعد از شکست طرحاش و سو مدیریت در اداره کشور دوباره برگشت به اینکه من قدرت ندارم خخخخه
قبل از بالا رفتن قیمت ها چی؟ هیچ کاره بودی؟ خخخخه
نکند بعد از اینکه در روزنامه ها امد که ارز رانتی را چجوری تخصیص دادی و با سنگ ، کاغذ ، قیچی نرخ گذاری کردی و کشور را بیچاره کردین خواستید خنثی کنید؟ خخخخخه
البته این خخخه از خوشحالی نیست از ناراحتی است که این افراد این چیزها می گویند من هیچ کاره هستم وعده ای هم باور می کنند و سرشان را کلاه می گذارند برای اهداف سیاسیشون
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
چرا جواب من به این عریزان رو منتشر نمیکنی تابناک جون.نخیر بر اساس سنگ کاغذ قیچی نبود.براساس تحلیل دوستان شما بود که گفتن امریکا هیچ غلطی نمیکنه و تحریمها کاغد پاره هست و ما متکی به توان داخلی هستیم.روی همین اساس نرخ ۴۲۰۰تومن خیلی نرخ بالایی بود که دولت گذاشته .براساس تحلیل شریعتمداری و بقیه دوستان شما باید پایینتر از نرخ اصلی یعنی ۳۵۰۰تومن میگذاشتن.چون دوستان شما گفتن تحریمها نعمت هست پس قاعدتا بعد تحریم باید قیمت دلار میومد پایین نه اینکه بره بالا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
پرچم امریکا برو روزیت رو جای دیگر حواله کن
اگر ۴ واحد اقتصاد خونده باشی اینطوری حرف نمی زنی که بخواهی مشکل اصلی داخلی را به خارجی ها ربط بدهی
فرهاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
مرد حسابی دو کلمه حرف زده تو در جواب از تعصب و غیض صحبت احمدنژاد و قیمت اونزمان و آسمان و ریسمان میبافی !!! خدا شفات بده یه ذره هم عقل و فهم که بفهمی چی میگی !!!
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اقتصاد دان والا گهر!!اگر مشکلات داخلی باعث بالا رفتن قیمت دلار شده پس بفرمایین چرا زمان احمدی نژاد که دولت دست شما اقتصاد دانهای نابغه بود قیمت دلار از ۱۰۰۰ تومن به۴۰۰۰ تومن یعنی ۴ برابر افزایش پیدا کرد و چرا حالا که دلار از ۴۰۰۰ به حدود ۱۲۰۰۰ یعنی ۳ برابر رسیده عامل رو مشکلات داخلی میدونین؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
چون کانادا ندارن انها و می شوند سوییس!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اح سند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
حالا چرا زبان ؟
جناب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
متن سخنان جناب مصباح خیلی کامل و متفاوت و تاسف بار بوده و ایکاش مانند سایر سایتها منتشر می کردید .
متاسفانه ، اکثریت مدیران کشور نتوانسته اند تا شرایط کشور را در مقایسه با سایر کشورهای مشابه برسانند و حتی بسیار عقب مانده ایم
و اوضاع مردم را هم ، در رسیدن به رفاه و آسایش نتوانستند به حداقل های استاندارد قابل قبول و داشتن زندگی متوسط و محترمانه برسانند
فقط دلایل و بهانه های بدون پشتوانه می آورند
و در حالیکه خودشان اکثرا از زندگی بسیار خوب و مرفه ای برخوردار هستند
مردم را به سعادت آخرت و دنیای پس از مرگ حواله میدهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
فرق ما با سويس انجاست كه در سويس كسي نمي گويد مردم چكاره اند ! ولي در ايران مي فرمايند مردم چكاره اند !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
جهت اطلاع شما دولت انها تا سانت ریز شما هم خبر دارند و به خاطر همین است در حد قانون انجا رفتار می کنند یعنی مردمشون مجبور هستند
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
تا حالا وقتی از خوبی های سوئد و سوئیس و... می گفتیم سریعاً می گفتند آنجا هزاران فساد هست و...خدا را شکر که آقای مصباح خودشان از سوئیس تعریف کردند...اما جوابشان این است که شما هم کشور را مثل سوئیس اداره کنید و آزادی های لازمه را بدهید، ما هم سوئیس می شویم.
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
چون در سویس حکومت به زور نمی خواهد که مردم را به بهشت ببرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
اقای یزدی در سویس فقط دزد نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
افرين !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
اگر رییس جمهور یا بهتر بکویم دولت ایشان ۴ تا از قوانین کلی کشور که سنگ بنای همه فعالیت های اقتصادی است را که اجرا نمی کند اجرا می کرد کشوری مثل ایران با این امکانات از سوییس هم فراتر می رفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
داداش سویسم 20 سال تو تحریم باشه وضعش بدتر از این میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
صنعت نظامی ما هم ۴۰ سال تحریم است ولی شده قدرت نظامی در سطح بین المللی
خطاب به ۰۰:۲۱
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
.۳۹
داداش ما یه باغ داشتیم اب کم داشت مجبور شدیم فقط به درخت گردو اب بدیم الان بقیه باغ خشک شده ولی درخت گردو بزرگ شده.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟