آیا شهرداری نام شهدا را از خیابان‌ها حذف کرده بود؟

کد خبر: ۹۲۸۰۵۷
|
۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰ 06 October 2019
|
4784 بازدید
|
۶

از اواسط شهریور ماه ۱۳۹۸ یک خط خبری «مرموز» علیه شهرداری تهران به راه افتاد. تک خطی این خط خبری این بود: شهرداری تهران پیشوند شهید را از مقابل اسامی شهدا در تابلوهای نامگذاری برخی معابر و خیابان‌ها حذف کرده.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، تلاش شهردار تهران و برخی همکارانش برای توضیح آنچه صورت گرفته آنگونه که باید و شاید در نظر مخالفان موثر واقع نشد و مخالفان با پافشاری بر ادعای خود همچنان فشار رسانه‌ای که طبعا مقدمه فشار سیاسی بر تحول‌خواهان شهری بود را ادامه دادند.

کار تا آنجا بالا گرفت که محسن هاشمی، رییس شورا به علی اعطا، سخنگوی شورا که از قضا فرزند شهید است ماموریت داد با تشکیل یک کمیته حقیقت ماجرا را کشف کند. این تلاش شورا هم مخالفان را راضی نکرد. گرد و غباری بلند شده بود. فضای مجازی پر شده بود از خبرهای راست و دروغ. هر کس هر چه دلش می‌خواست، نثار اصلاح‌طلبان می‌کرد.

هفته دفاع مقدس در راه بود. طبعا حساسیت ماجرای نام شهدا نوع مواجهه شهرداری اصلاح‌طلبان که از سال ۷۶ از سوی جناح رقیب خود متهم به شهیدزدایی و شهادت‌زدایی از شهر و ذهن شهروندان بودند، زیادتر شده بود. چند روز مانده به آغاز هفته دفاع مقدس، سازمان زیباسازی شهر تهران به عنوان متولی تبلیغات شهری با اکران بیش از هزار آیتم تبلیغاتی در ابعاد و طرح‌های خلاقانه و متفاوت نقطه پایانی به این بحث سیاسی/خبری بیهوده گذاشت.

کاری که سازمان زیباسازی کرد مانند سیلی بود که غبار بر پا شده را با خود برد. از روزی که سازمان زیباسازی شهر تهران تبلیغات خود را با تمرکز بر نام و یاد و خاطره قهرمانان ملی آغاز کرد اگرچه آن خط خبری قطع شد اما کسی از مدعیان نپرسید که اگر نزدیک به یک ماه بمباران خبری شما صحت داشت پس این کار زیباسازی چیست؟ کسی برای متولیان این اقدام شاخه گلی به نشانه تشکر نفرستاد. مخالفان فقط ساکت شدند.

واقعیت این است که از سال ۷۶ که اصلاح‌طلبان پیروز شده‌اند به شکل حیرت‌آوری قیمومیت همه ارزش‌های دفاع مقدس اعم از افتخار رزمندگی و شهادت و جانبازی و حتی اسارت واگذار شده به جناح مقابل اصلاحات و نکته تلخ ماجرا این است که وقتی زندگینامه اصلاح‌طلبان را مرور می‌کنی آنان که سن‌شان به جبهه می‌رسیده یا رزمنده بوده‌اند یا شهیدانی در خانواده دارند یا سابقه جانبازی و آزادگی دارند.

پیروز حناچی خود رزمنده بوده. علی اعطا و حجت نظری فرزندان شهدا هستند. محسن هاشمی فرزند قائم مقام فرماندهی کل قوا در زمان جنگ بوده.

این رفتار قیم‌مآبانه ۲۰ سال است که ادامه دارد. آیا نمی‌خواهد یک روز تمام شود؟ هر ایرانی با شرفی در هر نقطه از جهان پای قهرمانان ملی که وسط باشد با سربلندی از مقام و جایگاه آنان تجلیل خواهد کرد. این ستایش امری جاری در تاریخ ایران است و از زمان گذشته‌های دور تا رییسعلی دلواری و باکری و همت و چمران و از این پس هم ادامه خواهد یافت. جناحی کردن سرمایه‌های معنوی از ارزش و اعتبار کسانی که دست‌شان به این امر مذموم آلوده است، کم می‌کند. این گرد و غبار که فرو نشست ‌ای کاش یک ‌بار برای همیشه جناح مقابل اصلاحات از مستمسک قرار دادن نام و یاد شهدای والامقام ایران برای فشار به جریان رقیب دست بردارد. شما هزار بار دیگر اصلاح‌طلبان را متهم کنید آنان هزار بار دیگر (نه به خاطر فشار شما) بلکه به خاطر باورشان به تکریم شهدا، تمام تهران که سر جای خود تمام ایران را به یاد شهدا به نام آنان زینت خواهند داد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
درود به شرفت تابناک.
هرچی که سال ها تو دلم بود رو چقدر قشنگ گفتی!
خدا پدر و مادرتون رو بیامرزه.
کی وقت اتحاد کل مردم ایران بدون این حرف های "منم تویی" می رسه؟
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
حتما برنامه ریزی شده بوده این حذف نام شهید مگر میشود و کسی میتواند بدون برنامه قبلی چنین کاری را انجام بدهد ولی چون صدای مردم درآمد دنبال ماست مالی برآمدند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
یعنی چی پس بالاخره کی اسم شهید رو از تابلو ها برداشته بود؟؟؟ چرا با صراحت نگفتند کار شهرداری نیست؟ یه بار گفتند آدرس ها اشتباه می شد یه بار گفتند اونطوری هم که می گید نیست، چه ربطی به جناح ها داره آقای تحلیل گر، یه جریانی بود که خواست حساسیت مردم بسنج، که سنجید، شما ها همه چیز جناحی می کنید، مردم اما اصل ماجرا رو میبینند، کاری هم به جناح ها بازی های شما ندارند.
[جواد فراهانی
|
Netherlands
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
مقالتون اخرش هم معلوم نکرد انجام داده اند یا نه .خیلی سبک و بکطرفه بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
جوی که ایجاد شد باعث شد شهرداری مجددا واژه شهید را قبل از اسامی بیاره و می دونین چه هزینه ای به شهرداری و به شهر تحمیل گردید؟
یاشار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
آقا یه آجر از خونه جابجا کنی شهرداری متوجه میشه ... چطور اینو نفهمیده؟!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟