رونمایی از تازه‌ترین سلطان فساد و قاچاق؛ مرد تسهیلات سه هزار میلیاردی و قاچاق ۷۰۰ میلیون دلاری!

امروز اولین جلسه دادگاه متهمان گروه عظام و عباس ایروانی برگزار شد. دامنه فعالیت این گروه که یکی از بزرگترین قطعه سازان کشور محسوب می‌شود، از قطعه سازی تا کار‌های فرهنگی گسترده است. عباس ایروانی، مدیر این شرکت متهم است با همکاری برخی مدیران بانکی بدون ارائه وثیقه معتبر، ۳ هزار میلیارد تومان از بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده و به اتهام افساد فی الارض محاکمه می‌شود.
کد خبر: ۹۲۷۳۰۰
|
۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱ 02 October 2019
|
30523 بازدید
|

محاکمه گروه عظام

تابناک اقتصادیامروز اولین جلسه دادگاه متهمان گروه عظام و عباس ایروانی برگزار شد. دامنه فعالیت این گروه که یکی از بزرگترین قطعه سازان کشور محسوب می‌شود، از قطعه سازی تا کار‌های فرهنگی گسترده است. عباس ایروانی، مدیر این شرکت متهم است با همکاری برخی مدیران بانکی بدون ارائه وثیقه معتبر، ۳ هزار میلیارد تومان از بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده و به اتهام افساد فی الارض محاکمه می‌شود.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ هنگامی که به سایت گروه عظام وارد شوید، در ابتدا با این جمله رو به رو خواهید شد: بزرگترین تولیدکننده قطعات اصلی خودرو در کشور؛ جمله ای که با بررسی تعداد زیرمجموعه های این گروه به این نتیجه خواهید رسید که اگر این گروه بزرگترین قطعه ساز کشور نباشد، قطعاً یکی از سه شرکت بزرگ تولیدکننده قطعات خودرو در کشور است.

بنا به گزارش‌های مختلف، شرکت عظام به‌ همراه دو شرکت کروز و صنایع سندان ایرانیان تامین‌کننده بیش از 30 درصد قطعات خودروسازان کشور است. زیرمجموعه ها یا شرکت های تابعه گروه عظام عبارتند از: پیستون ایران، فرآوری و ساخت، پایا کلاچ، سازه پویش، استام صنعت، والا قطعه، پویان صنعت نهاد، صنایع طه، پایا ذوب کاوه، تارا ذوب، سازه سیم پویش و پایا خودرو نوین.

به همان میزان که گروه عظام یکی از بزرگترین قطعه سازان کشور می باشد، به همان میزان هم در طی سال های اخیر با مصائب و حواشی فراوان و بزرگی رو به رو بوده است.

رونمایی از تازه‌ترین سلطان فساد و قاچاق؛ مرد تسهیلات سه هزار میلیاردی و قاچاق ۷۰۰ میلیون دلاری!مالکیت این گروه بزرگ بر عهده شخصی به نام عباس ایروانی است. ایروانی در سایت شخصیش این گونه خود را معرفی کرده است: عباس ایروانی کارآفرین برتر و بنیانگذار مجموعه عظام متولد سال 1335 در خانواده ای متدین متولد شد. با توجه به تسلط ایشان بر امر صادرات، واردات و تولید کالاها و خدمات در صنعت خودروسازی پس از گذر از دوران جنگ، هلدینگ بزرگ عظام را که شامل دوازده شرکت در زیرمجموعه اش می باشد، راه اندازی نمود که فعالیت این مجموعه نیز تاکنون ادامه دارد.

کارآفرینی که متهم شد

تا همین یک سال پیش، همه عباس ایروانی را به عنوان کارآفرین برتر می شناختند؛ اما از یک سال گذشته، جایگاه وی به یک متهم تنزل یافت. در هجدهم آذر ماه 1397 و در جریان یکصد و سی و چهارمین نشست سخنگوی سابق قوه قضائیه، غلامحسین محسنی اژه ای در پاسخ به این پرسش که شنیده شده، پرونده عباس ایروانی به اتهام قاچاق قطعات خودرو به میزان 700 میلیون دلار به زودی در قوه قضاییه بررسی می شود و همچنین وی متهم است با همکاری برخی از مدیران بانکی بدون ارائه وثیقه معتبر مبلغ 3 هزار میلیارد تومان از بانک ها تسهیلات دریافت کرده و به اتهام افساد فی الارض محاکمه می شود، گفت: بله این پرونده کیفرخواست خورده و به دادگاه رفته اما هنوز تعیین وقت نشده است البته من اعداد و رقم ها را درست خاطرم نیست.

امروز دهم مهر ماه 1398 اولین جلسه دادگاه گروه عظام برگزار شد. عباس ایروانی در این پرونده که هفت متهم دارد؛ متهم ردیف اول است و اتهامات وی به شرح زیر بوده است؛

افساد فی الارض از مجرای اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان به میزان 764 میلیون و 37 هزار و 425 دلار، رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از اسناد مجعول، معاونت در پرداخت رشوه و مشارکت در فراری دادن متهم.

همچنین امروز شاه محمدی نماینده دادستان در دادگاه با اشاره به کیفر خواست گفت: متهم عباس ایروانی از طریق تبانی با مدیر بانکی و بدون صلاحیت و تودیع وثیقه موفق به اخذ تسهیلات کلان بانکی خلاف ضوابط از بانک‌های ملی مسکن و صادرات شده است و با توجه به دریافت تسهیلات توانسته چند شرکت تحت عنوان گروه عظام را برای مونتاژ و تولید قطعات خودرو تأسیس کند. متهم بیش از ۳ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی دارد و با نفوذ در شبکه بانکی اقدام به گشایش اسناد بانکی و واردات خودرو کرده است. متهم با پرداخت رشوه به صاحب منصبان دولتی و ارتشا در گمرک از طریق کم اظهاری تا سال ۹۵ وجوه کلانی را به صورت نامشروع تصاحب کرده است. متهم ایروانی به افراد خود گفته تا از طریق پرداخت رشوه و کم اظهاری محصولات بنزین سوز را به عنوان محصولات گاز سوز معرفی کنند و به جای ۲۵ درصد تعرفه گمرکی تنها ۵ درصد را پرداخت کنند.

نماینده دادستان گفت: رقم دست اندازی ایروانی به بیت المال سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است که در سال‌های فعالیت وی در مجموع به بیش از ۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

شرکت های تابعه گروه عظام چقدر ارز دولتی گرفتند؟

طبق آخرین به روزرسانی فهرست ارزبگیران دولتی توسط بانک مرکزی، از دوازده شرکت تابعه گروه عظام چهار شرکت با نام های شرکت فرآوری و ساخت، شرکت سازه پویش، شرکت استام صنعت و شرکت صنعت سازه سیم پویش موفق به اخذ ارز دولتی شده اند. این شرکت ها ارز دولتی را به دو صورت یورو و یوان دریافت نموده اند. میزان ارز دریافت شده توسط این شرکت ها 6 میلیون و 919 هزار و 548 یورو دولتی و 24 میلیون و 169 هزار و 813 یوان دولتی بوده است. تبدیل این ارزها به دلار نشان می دهد که در مجموع 4 شرکت تابعه گروه عظام 10 میلیون و 949 هزار و 146 دلار دولتی دریافت کرده اند.

حواشی گروه عظام؛ از وام های بدون وثیقه تا اقدام برای خرید سهام خودروسازان

رصد اخبار منتشره پیرامون گروه عظام نشان می دهد، در چند سال اخیر این گروه حاشی های فراوانی داشته است.

اخذ تسهیلات بدون وثیقه

همان گونه که در بالا عنوان شد، عباس ایروانی متهم است به اینکه از طریق تبانی با مدیران بانکی، تسهیلات کلان بانکی را بدون داشتن صلاحیت و تودیع وثیقه از بانک‌های ملی، مسکن و صادرات اخذ کرده است؛ موضوعی که چند سال قبل نیز رسانه ای شد و این گروه را با حاشیه هایی همراه کرد. اسناد منتشره که ادعا می شد مربوط به گزارش تحقیق و تفحص مجلس از نظام بانکی است، نشان می داد که عباس ایروانی اقدام به دریافت بیش از 283.5 میلیارد تومان تسهیلات از بانک ملی بدون ارائه وثیقه بانکی شده است.

حرکت در خلاف جهت؛ بدهکاری قطعه ساز به خودروساز!

از حواشی دیگر گروه عظام، بدهی برخی از شرکت های تابعه این گروه به ایران خودرو بود که در سال گذشته توسط روزنامه همشهری رسانه ای شد. روال عادی این است که قطعه سازان به دلیل تولید قطعه و فروش آن به خودروسازان، همواره از خودروسازان طلبکار بوده اند؛ اما این بار در ماجرای شرکت های تابعه گروه عظام و ایران خودرو، این خودروساز بود که از قطعه ساز طلبکار بود.

بررسی صورت های مالی سال های 96 شرکت ساپکو از زیرمجموعه های ایران خودرو نشان می داد که این شرکت از هفت شرکت تابعه گروه عظام، یعنی شرکت‌های پیستون ایران، فرآوری ساخت، سازه پویش، استام صنعت، والا قطعه، پویان‌ صنعت نهاد و سازه سیم طلبکار می باشد که میزان این طلب ۴۶۱ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان بود. بیشترین بدهی مربوط به شرکت سازه پویش با ۱۹۰ میلیارد تومان بدهی بود و بعد از آن شرکت‌های پیستون ایران و استام صنعت به ترتیب با ۱۲۶.۷ و ۶۱ میلیارد تومان بدهی در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

با گروه قطعه سازی عظام بیشتر آشنا شوید؛ از کارآفرینی تا اتهام به افساد فی الارض!

شایان ذکر است، در صورت های مالی سال 1397 شرکت ساپکو این بدهی ها مشاهده نمی شود و احتمالاً شرکت های تابعه عظام بدهی های خود را تسویه کرده اند.

شایعه خرید سهام ایران خودرو

در چند سال اخیر، خبرهایی مبنی بر واگذاری سهام خودروسازان منتشر شده که هر بار این اخبار با حواشی همراه بوده است به خصوص که اگر پای یک قطعه ساز برای خرید سهام در میان بوده باشد. در سال جاری نیز اعلام شد که گروه عظام به دنبال خرید سهام ایران خودروست که این خبر با واکنش عباس ایروانی در هفتم مرداد 1398 رو به رو شد. وی گفت: هفته گذشته از رسانه‌ها و تلویزیون اخباری منتشر شد که ادعا شده بود ” گروه قطعات خودرو عظام” به دنبال خرید سهام ایران‌خودرو است و به تبع آن، اخبار کذب و تحلیل‌های اشتباهی را به صنعت و عموم مردم منتقل کردند.

ایروانی افزود: اینکه ما یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قطعات خودرو هستیم، دلیل نمی‌شود به صنعتی ورود کنیم که ابعاد مختلفی از جمله سود و زیان، مداخله و سیاست‌های قیمت‌گذاری در آن مشخص نباشد. چه امروز و چه در سال‌های گذشته که بحث واگذاری خودروسازان مطرح شده‌ بود، مخالف جدی سهامداری انحصاری و خرید سهام خودروسازان توسط قطعه‌سازان بوده‌ایم. اینکه خصوصی سازی به هر قیمت و هر مدلی انجام شود مطلوب صنعت ما نیست. ما هم مثل خیلی‌ها منتظر شفاف‌تر شدن نظام واگذاری خودروسازی هستیم؛ این یعنی اینکه اخباری که منتشر شده را تأیید نمی‌کنم و احساس می‌کنم عده‌ای به دنبال گل‌آلود کردن آب هستند. متأسفانه برخی اخبار کذب سر از رسانه‌های بیگانه درمی‌آورند که برای خود من هم عجیب است.

فعالیت‌های شرکت عظام فقط منحصر به قطعه‌سازی نبود

فعالیت‌های شرکت عظام فقط منحصر به قطعه‌سازی نبود، به‌ طوری که عظام با شرکت ساختمانی‌ای که داشت، توانسته بود مجوز احداث بزرگ‌ترین شهربازی خاورمیانه را با وسعت 139 هکتار از شهرداری بگیرد که البته، این شرکت به‌ هیچ‌ یک از تعهدات خود آن گونه که باید عمل نکرد. احداث اولین تم پارک روباز ایرانی در کیش، اجاره 59 ساله سه خانه تاریخی برای مرمت و بهره‌برداری و نگهداری و پروژه احیای نسخ تاریخی نفیس، بخش دیگری از فعالیت‌های اقتصادی-فرهنگی این قطعه‌ساز بود؛ فعالیت‌هایی که در نگاه اول هیچ همخوانی‌ با یکدیگر نداشتند و همین حواشی را برای این قطعه ساز بزرگ فراهم کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰۳
باقر
|
Turkey
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
... چرا بطور جدی این مشکل بررسی نمی شود در هیچ مملکتی اینقدر دزدی نمی شود
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بی خود نیست بعضی از مدیران با شفاف سازی مخالف هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بیچاره و بینوا مردم مظلوم ایران ...
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
قرار بود مجلس از ایران خودرو و سایپا تحقیق و تفحص به عمل بیاره چی شد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اختلاسگر اینجا اختلاسگر انجا اختلاسگر همه جا ماشاالله همه یکپا زبل خان شده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
رای همین است قطعه می خریم برای خودرو خراب می شود و کلی هزینه می کنیم. آبروی کشور را می برند . که مجبور شویم خارجی بخریم. وزارت اطلاعات باید دقت کند.
نعمت
| Malaysia |
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بنده یک اختلاسگر کارآفرین زحمت کش هستم هیچ حوقوق ماهیانه ندارم بیمه هم ندارم. گاهی حتی پول ندارم استخر و سونای پنت هاوسم را نظافت کنم. لطفا به درددل ما اختلاسگران زحمت کش گوش دهید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
وقتی مجلس با طرح شفاف سازی مخالفت میکنه بدونید ماجرا چیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
امیدوارم بحث تسویه حساب های جناحی در بین نباشد.
مجمد رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اگر مدیران وسهام داران بانکها وهیئت مدیره انان کلیه سرمایه متعلق به خودشان بود جیب خودشان را نمیزدند به پشتوانه و حمایت و اعتبار بانک مرکزی با سود جویی و سوء استفاده از سرمایه مردم و بیت المال وعدم شفاف سازی وبا سند سازی و گزارش های غیر واقع در بورس به تخلفات خود بیشتر وبیشتر ادامه میدهند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
جنگ قدرته جنگ قدرت می فهمی؟
داریوش
| Singapore |
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
مدتیه به طور جدی شروع شده اخبار رابیشتر دنبال کنید مفهمید این یکی از صدها پرونده ای هست که در این مدت کوتاه درحال جریانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
کسانی که وام داده اند باید شدیدتر از مفسدین مجازات شوند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
کارمندان بانکها برای اینجور آدمها تا کمر خم میشن. مملکت ما پاچه خوار پسنده و انتقاد رو تحمل نمیکنه. واین یعنی راندن دلسوز و پروردن دزد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
.هرگز وام دهنده ها را مجازات نخواهند کرد نمی دانستی
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
دقیقا موضوع همینه، چرا رییسان و کارمندان فاسد و رشوه گیر ادارات و بانکهای دولتی محاکمه نمیشن هیچ وقت؟
ناشناس
| Germany |
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
کارکنان بانکها در صورت تمایل به ادامه کار در بانک بایست مجموعه قوانین بانک را رعایت نمایند قانون بانک میگوید هر که در شعبه شما بیشتر پول دارد احترامش بیشتر است / اعطای تسهیلات اینچنینی جز با موافقت ریاست بانک مرکزی و دستور مقامات سیاسی امکان پذیر نمیباشد و مادامیکه بانکها تحت سلطه سیاسیون باشد شرایط اختلاس بهتر وبیشتر است خدا نیامرزد احمدی نژاد را که بانکها را دست بسته تحویل سیاسیون داد و این سیاست همچنان ادامه دارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
بیچاره رو مجازات میکنند که بانک برای چی وثیغه نگرفته جالب نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
هر دم از این باغ ....
پاسخ ها
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
از این دم ها از زمان قابیل که هابیل را کشت بوده است. ادا واطوار در نیار.
ناشناس
| Singapore |
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
لقمان خان یا سن کمی داری یا خودتو زدی به اون راه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
داستان گروه عظام و جناب ایروانی رو نمی دونم اما وضعیت تولید جوریه که مرز بین خدمت و خیانت به تار مویی رسیده .. شما اگه توی ادارات دولتی رشوه ندی کارت راه نمی افته و هزار جور گیر و گرفت پیدا می کنی .. به نظر می رسه با این سیستم اداری و بانکی همه تولید کننده ها می تونن یه پا اختلاسگر رشوه بده و کلاهبردار باشن ... وقتی جنست توی گمرک بمونه و نتونی تولید کنی از تعهدت عقب می افتی و نمی تونی جواب مشتری رو که پول داده بدی .. نتیجه اینکه میشی کلاهبردار.. نتیجه ی این همه بخشنامه ای رنگارنگ و یه شبه همینه ..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بهونه میاری آقای تولید کننده. شرکتهایی و میشناسم که کاملا شفاف عمل میکنند و با گمرک شفافن و ترخیص هم میکنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بهونه نمیاره
عین حقیقت رو گفته
منم شرکتهایی رو میشناسم که شفافن ولی گرک ترخیص نمیکنه
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
چرا نمیگید همین قطعه سازها باعث شدند جلوی واردات خوردو گرفته بشه و انحصار دست خودشون باشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
چرا امثال ایشان و و فردی مانند سلطان سکه را اعدام میکنند اما دزدهای با حجم دزدی دهها و صدها برابر به حبس محکوم میشوند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
دو جور فاسد اقتصادی هست .خودی و غیر خودی.خودی ها مصون هستند،
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
هیچ وصل خودی رو اعدام نمیکنند حتی اگر مثل نجفی قتل عمد کرده باشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
گل گفتید-باید همه چیز سر یه بیچاره خراب شود
کارشناس ارشد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
خدا قوت آقای رئیسی.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
منفی دهنده های بنفش که با قر کمر مدام از دلار 5000 تومنی با آمدن رییسی مردم رو میترسوندین . فساد ستیزی سید بدجور سوزوندتون ها . خخخخخخخخخخخ بسوزین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
خواص فقط به زندان محکوم می شوند
آنهم چندسال ناقابل نمونه اش همین حسین فریدون.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
حاج آقا رییسی خدا پشت و پناهت،امید مظلومان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
در جواب ناشناس۱۷:۰۲
من به روحانی رای دادم و مثل سگ پشیمانم.من یه اصلاح طلب بودم ولی الان نیستم.صد البته که اصولگرا هم نیستم.
ولی این اقدامات آقای رییسی رو تحسبن میکنم ولی شما هم این کارا رو مصادره به مطلوب نکنین.
البته آقای رییسی داره کارشو انجام میده و فقط باید بهش خسته نباشید گفت نه اینکه براش فرش قرمز پهن کرد، بلکه باید گردن و ریشه اون مسیولانی رو که زمینه وجود و بروز این مسیرو شول دادن قطع کرد
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
واقعا چرا عوالی که باسه این همه فساد میشوندازاد می چرخند یک ریس بانک وقتی به یک ادم محتاج وکرفتار دوملیون وام بدهد هرنوع ضامن هم میاوری بهانه گیری می کند ونمی چطور پول این مردم بیچاره را به اینها می دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
باز دم رئیسی گرم که داره میگیره. فقط امیدوارم فقط به گرفتن ها نباشه و شاهد اعدام تک تکشون باشیم که از این به بعد کسی جرأت نکنه فساد انجام بده. البته جناب رئیسی گرم یه سری هم به ادارات بزنه که این رشوه رو از سیستم ادارات دولتی جمع کنه. مسئولین باور کنید تحریم اصلا ربطی به پیشرفت کشور نداره. از داخل باید درست کنیم. وقتی فساد باشه هیچ پیشرفتی نمیکنیم. تا وقتی فاصله طبقاتی باشه و دلالی و مدیریت ضعیف و خانوادگی باشه اصلا پیشرفتی نداریم. تا وقتی نجومی بگیر داریم و پزشکا با 10 سال درس درآمدهای چندصد میلیونی میگیرن مملکت هیچ پیشرفتی نیمکنه و علوم مهندسی و صنعت فلج میشه و افراد مستعد میرن رشته های پزشکی. تا وقتی کسی که مدرک دکترا داره باید به فکر شغل باشه و از علمی که اندوخته نمیتونه استفاده کنه کشور پیشرفت نیمکنه. تا وقتی فرهنگ چشم و هم چشمی داریم و منابع و امکانات کشور پراکنده نیستن نباید انتظار پیشرفت داشت. یه معجزه تو این وضع به نظر میرسه ولی من میگم معجزه نیاز نیست و باید فقط سیستم مدیریتی درست بشه. تا وقتی کتابا رو به کوچک شدن میرن. دانشگاه ها رو به تعطیلی و بازی کردن میرن پیشرفت نمی کنیم. تا وقتی اساتید نمره الکی میدن و تقلب تو کشور نهادینه شده هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه. تا وقتی عرق ملی نداریم و کالای خارجی میخریم.میدونی باید چکار کرد:
1- استفاده از افراد متخصص و متعهد در پست های بالا
2-ایجاد شفافیت مالی مسئولان و ممنوعیت اشتغال در چند پست
3-جلوگیری از استخدام در روالی غیر از روال قانونی و پارتی بازی
4- کاهش فاصله طبقاتی قشرهای مختلف درآمدی با استفاده از مالیات
5-محاکمه و گنجاندن قوانین بسیار بسیار سختگیرانه برای افرادی که خارج از قانون سعی در دزدی، سواستفاده، اخذ رشوه، کارنکردن (خیلی تو کارمندا زیاده)، به نحوی که کسی که خطایی انجام داد بدون رفعت و عطوفت به عاقبت بدی دچار بشه.
6-تقویت پلیس و امنیت شهرها مخصوصا امنیت شهرهای کلان
7-فرهنگ سازی پایه با استفاده از دروس قبل از دانشگاه
8-سخت گیری در دانشگاه ها (الان بعضی دانشگاه ها پول میدی مدرک میدن) و حذف کسانی که توانایی مطالعه روزی چند ساعت رو ندارن
9-حمایت از نخبگان و افراد باهوش و حمایت مالی از قشر ضیعف جامعه
10-حذف سیستم دلالی از کالاها مخصوصا مسکن و خودرو و کشاورزی
11-تقویت بخش خصوصی با استفاده از قوانین و دستورالعمل هایی که نوسانات نرخ دلار را پوشش می دهد نه اینکه پیمانکاران را دونه به دونه ورشکست کنیم.
12-نظارت خیلی دقیقتر بر ارگان ها و استفاده از نیروهای متعهد به نظام و متدین
13-جلوگیری از پیشروی بیش از حد شهرها (من تهرانی نیستم ولی تهران به نظرم بدترین جا برای زندگیه، چون در حقیقت مردم اینجا به جای 24 ساعت متوسط 20 ساعت در روز عمر میکنند و اون 4 ساعتو در مسافت ها برای خرید و کار و بیرون میگذرونن که اتفاقا هم خسته کنندس و هم برای سلامتیشون مضره) و تقویت و دادن امکانات به روستاها و شهرهای کوچک
14-تقویت سیستم قضایی و استخدام قاضی به اندازه کافی برای جلوگیری از رسیدگی پرونده ها به مدت طولانی
و بخوام ادامه بدم خیلی لیست بلند بالایی میشه
ناشناس
|
Sweden
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
آقای رییسی دست مریزاد ... متشکریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
تو سوئد خبرهای فساد اقتصادی رو دنبال میکنی؟بیکاری اونجا؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
از سوئد؟!؟!؟
آی کیو.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟